Οδηγίες ενεργοποίησης WebBook για μαθητές

από | Νοέ 1, 2021

Οδηγίες ενεργοποίησης WebBook για μαθητές: 

  1. Πήγαινε στη σελίδα: https://app.burlingtonenglish.com/account/signup
  2. Πληκτρολόγησε τον μοναδικό κωδικό που θα βρεις στο εσώφυλλο του βιβλίου σου.
  3. Πληκτρολόγησε την ημερομηνία γέννησής σου. Αν είσαι κάτω των 15 ετών, ο γονέας/ κηδεμόνας σου πρέπει να δώσει τη συναίνεσή του σύμφωνα με τους ισχύοντες τοπικούς και  ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και να  συμπληρώσει τα απαιτούμενα πεδία στη φόρμα εγγραφής. Πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων που συλλέγουμε κατά την εγγραφή σου στην πλατφόρμα είναι  διαθέσιμες εδώ: https://app.burlingtonenglish.com/policies/privacy
  4. Πληκτρολόγησε τα στοιχεία που σου ζητούνται. Βεβαιώσου ότι έχεις σημειώσει κάπου για  να μην ξεχάσεις το username και το password. Θα τα χρειαστείς για μελλοντική σύνδεση.
  5. Κάνε κλικ στο username σου (πάνω δεξιά). Αν έχεις και άλλα βιβλία να ενεργοποιήσεις, κάνε  κλικ στο “Add Activation Code” και πληκτρολόγησε τον μοναδικό κωδικό που θα βρεις στο  εσώφυλλο του βιβλίου σου.
  6. Όλα είναι έτοιμα! Μετά την αρχική σου εγγραφή, μπορείς να συνδεθείς από τη σελίδα https://app.burlingtonenglish.com/account/login χρησιμοποιώντας το username και  password που επέλεξες.

 

Αν στο μέλλον έχεις και άλλα βιβλία να ενεργοποιήσεις, μπαίνεις στον λογαριασμό σου και επαναλαμβάνεις το βήμα #5.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το webbook σου και μέσω του κινητού σου! Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή Burlington English και συνδέσου με το username και password που επέλεξες.

 

 

 

 

 

Οδηγίες ενεργοποίησης WebBook για μαθητές

Πως να χρησιμοποιούν οι μαθητές τα WeBbooks

Πως να συνδέσετε το λογαριασμό σας στις τάξεις της Επικοινωνίας και να προσθέσετε βιβλία

4 + 10 =

Τελευταία Νέα

Κουκλοθέατρο – “Οι Περιπέτειες του Χέρμαν”

Κουκλοθέατρο – “Οι Περιπέτειες του Χέρμαν”

"Οι Περιπέτειες του Χέρμαν" Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:00 στην Αστέρων 13, όπου ο Χέρμαν με τις Περιπέτειες του θα ζωντανέψουν σε μια παράσταση Κουκλοθέατρου, από τη συγγραφέα των βιβλίων Μαρία Κουρμπάνη!   Είμαστε...

Διαβάστε Περισσότερα