Είπαν για εμάς

Γονείς

Μαρία Μπάρκα

Μαρία Μπάρκα

Ένα οικογενειακό κέντρο εκμάθησης, φροντίδας και διασκέδασης των παιδιών μας. Ερχόμαστε με χαρά κι αυτό για εμάς ως γονείς είναι το σημαντικότερο! Σας αγαπάμε!!!

Δέσποινα Ντάικου

Δέσποινα Ντάικου

Εξαιρετική ‘επικοινωνία’ με τους γονείς και επικέντρωση στον μαθητή. Tailor made θεωρητικά και πρακτικά ως προς τη μέθοδο διδασκαλίας.

Νεκταρία-Μαρία Παπαδάκη

Νεκταρία-Μαρία Παπαδάκη

Ένα καλά οργανωμένο φροντιστήριο με σκοπό τη γνώση αλλά και την ευχάριστη παρακολούθηση των μαθημάτων από τους μαθητές τους.

Δήμητρα Νιώρα

Δήμητρα Νιώρα

Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω την εξέλιξη στις γνώσεις του παιδιού μου, απολαμβάνω τη χαρούμενη διάθεση με την οποία φεύγει από το σπίτι για να έρθει κοντά σας και την ακόμη καλύτερη όταν επιστρέφει. Σας ευχαριστώ για όλα!! Είστε οι καλύτεροι!

Μαίρη Συντίλα και Κώστας Φλωρόπουλος

Μαίρη Συντίλα και Κώστας Φλωρόπουλος

Στην «Επικοινωνία» έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου έχοντας τις καλύτερες εμπειρίες και το πιο ευχάριστο μάθημα. Ένα ζεστό περιβάλλον με γλυκύτατους καθηγητές- προσωπικό οι οποίοι το μεταφέρουν σε μαθητές και γονείς! Άψογη εξυπηρέτηση, απίστευτη οργάνωση, αξιόλογο εκπαιδευτικό σύστημα, συνεχής ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών, σίγουρη επιτυχία!!!Χαίρομαι ιδιαιτέρως για την πολυετή συνεργασία μας!

Χρύσα Γεωργέλλη

Χρύσα Γεωργέλλη

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Επικοινωνία είναι ένα αξιόπιστο φροντιστήριο με ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Οι καθηγητές είναι φιλικοί με τα παιδιά και με εμάς τους γονείς. Τα παιδιά μου χαίρονται πολύ κάθε φορά που έρχονται για μάθημα και είναι πολύ ενθουσιασμένα κάθε φορά που επιστρέφουν. Σας ευχαριστούμε πολύ για ότι κάνετε!

Μαλλή Βασιλική

Μαλλή Βασιλική

Καταπληκτικό φροντιστήριο,εξελιγμένο,πρωτοπορία στα διαδικτυακά μαθήματα και ό,τι νέο,τεχνολογικής φύσεως.

Μαρία Γρηγοροπούλου και Κώστας Κατής

Μαρία Γρηγοροπούλου και Κώστας Κατής

Ευγνώμονες και περήφανοι που ανήκουμε στην υπέροχη οικογένεια της Επικοινωνίας. Άνθρωποι με ήθος που αγαπάνε το έργο τους και το δείχνουν με το καθημερινό αποτέλεσμα τους. Καθηγητές πάντα δίπλα στα παιδιά μας με αγάπη, οδηγοί με γνώμονα τη συνέπεια και φυσικά το κορίτσι μας η γραμματέας της Επικοινωνίας πρόθυμη και ακούραστη πάντα να μας εξυπηρετεί. Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε θερμά !!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

Πραγματοποιούνται με το ίδιο κατανοητό τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται τα δία ζώσης μαθήματα. Αυτό υποστηρίζουν τα δύο παιδιά μας που συμμετέχουν στα μαθήματα Άριστη. όπως ό τίτλος της Επικοινωνίας….Τα παιδιά δε μαθαίνουν Αγγλικά ζούνε τα Αγγλικά

Πύρρος Ντούνης

Πύρρος Ντούνης

Γίνονται πολύ αποτελεσματικά χωρίς να έχει επηρεάσει καθόλου την απόδοση του παιδιού μου. Μπράβο σας!Είστε άψογοι! Μπράβο σας για τις μεθόδους σας, τις ιδέες και την όρεξη που ποτέ δεν λείπει. Συνεχίστε δυνατά να κάνετε χαρούμενα τα παιδιά μας και να τους μαθαίνετε τέλεια ξένες γλώσσες.

Ράπος Σπυρίδων

Ράπος Σπυρίδων

Επειδή ζούμε στο εξωτερικό, για εμάς είναι πολύ σημαντικά, γιατί δε χάνουμε την επαφή μας να μαθαίνουν τα παιδιά αγγλικά σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα μάθαιναν αν ζούσαμε στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα το συγκεκριμένο φροντιστήριο αρχικά επιλέχθηκε από εμάς γιατί ακριβώς προσέφερε τη δυνατότητα αυτή.Εξαιρετική! Οι άνθρωποι αγαπάνε πάνω από όλα τη δουλειά τους και αυτό το εισπράττουν και τα παιδιά αλλά και οι γονείς!

Χριστίνα Κακαρώνη

Χριστίνα Κακαρώνη

Πιστεύω πως είναι ένα φροντιστήριο που κάθε μέρα σκέφτεται νέες ιδέες για να εξελίξει τις μεθόδους της εκμάθησής του. Κάνει πάρα πολλά διαδραστικά προγράμματα για τους μικρούς του μαθητές με σκοπό μέσα από το παιχνίδι και την πρακτική να αγαπήσουν τα παιδιά τα αγγλικά.

Έλενα Μπον

Έλενα Μπον

Είναι ένα φροντιστήριο όπως χαρακτηριστικά λέει ο κύριος Βαγγέλης μια οικογένεια, μέσα στην οποία το παιδί αισθάνεται οικειότητα και ασφάλεια. Η χρήση δε των διαδραστικών πινάκων βοηθά πολύ τον Ιάσονα στην κατανόηση του μαθήματος, πράγμα το οποίο το βλέπω και στο σπίτι, καθώς έχει ήδη κατανοήσει το μάθημα και δεν βρίσκει δυσκολία στο να κάνει τις ασκήσεις του, όπως επίσης και την ανάγνωση του μαθήματος του. Ο κύριος Βαγγέλης και η κυρία Στέλλα είναι αγαπητοί στο παιδί και πολύ συχνά ο Ιάσονας αναφέρεται στο πόσο εύκολο του φάνηκε το μάθημα. Ξεχωριστή αναφορά θα ήθελα να κάνω και στον κύριο Θύμιο τον οδηγό μας που κάθε φορά που τον έχουμε χρειαστεί πέραν του καθορισμένου δρομολογίου μας έχει εξυπηρετήσει και μας έχει μεταφέρει τον Ιασονάκο με ασφάλεια! Ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!

Τζίνα Πανδρούλα

Τζίνα Πανδρούλα

Πρωτότυπο, πρωτοπόρο, ενδιαφέρον, σχολαστικό, με σοβαρή και ουσιαστική δουλειά από όλους, μέσα στο πνεύμα της εποχής και της τεχνολογίας.

Άννα Βρούτση

Άννα Βρούτση

Θα σταθώ στο ανθρώπινο κομμάτι που για μας σαν οικογένεια είναι το σημαντικότερο. Το οικογενειακό κλίμα και η όμορφη ‘’μεταχείριση’’ των παιδιών μας κάνει εμάς τους γονείς να νιώθουμε ασφαλείς σε όλα τα επίπεδα. Αυτό λοιπόν συνάμα με την σωστή διδασκαλία, τα ποσοστά επιτυχίας και όλες τις παροχές δεν μπορεί παρά να μας κάνουν να σας προτιμάμε. Συνεχίστε έτσι! Ευχαριστούμε πολύ!

Alkiviadis Papaloukas

Alkiviadis Papaloukas

Πραγματοποιούντα πολύ σωστά ακριβώς όπως θα έπρεπε να γίνονται. Και στην κατάσταση που βρισκόμαστε δεν μπορουμε να κάνουμε και διαφορετικά. Όλα ΟΚ. Πολύ καλή, με ικανοποιεί ό τρόπος διδασκαλίας των μαθημάτων, οι καθηγητές, τα βιβλία αγγλικών, η καλή συνεργασία με την διοίκηση και περισσότερο από όλα είναι ότι καταλαβαίνω ότι το παιδί μαθαίνει αγγλικά με όποιες δυσκολίες και αν έχει το δικό μου το παιδί. Επίσης γίνονται προσπάθειες επίλυσης οποιουδήποτε προβλήματος από πλευράς διοίκησης.

Μαστοράκη Ειρήνη

Μαστοράκη Ειρήνη

Πολύ οργανωμένος χώρος, με καταπληκτικούς καθηγητές. Το φροντιστήριο παρέχει την καλύτερη δυνατή online εμπειρία εκμάθησης.

ΜΠΑΖΙΓΟΥ Ελένη-Νεκταρια

ΜΠΑΖΙΓΟΥ Ελένη-Νεκταρια

Νιώθω σιγουρη οτι το παιδί μου θα μάθει όσα περισσότερο γίνεται και επίσης νιωθω ασφάλεια στο οτι βρίσκετε σε ένα οικογένειακο περιβάλλον

Μάνος Πετράκης

Μάνος Πετράκης

Δεν είναι απλά ένα κέντρο ξένων γλωσσών είναι μια οικογένεια.Είστε οι καλύτεροι!! Σας ευχαριστούμε για όλα!!!!

Φίλιππος Καμπούρης

Φίλιππος Καμπούρης

Πολύ καλή άποψη. Οργάνωση, τακτική και πλήρης ενημέρωση για την πρόοδο του μαθητή, καταρτισμένοι και καλοί ως προς την προσέγγισή τους στον μαθητή οι καθηγητές.

Βασίλης Σιοροβίγκας

Βασίλης Σιοροβίγκας

Κάνετε πολύ καλή δουλειά και κάνετε τα αγγλικά διασκέδαση απ’ την στιγμή που έχετε δραστηριότητες και παιχνίδια.

Χρήστος-Αγγελος Μπακόλας

Χρήστος-Αγγελος Μπακόλας

Πολύ καλή όλη η οργάνωση των μαθημάτων και έγινε αμέσως χωρίς να χαθεί χρόνος Πολύ οργανωμένο κέντρο με αγάπη για τα παιδιά και για το αντικείμενο της δουλειάς τους

Άγγελος Πέτσας

Άγγελος Πέτσας

Τέλεια συνεργασία με τους μαθητές και σωστή πρόοδος των μαθημάτων!!!! Παρα πολύ καλή οργάνωση και γνώση του αντικειμένου στον υψηλότερο βαθμό!!!

Μαρία Σίλια Πανούση

Μαρία Σίλια Πανούση

Πολύ καλή επικοινωνία με το φροντιστηριο(διεύθυνση και καθηγητές), και γρήγορη εξέλιξη του μαθητή σε μαθησιακό επίπεδο