Ποιοι Είμαστε

Ώρες Διδασκαλίας

Καθηγητές στο Φροντιστήριο και στα Ιδιαίτερα Μαθήματα

Μαθητές από το 1997

Πιστοποιητικά από το 1997

Η εκπαιδευτική μας αποστολή

Από τα πρώτα σου γράμματα, τις πρώτες σου ιστορίες, τις πρώτες σου εξετάσεις, μέχρι την ολοκλήρωση των  σπουδών σου, σε καθοδηγούμε βήμα – βήμα… επειδή η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ εκμάθηση ξένων γλωσσών, είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ευθύνη….γιατί ΕΣΥ είσαι η δική μας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Εσείς, εμείς, τα παιδιά μας όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια γεμάτοι αισιοδοξία  και ελπίδα για το μέλλον! Η εφαρμογή μαθητοκεντρικών, διαθεματικών και βιωματικών μεθόδων διδασκαλίας, τα καινοτόμα προγράμματα σε όλες τις τάξεις και οι έμπειροι και καταρτισμένοι καθηγητές μας, διαμορφώνουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό πλαίσιο υψηλών προδιαγραφών.

Tο όραμά μας για την εκπαίδευση

Όραμα της Επικοινωνίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης σε όλους τους μαθητές μας. Επιθυμούμε και επιδιώκουμε όλοι οι μαθητές μας να βιώσουν, να ενεργοποιηθούν και να εκπαιδευτούν με αυθεντικές εμπειρίες μάθησης, με νόημα για τους ίδιους. Η οικογένεια της Επικοινωνίας οραματίζεται ένα φροντιστήριο, στο οποίο κάθε παιδί θα βρίσκει νόημα, ουσία και ενδιαφέρον. Οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας, οι καινοτόμες διδακτικές και μαθησιακές προσεγγίσεις μας, έχουν στόχο την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, της συλλογικής προσπάθειας και της βιωματικής μάθησης όλων των παιδιών μας.

Εγκαταστάσεις

Η Επικοινωνία,  είναι ένα φροντιστήριο στο Γαλάτσι, που στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο με εξοπλισμένους χώρους εκπαίδευσης. Οι εγκαταστάσεις της Επικοινωνίας, έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα να γίνεται η εκμάθηση ξένων γλωσσών με άνεση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Οι αίθουσες διδασκαλίας μας είναι πλήρως εξοπλισμένες με ατομικά θρανία, τηλεοράσεις, υπολογιστές και διαδραστικούς πίνακες. Χρησιμοποιούμε επίσης ηλεκτρονικά προγράμματα, που κάνουν τα μαθήματα ξένων γλωσσών πιο κατανοητά και ευχάριστα.