Βιωματική Διδασκαλία και μάθηση στην προσχολική ηλικία

από | Αυγ 12, 2020

Βιωματική Διδασκαλία και μάθηση στην προσχολική ηλικία!

 

Πρωτοποριακό βιωματικό πρόγραμμα μαθημάτων που βασίζεται σε κιναισθητικές δραστηριότητες και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Η βιωματική μάθηση συνιστά ένα πολύτιμο εργαλείο μάθησης και διδασκαλίας αρκετά ευέλικτο, αποτελεσματικό και γεμάτο κίνητρα και δυνατότητες. Μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε μαθητή. Βοηθάει τους μαθητές να προσεγγίσουν τη γνώση μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες και προσλαμβάνουσες. Η βιωματική μάθηση αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο εκπαίδευσης που επεκτείνεται πέρα από τα θρανία, τα σχολικά βιβλία, τη μετωπική διδασκαλία και την απομνημόνευση της “ ύλης ”.

Στην Επικοινωνία δεν διδάσκουμε απλώς Αγγλικά, αλλά προσπαθούμε να συμβάλουμε στην εξερεύνηση των πραγματικών δυνατοτήτων των παιδιών μας!!!

 

Εφαρμόζουμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών, που βασίζεται πρώτα από όλα στο συναίσθημα και σε ένα πλήθος κιναισθητικών και βιωματικών δραστηριοτήτων! Στην Επικοινωνία, κάνουμε την Εκμάθηση αγγλικών, μία θετική εμπειρία για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-6 χρονών). Φροντίζουμε σε προσωπικό επίπεδο να διασκεδάζουν, να αισθάνονται ασφάλεια και άνεση ώστε να συνδέσουν αυτά τα συναισθήματα με τα Αγγλικά και για τα επόμενα χρόνια.

Το παιδί σας μαθαίνει Αγγλικά με βιωματικό τρόπο μέσα από ευχάριστες Κιναισθητικές δραστηριότητες, καθιστώντας το μάθημα εξαιρετικά αποτελεσματικό και ωφέλιμο. Ζούμε την αγγλική γλώσσα με τα παιδιά ηλικίας τριών έως έξι ετών και έτσι τα βοηθάμε να μάθουν τη γλώσσα με πιο φυσικό βιωματικό τρόπο. H εξειδικευμένη ομάδα δασκάλων της Επικοινωνίας με πολυετή εμπειρία, επικεντρώνεται στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας με καινοτόμες, πρωτοποριακές και διασκεδαστικές μεθόδους.

Η προσέγγισή μας στην εκμάθηση Αγγλικών βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και τις κοινωνικές τους δεξιότητες καθώς μαθαίνουν Αγγλικά. Ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή τους και τα βοηθάμε να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας.

 

Βελτιώστε τη μάθηση του παιδιού σας και εμπιστευτείτε τους ειδικούς της αγγλικής γλώσσας στην οικογένεια της Επικοινωνίας!

 

Θα μάθουμε τη γλώσσαχρησιμοποιώντας όλες τις αισθήσεις μας, θα γευτούμε και θα μυρίσουμε τα φρούτα μας, θα φτιάξουμε τα υγιεινά τοστάκια μας. Ζωγραφίζουμε,τραγουδάμε και χορεύουμε και όλα αυτά μαζί με υπέροχες κατασκευές σε κάθε μάθημα!

 

Οι ομαδικές δραστηριότητες και το παιχνίδι θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και παράλληλα θα τους χαρίσoυν :

⇒ Εξοικείωση με καθημερινές φράσεις στα Αγγλικά. Αφομοιώνουν λέξεις, τραγούδια και εκφράσεις στην Αγγλική γλώσσα. Επεκτείνει το λεξιλόγιο του με το να ομαδοποιεί και να ονομάζει αντικείμενα.

⇒ Ευκαιρίες για έκφραση και δημιουργία. Παίζουν και συνεργάζονται με την ομάδα μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες που έχουν σκοπό την εξοικείωση με την ξένη γλώσσα.

⇒ Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης τους. Συνδέουν τη μάθηση με την κίνηση, τη συνεργασία και τη θετική εμπειρία σ’ ένα ήρεμο περιβάλλον. Δεν υπάρχει το στρες του ανταγωνισμού ή της βαθμολογίας.

⇒ Δεξιότητες οργανωτικότητας και πειθαρχίας.

⇒ Καλλιέργεια της εμπιστοσύνης, της υπομονής και της επιμονής.

 

Η δέσμευση μας σε εσάς είναι….

Ότι άν χρειαστεί να ανασταλούν ξανά τα μαθήματα του φροντιστηρίου μας σύμφωνα με κυβερνητική απόφαση, σας εγγυόμαστε ότι τα μαθήματα του παιδιού σας θα συνεχιστούν διαδικτυακά άμεσα! Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα!

  • Τα διαδικτυακά μας μαθήματα θα διαρκούν τις ίδιες ώρες και μέρες με τα μαθήματα φυσικής παρουσίας.
  • Θα πραγματοποιούνται με τον ίδιο καθηγητή/τρια και με τους ίδιους συμμαθητές του παιδιού σας.

 

Επένδυση στην προσχολική ηλικία, σημαίνει Επένδυση στο μέλλον!!!

 

Κατεβάστε δωρεάν το e-book για την Βιωματική Διδασκαλία

5 + 3 =

Τελευταία Νέα

10 tips για να διαβάζουν τα παιδιά Αγγλικά βιβλία

10 tips για να διαβάζουν τα παιδιά Αγγλικά βιβλία

Το διάβασμα Αγγλικών βιβλίων για παιδιά είναι ένας σημαντικός τρόπος να ενισχυθεί η γλωσσική δεξιότητα και η φαντασία τους.   Μέσα από την ποικιλία των επιλογών, τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα οφέλη του διαβάσματος, όπως η ανάπτυξη της γλωσσικής επάρκειας...

Διαβάστε Περισσότερα