Η Επικοινωνία χορηγός στα σχολεία του Γαλατσίου - epikinonia-school | Γαλάτσι

Η Επικοινωνία χορηγός στα σχολεία του Γαλατσίου

Η Επικοινωνία χορηγός

Κέφι και Χορός ??

Ξεφάντωμα, γέλια και μεγάλη χαρά!

Οι στιγμές ήταν πολλές και περάσαμε όλοι υπέροχα!

Οι στιγμές που ζήσαμε στα Αποκριάτικα πάρτι του 7ου Δημοτικού σχολείου Γαλατσίου και του 33ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών, θα μας μείνουν σίγουρα αξέχαστες!

Μας αρέσει να ενισχύουμε τις δράσεις των συλλόγων. Όχι γιατί περιμένουμε ανταποδοτικά οφέλη, αλλά απλά γιατί είναι στο DNA της οικογένειας της Επικοινωνίας . Τόσο να οργανώνουμε όμορφες εκδηλώσεις, όσο και να βοηθάμε ανθρώπους που παλεύουν να σώσουν και να κινητοποιήσουν τα σχολεία μας.

Και επειδή όπως σας είπαμε, μας αρέσει και προσπαθούμε συνέχεια να ενισχύουμε τις δράσεις των συλλόγων….

Η Επικοινωνία είναι χορηγός στα σχολεία του Γαλατσίου

Η Επικοινωνία ήταν χορηγός στο Αποκριάτικο Πάρτι και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου με πλήθος υποτροφιών #Αγγλικών και #Ρομποτικής ,καθώς και των #ανιματέρ που απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά .

Οι χοροί και τα τραγούδια στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 33 δημοτικό Αθηνών για τις αποκριες δεν έλεγαν να σταματήσουν. Χορηγός #DJ σε αυτή την εκδήλωση η Επικοινωνία.

Είμαστε πάντα κοντά στα σχολεία της περιοχής μας!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν στους #συλλόγους των σχολείων τους!!! Να τονίσουμε ότι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε!

33ο δημοτικό  σχολείο Αθηνών

          

                            

          

 

7ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου

                          

             

                                  

Και του χρόνου με υγεία! Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία!

Ανυπομονούμε και για άλλες εκδηλώσεις!!!

 Βαγγέλης Γωγούσης
Author: Βαγγέλης Γωγούσης
Ο Βαγγέλης Γωγούσης είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του κέντρου ξένων γλωσσών Επικοινωνία. Διδάσκει σε όλα τα επίπεδα από το 1993. Δε θα τον βρείτε σχεδόν ποτέ στο γραφείο γιατί βρίσκεται συνεχώς στην αίθουσα γιατί απλά εκεί πιστεύουν ότι είναι η θέση του. Στόχος του είναι η συνεχής βελτίωση του φροντιστηρίου και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου των μαθημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Scroll Up