Ζητείται Καθηγήτρια/ης Αγγλικών

από | Νοέ 12, 2021

Join Our Team!

Ζητείται Καθηγήτρια/ης Αγγλικών.

Το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Επικοινωνία» στο Γαλάτσι, αναζητά δημιουργικούς συνεργάτες, με πάθος και αγάπη για το αντικείμενο τους.

Η συνεργασία αφορά την διδασκαλία Αγγλικών στα #φροντιστήρια μας, τις ημέρες Τρίτη και Τετάρτη και ώρες 17:00 – 20:30, με προοπτικές πλήρους εργασίας την επόμενη σχολική χρονιά.

Το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών «Επικοινωνία» δραστηριοποιείται στον χώρο της #εκπαίδευσης από το 1997!

Στο πλαίσιο της συνεχούς #ανάπτυξης και ενδυνάμωσης του, επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό του #Καθηγητές και #Καθηγήτριες Αγγλικών 🇬🇧.

Προϋπόθεση για τη συνεργασία : η αγάπη για τα παιδιά.

Απαραίτητα προσόντα:

✅ Καθηγητές/τριες Αγγλικών
✅ Πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας ή Άδεια διδασκαλίας.
✅ Η συνέπεια, η οργάνωση, η υπευθυνότητα, οι σύγχρονες μέθοδοι εκπαίδευσης και η έμφαση στη βιωματική μάθηση, αποτελούν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210.21.39.438 ή στείλτε μας το βιογραφικό σας info@epikinonia-school.gr

3 + 7 =

Τελευταία Νέα

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

a/ an / the   Χρησιμοποιούμε a / an με αριθμήσιμα ουσιαστικά στον ενικό αριθμό. a pen, a cat, a university, a big elephant, a famous actor, an exercise, an animal, an hour, an open door, an umbrella   Τα χρησιμοποιούμε: 1) πριν από επαγγέλματα.   Lionel...

Διαβάστε Περισσότερα
2022 ELT Excellence Awards

2022 ELT Excellence Awards

2022 ELT Excellence Awards     Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για το σχολείο μας, να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη στη λίστα των νικητών της ELT Excellence awardsαπό την ELT News στην κατηγορία Gamification in education. .   Πολύ Περήφανοι και ευτυχισμένοι, για...

Διαβάστε Περισσότερα