Το σχολικό μας

Δωρεάν Σχολικό Λεωφορείο

Στην Επικοινωνία δε μαθαίνουμε Ξένες Γλώσσες, Ζούμε τις Ξένες Γλώσσες!

Από το 1997, μέλημα μας είναι να δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μαθαίνουν με τον καλύτερο τρόπο και οι γονείς να νιώθουν ασφαλείς σε όλα τα επίπεδα!

Γι΄αυτό το λόγο η Επικοινωνία, πάντα δίπλα στα παιδιά και τους γονείς, είναι το μόνο φροντιστήριο που διαθέτει Σχολικό Λεωφορείο με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά προς και από το Φροντιστήριο!

Τα Σχολικά μας προσφέρουν:

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά των μαθητών μας με απόλυτη ασφάλεια, από το σπίτι σας στο φροντιστήριο και το αντίστροφο!

Η μεταφορά των μαθητών γίνεται με 4 σύγχρονα ιδιόκτητα λεωφορεία, σε όλα τα επίπεδα και για όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

Η μεταφορά των μαθητών, από και προς το σπίτι, γίνεται καθημερινά από τους οδηγούς μας, με ασφάλεια και χρονική ακρίβεια!

Φροντίζουμε πάντα για την τήρηση των ωρών άφιξης και αναχώρησης στα σημεία προορισμού.

Με τη μακροχρόνια  εμπειρία τους οι οδηγοί μας, αλλά και με την πάντα καλή και φιλική τους διάθεση, είναι ένα από τα σημαντικότερα μας πλεονεκτήματα επί σειρά ετών που εργάζονται αποκλειστικά μαζί μας.

Είτε μένετε μακριά ή κοντά μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!

Πρωτοποριακή υπηρεσία που εξυπηρετεί τους γονείς, όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ο χρόνος τους, δεν τους επιτρέπουν πάντα να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

Όλα τα σχολικά μας λεωφορεία είναι υψηλής ποιότητας, με air condition, άνετα καθίσματα και DVD.

Κατά τη μετακίνηση των μαθητών, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να τηρούνται οι αναγκαίες αποστάσεις και να διασφαλίζεται η ελεγχόμενη επιβίβαση και αποβίβαση με τάξη και χρονοκαθυστέρηση, προς αποφυγή συνωστισμού.

Τα σχολικά μας, απολυμαίνονται καθημερινά πριν και μετά τη μεταφορά και ακολουθεί φυσικός αερισμός και κενό μεσοδιάστημα μεταξύ των χρήσεων τους.

Γνωρίστε τους οδηγούς μας

Μάνθος Δρυμαλίτης

Μάνθος Δρυμαλίτης

Οδηγός

Βαγγέλης Βελής

Βαγγέλης Βελής

Οδηγός

Θύμιος Παπασπύρου

Θύμιος Παπασπύρου

Οδηγός

Γιώργος Σκλαβούνος

Γιώργος Σκλαβούνος

Οδηγός