Στηρίζουμε τον Σύλλογο Α.Μ.Ε.Α. Γαλατσίου

από | Δεκ 14, 2021

Στηρίζουμε τον Σύλλογο Α.Μ.Ε.Α. Γαλατσίου

Η οικογένεια της Επικοινωνίας διοργάνωσε για Καλό Σκοπό ένα Christmas Workshop, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, για να στηρίξει και να ενισχύσει τον Σύλλογο Α.Μ.Ε.Α. Γαλατσίου ΖΩΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

Στο πνεύμα των εορτών που πλησιάζουν, διοργανώσαμε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή, που πρώτα απ’ όλα θέλαμε να τη μοιραστούμε με τα παιδιά μας και παράλληλα να μαζέψουμε χρήματα για τις ανάγκες του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Γαλατσίου ΖΩΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

 

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές χριστουγεννιάτικες δημιουργικές στιγμές. Να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και με την καθοδήγηση των δασκάλων τους να φτιάξουν περίτεχνες κατασκευές και να διασκεδάσουν πολύ με παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού, χορό και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

Στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε, προσκαλέσαμε όλες τις οικογένειες τις Επικοινωνίας, που πάντα δίνουν το παρών τους, να βάλουμε όλοι μαζί ένα μικρό λιθαράκι ώστε να στηρίξουμε το θαυμάσιο αυτό έργο που κάνει ο Σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. Γαλατσίου ΖΩΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

 

Υπήρχαν κουμπαράδες στις γραμματείες μας, όπου γονείς και μαθητές στήριξαν με τον δικό τους τρόπο τον Σύλλογο Α.Μ.Ε.Α Γαλατσίου και φυσικά όλοι μαζί δάσκαλοι, γονείς και μαθητές, ντυθήκαμε Αγιο-Βασιλάκια και ξεχυθήκαμε στους δρόμους του Γαλατσίου!

 

Όλη η πόλη γέμισε με κόκκινες κάπες, Χριστουγεννιάτικα σκουφάκια, τριγωνάκια και χαρούμενες φωνούλες που τραγουδούν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα!

 

Τα Αγιοβασιλάκια μας ξεκίνησαν από την Επικοινωνία και όλοι μαζί, δείξαμε έμπρακτα πως όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας!

 

Πραγματικά ήταν μια υπέροχη εμπειρία, περάσαμε πολύ πολύ όμορφα και καταφέραμε να μαζέψουμε από όλες μας τις δράσεις γύρω στα 400 €.

 

Σκοπός μας είναι να προβληθούν και να επιλυθούν, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά αυτά τα παιδιά. Σαν φροντιστήριο Επικοινωνία, όσο μπορούμε και μας επιτρέπεται, δίνουμε πάντα το παρών και οργανώνουμε εκδηλώσεις και δράσεις, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την ενημέρωση για τις δραστηριότητές τέτοιων συλλόγων και των αναγκών τους, ώστε να υπάρχει μια διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας τους.

 

 

Ο Σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. Γαλατσίου ΖΩΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, είναι ένας σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α., ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1995 από πρωτοβουλία γονέων και κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α ( με τη στήριξη του Δήμου Γαλατσίου ) με σκοπό να παρέχει :
Δημιουργική Απασχόληση, Κοινωνικοποίηση,
Εκπαίδευση και
Ψυχαγωγία ατόμων με αναπηρία.

 

Σχεδιάζει και πραγματοποιεί πλήθος προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με αναπηρία, με στόχο την ψυχοκοινωνική εξέλιξη και την πλήρη ένταξή τους σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, στηρίζοντας παράλληλα τις οικογένειες τους.

 

Πιστεύουμε ότι έστω και λίγο συμβάλλαμε και εμείς από την πλευρά μας, στο δύσκολο έργο αυτών των ανθρώπων και στις εξαιρετικές δράσεις τους.

 

Ευχόμαστε να έχουμε όλοι Καλές Γιορτές με υγεία και αισιοδοξία για καλύτερες μέρες!!!

 

5 + 13 =

Τελευταία Νέα

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Εισαγωγή   Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά γίνεται τι είναι η Υβριδική Διδασκαλία και πως μπορούν τα παιδιά μας να επωφεληθούν από αυτή έτσι ώστε να μάθουν ξένες γλώσσες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.   Τι είναι η Υβριδική...

Διαβάστε Περισσότερα
Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

a/ an / the   Χρησιμοποιούμε a / an με αριθμήσιμα ουσιαστικά στον ενικό αριθμό. a pen, a cat, a university, a big elephant, a famous actor, an exercise, an animal, an hour, an open door, an umbrella   Τα χρησιμοποιούμε: 1) πριν από επαγγέλματα.   Lionel...

Διαβάστε Περισσότερα