Η αξία των online μαθημάτων

από | Ιούν 9, 2020

Online Μαθήματα

Πολλές φορές οι ραγδαίες εξελίξεις της καθημερινότητας, καθώς και κάποιοι απρόβλεπτοι παράγοντες, μας αναγκάζουν να εισαγάγουμε νέες μεθόδους διδασκαλίας στην εκπαίδευση.

Online μαθήματα ή αλλιώς εξ αποστάσεως εκπαίδευση, είναι μερικές από τις ορολογίες που ακούσαμε πολύ τους τελευταίους μήνες και που χρειάστηκε να συμμετέχουμε ενεργά όλοι μας!!!

Είναι όμως η αξία των online μαθημάτων ίση με την παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα;

Μπορεί η τεχνολογία να αντικαταστήσει την παραδοσιακή διδασκαλία;

Η τεχνολογία, λοιπόν, μπορεί να αναπαραστήσει την παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα. Δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον, το οποίο προάγει την συνεχή εξέλιξη και την υψηλής ποιότητας επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευόμενων και εκπαιδευτών. Δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να αισθανθούν μέλος ενός συνόλου, να μαθαίνουν και να δουλεύουν μαζί, ακόμα κι αν βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο με κοινό στόχο –πάντα- τη μάθηση.

Η ανάπτυξη των online μαθημάτων διευρύνεται συνεχώς. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παρέχονται πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την παραδοσιακή μάθηση, όχι μόνο για τον εκπαιδευόμενο, αλλά και για τον εκπαιδευτή και την παροχή του εκπαιδευτικού περιεχομένου.

 

2 + 10 =

Τελευταία Νέα

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Εισαγωγή   Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά γίνεται τι είναι η Υβριδική Διδασκαλία και πως μπορούν τα παιδιά μας να επωφεληθούν από αυτή έτσι ώστε να μάθουν ξένες γλώσσες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.   Τι είναι η Υβριδική...

Διαβάστε Περισσότερα
Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

a/ an / the   Χρησιμοποιούμε a / an με αριθμήσιμα ουσιαστικά στον ενικό αριθμό. a pen, a cat, a university, a big elephant, a famous actor, an exercise, an animal, an hour, an open door, an umbrella   Τα χρησιμοποιούμε: 1) πριν από επαγγέλματα.   Lionel...

Διαβάστε Περισσότερα