Online Μαθήματα Ισπανικών για Ενήλικες

Online Μαθήματα Ισπανικών

Τα τελευταία χρόνια η Ισπανική γλώσσα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στις προτιμήσεις των γλωσσομαθών, ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης των ισπανόφωνων χωρών σε διάφορους τομείς, όπως τις εξαγωγές αλλά και τον τουρισμό.

Η Ισπανική γλώσσα κερδίζει καθημερινά έδαφος σε όλους τους τομείς της ζωής των ευρωπαίων, και όχι μόνο, πολιτών. Μετατρέπεται σταθερά σε γλώσσα της παγκόσμιας οικονομίας. Είναι μια από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς επίσης η δεύτερη επίσημη γλώσσα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Είναι η δεύτερη περισσότερο ομιλούμενη γλώσσα μετά τα Κινέζικα; Κι όμως! Ενώ επίσης, αποτελεί την επίσημη γλώσσα 20 χωρών, με τους ανθρώπους που την έχουν ως μητρική, να αγγίζουν το 7% του παγκόσμιου πληθυσμού. Τέλος, είναι η πιο διαδεδομένη ξένη γλώσσα μετά τα Αγγλικά!

Δε γίνεται λοιπόν να μην ξεκινήσεις Ισπανικά, όταν όλοι γύρω σου τα μιλάνε!

Διαθέτει πλούσια λογοτεχνική και μουσική παράδοση πράγμα που την καθιστά πιο προσιτή στους νέους και μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους.

Η διαρκής και έντονη ζήτηση για την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας, στην Ελλάδα, είναι εντυπωσιακή. Το γεγονός ότι η προφορά και η σύνταξη της Ελληνικής και της Ισπανικής γλώσσας παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία, καθώς και ο μεγάλος αριθμός ελληνικών λέξεων που υπάρχουν στα ισπανικά κάνει την εκμάθησή της πιο εύκολη συγκριτικά με άλλες ξένες γλώσσες.

Online Μαθήματα Ισπανικών

Γιατί να μας επιλέξετε?

Μάθε την Ισπανική γλώσσα παρέα με έμπειρους καθηγητές Ισπανικών και ακολουθώντας την επιτυχημένη μεθοδολογία του εκπαιδευτικού οργανισμού ekmathisi.

Να τονίσουμε ότι όλοι οι καθηγητές Ισπανικών, έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια διδασκαλίας που πραγματοποιούμε ανά τακτά διαστήματα στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις, προκειμένου να διασφαλίζουμε την υψηλή και σταθερή ποιότητα των online μαθημάτων Ισπανικών.

Παράλληλα μετρούν πολλές ώρες διδασκαλίας στα on line ιδιαίτερα μαθήματα και γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες που συνήθως παρουσιάζονται και αντιμετωπίζουν οι μαθητές μας.

Στην ekmathisi έμπειροι καθηγητές Ισπανικής Γλώσσας βοηθούν το μαθητή να μάθει να μιλάει και να γράφει, να κατανοεί και να εμβαθύνει στη χρήση της Ισπανικής, ώστε να καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο γλωσσομάθειας.

Αν ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις Online Μαθήματα Ισπανικών, εμπιστεύσου τον εκπαιδευτικό οργανισμό ekmathisi και ξεκίνα τα μαθήματά σου άμεσα με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Εξειδικευόμαστε στη διδασκαλία Ισπανικών και φροντίζουμε τις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή μας ξεχωριστά. Όλα τα on line  διαίτερα μαθήματά μας προσαρμόζονται στις ανάγκες των μαθητών τόσο από πρακτικής όσο και από εκπαιδευτικής απόψεως.

Online Μαθήματα Ισπανικών

Η μακρόχρονη πείρα μας, σε συνδυασμό με την συνεχή εξέλιξη και προσαρμογή μας στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες, η οργάνωση και ο προγραμματισμός μας, αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για την σωστή εκμάθηση της γλώσσας και την επιτυχία σας στις εξετάσεις για αναγνωρισμένα πιστοποιητικά Ισπανικών.

Τα προγράμματα Ισπανικών που παρέχει η ekmathisi είναι ειδικά και αποκλειστικά σχεδιασμένα για ενήλικες αρχάριους σπουδαστές.

Σε οποιαδήποτε περιοχή και αν μένετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα Ισπανικών που προσφέρει η ekmathisi online – σε πραγματικό χρόνο – απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συμμετοχή σε μία πραγματική τάξη.

Στόχος μας η βιωματική εμπειρία και όχι η στεγνή μάθηση.

Η ekmathisi με 12 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων στις ξένες γλώσσες, πρωτοπορεί δημιουργώντας τμήματα online μαθημάτων Ισπανικής γλώσσας, με στόχο την παρακολούθηση των μαθημάτων από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας οπουδήποτε στην Ελλάδα και αν βρίσκεστε.

Οι καθηγητές μας με εμπειρία στην online εκπαίδευση θα σας οδηγήσουν μέσα από ολιγομελή groups στην γνώση της Ισπανικής γλώσσας και στην επίσημη πιστοποίησή της.

 

Πραγματική τάξη σε πραγματικό χρόνο!

 

Οι καθηγητές Ισπανικών είναι υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, φυσικοί ομιλητές της γλώσσας, με συνεχή αξιολόγηση και επιμόρφωση, οηθούν τους μαθητές να αναπτύξουν τις γνωστικές, συναισθηματικές και κοινωνικές τους δεξιότητες!

Online Μαθήματα Ισπανικών

Προσφέρουμε μαθήματα Ισπανικών από τμήματα αρχαρίων μέχρι μαθήματα τελειοποίησης, ειδικά σχεδιασμένα ώστε οι μαθητές να αναπτύσσουν την ικανότητα κατανόησης, ανάγνωσης καθώς και τον προφορικό λόγο και την αναπαραγωγή γραπτού λόγου στα ισπανικά.

 

  • Τμήματα:

         Τετάρτη– Παρασκευή : 17:00-18.30

  • Κόστος μαθημάτων: 90€ ο μήνας

#forma

Online Μαθήματα Ισπανικών για Ενήλικες

Αν θέλεις να σε ενημερώσω σχετικά με τα online μαθήματα Ισπανικών για ενήλικες, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 69.44.50.34.00 ή να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου για σου τηλεφωνήσω εγώ.

Κινητό & Viber : 69.44.50.34.00

Ε-mail: info@epikinonia-school.gr

Messenger: @tonia.chatzaki