Online Μαθήματα Γερμανικών για Ενήλικες

Online Μαθήματα Γερμανικών

Οι ξένες γλώσσες διευρύνουν τον πολιτιστικό, πνευματικό και επαγγελματικό ορίζοντα, και ξυπνούν το ενδιαφέρον για άλλους πολιτισμούς. Η πολυγλωσσία είναι σημαντικό προτέρημα με αμέτρητες δυνατότητες.

Όποια σχέδια κι αν έχετε για το μέλλον, η γνώση των Γερμανικών σάς παρέχει αμέτρητες δυνατότητες. Μέσα από την εκμάθηση των Γερμανικών σάς δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή αισθητά.

Η άποψη που επικρατεί ότι τα Γερμανικά είναι μία από τις δυσκολότερες γλώσσες δεν είναι πλέον αληθής. Τα Γερμανικά παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες με την Ελληνική γλώσσα, τόσο στη γραμματική όσο και στη σύνταξη. Το αν αξίζει να μάθει κανείς Γερμανικά είναι ένα ερώτημα που μπορεί να απαντηθεί στοιχειοθετημένα θετικά. Αξίζει και μπορεί να επιφέρει μεγάλα ωφέλη.

 

100 εκατομμύρια Ευρωπαίοι(ες) έχουν τη γερμανική, ως μητρική γλώσσα. Επομένως, υπάρχουν 100 εκατομμύρια λόγοι να μάθετε Γερμανικά.

 

Τα Γερμανικά είναι η γλώσσα του Πολιτισμού, του Goethe, του Nietzsche , του Mozart, του Beethoven, του Freud και του Einstein. Η Γερμανία αποτελεί ίσως την πιο σημαντική και δυνατή χώρα της Ευρώπης στον πνευματικό, πολιτισμικό και οικονομικό τομέα.

Είναι η γλώσσα της Επιστήμης, καθώς οι περισσότεροι επιστήμονες έχουν σπουδάσει σε χώρες όπου ομιλούνται τα Γερμανικά και αποτελεί τη δεύτερη πιο συχνά χρησιμοποιούμενη γλώσσα σε τομείς όπως, χημεία, φυσική και μηχανική. Εξάλλου, 18% όλων των βιβλίων σε όλους τους τομείς, παγκοσμίως, είναι γραμμένα στα Γερμανικά.

Online Μαθήματα Γερμανικών

Γιατί να μας επιλέξετε?

Μάθε την Γερμανική γλώσσα παρέα με έμπειρους καθηγητές Γερμανικών και ακολουθώντας την επιτυχημένη μεθοδολογία του εκπαιδευτικού οργανισμού ekmathisi.

Να τονίσουμε ότι όλοι οι καθηγητές Γερμανικών, έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια διδασκαλίας που πραγματοποιούμε ανά τακτά διαστήματα στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις, προκειμένου να διασφαλίζουμε την υψηλή και σταθερή ποιότητα των online μαθημάτων Γερμανικών.

Παράλληλα μετρούν πολλές ώρες διδασκαλίας στα on line ιδιαίτερα μαθήματα και γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες που συνήθως παρουσιάζονται και αντιμετωπίζουν οι μαθητές μας.

Στην ekmathisi έμπειροι καθηγητές Γερμανικής Γλώσσας βοηθούν το μαθητή να μάθει να μιλάει και να γράφει, να κατανοεί και να εμβαθύνει στη χρήση της Γερμανικής, ώστε να καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο γλωσσομάθειας.

Αν ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις Online Μαθήματα Γερμανικών, εμπιστεύσου τον εκπαιδευτικό οργανισμό ekmathisi και ξεκίνα τα μαθήματά σου άμεσα με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Εξειδικευόμαστε στη διδασκαλία Γερμανικών και φροντίζουμε τις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή μας ξεχωριστά. Όλα τα online  διαίτερα μαθήματά μας προσαρμόζονται στις ανάγκες των μαθητών τόσο από πρακτικής όσο και από εκπαιδευτικής απόψεως.

Online Μαθήματα Γερμανικών

Η μακρόχρονη πείρα μας, σε συνδυασμό με την συνεχή εξέλιξη και προσαρμογή μας στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες, η οργάνωση και ο προγραμματισμός μας, αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για την σωστή εκμάθηση της γλώσσας και την επιτυχία σας στις εξετάσεις για αναγνωρισμένα πιστοποιητικά Γερμανικών.

Τα προγράμματα Γερμανικών που παρέχει η ekmathisi είναι ειδικά και αποκλειστικά σχεδιασμένα για ενήλικες αρχάριους σπουδαστές.

Σε οποιαδήποτε περιοχή και αν μένετε, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα Γερμανικών που προσφέρει η ekmathisi online – σε πραγματικό χρόνο – απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συμμετοχή σε μία πραγματική τάξη.

Στόχος μας η βιωματική εμπειρία και όχι η στεγνή μάθηση.

Η ekmathisi με 12 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων στις ξένες γλώσσες, πρωτοπορεί δημιουργώντας τμήματα online μαθημάτων Γερμανικής γλώσσας, με στόχο την παρακολούθηση των μαθημάτων από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας οπουδήποτε στην Ελλάδα και αν βρίσκεστε.

Οι καθηγητές μας με εμπειρία στην online εκπαίδευση θα σας οδηγήσουν μέσα από ολιγομελή groups στην γνώση της Γερμανικής γλώσσας και στην επίσημη πιστοποίησή της.

 

Πραγματική τάξη σε πραγματικό χρόνο!

 

Οι καθηγητές Γερμανικών είναι υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, φυσικοί ομιλητές της γλώσσας, με συνεχή αξιολόγηση και επιμόρφωση, οηθούν τους μαθητές να αναπτύξουν τις γνωστικές, συναισθηματικές και κοινωνικές τους δεξιότητες!

Online Μαθήματα Γερμανικών

Προσφέρουμε μαθήματα Γερμανικών από τμήματα αρχαρίων μέχρι μαθήματα τελειοποίησης, ειδικά σχεδιασμένα ώστε οι μαθητές να αναπτύσσουν την ικανότητα κατανόησης, ανάγνωσης καθώς και τον προφορικό λόγο και την αναπαραγωγή γραπτού λόγου στα Γερμανικά.

 

  • Τμήματα:

         Δευτέρα – Πέμπτη : 20.30-22:00

  • Κόστος μαθημάτων: 90€ ο μήνας

#forma

Online Μαθήματα Γερμανικών για Ενήλικες

Αν θέλεις να σε ενημερώσω σχετικά με τα online μαθήματα Γερμανικών για ενήλικες, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 69.44.50.34.00 ή να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου για σου τηλεφωνήσω εγώ.

Κινητό & Viber : 69.44.50.34.00

Ε-mail: info@epikinonia-school.gr

Messenger: @tonia.chatzaki