Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου

από | Ιαν 7, 2022

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου μας για την τρέχουσα εβδομάδα 10/1/2022-15/1/2022

 

Αγαπητοί γονείς,
Είναι κατανοητός και σεβαστός ο φόβος και η ανησυχία σας, όπως και η δική μας, για αυτό το διάστημα που διανύουμε, όπου υπάρχει μεγάλη έξαρση και μεταδοτικότητα του ιού covid-19.

Επειδή αρκετοί από τους μαθητές – καθηγητές – και το προσωπικό μας γενικότερα είναι είτε κρούσματα, είτε στενές επαφές κρουσμάτων, αποφασίσαμε για μία βδομάδα να κάνουμε διαδικτυακά μαθήματα κυρίως για να προστατέψουμε τους μαθητές μας, καθαρά για πρόληψη και αποφυγή της διασποράς του ιού covid-19 και προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων μας, καθώς η απόλυτη πλειοψηφία των κρουσμάτων είναι σε πολύ ελαφριά κατάσταση και μπορούν να κάνουν τα μαθήματά τους κανονικά.

Δρούμε προληπτικά, υπεύθυνα και με ψυχραιμία, γιατί πρωταρχικό μας μέλημα δεν είναι άλλο από την ασφάλεια των μαθητών μας, των οικογενειών τους, αλλά και των καθηγητών μας!

Όλα μας τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν online από τις ψηφιακές μας τάξεις τις ίδιες ώρες και μέρες για το διάστημα 10/1/22 – 15/1/22.

Σωστή πρόληψη και αισιοδοξία είναι τα όπλα μας και συνεχίζουμε δυναμικά!!

 

Δεν φοβόμαστε, Προστατευόμαστε για να είμαστε όλοι καλά!

 

Ο κ. Βαγγέλης σήμερα 8/1/2022 θα είναι στην ψηφιακή αίθουσα 1 στις 18:00 το απόγευμα για όποιον από σας χρειάζεται περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες.

 

Online lessons: Πως μπαίνουμε στις online τάξεις της Επικοινωνίας

 

 

 

10 + 7 =

Τελευταία Νέα

10 σημεία επιλογής φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών

10 σημεία επιλογής φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών

10 σημεία επιλογής φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών   Σε κάθε αρχή σχολικής χρονιάς μεταξύ άλλων, υπάρχει και το άγχος για το φροντιστήριο ξένων γλωσσών των παιδιών μας. Ποιο να διαλέξω; Τι να προσέξω; Είναι το κόστος το μοναδικό κριτήριο επιλογής;   Πώς λοιπόν...

Διαβάστε Περισσότερα
Varia Lecto: Πως να παραγγείλετε τα βιβλία σας

Varia Lecto: Πως να παραγγείλετε τα βιβλία σας

Φέτος, για να κάνουμε τη διαδικασία πιο εύκολη και αποτελεσματική για όλους εσάς, έχουμε κάποιες αλλαγές στο πώς θα αποκτήσετε τα βιβλία:   Μπορούμε να σας στείλουμε τη λίστα των βιβλίων και να τα προμηθευτείτε από το αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο. Ή να επιλέξετε...

Διαβάστε Περισσότερα
ELT Excellence Awards 2023

ELT Excellence Awards 2023

ELT Excellence Awards 2023   Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για το σχολείο μας, να βρίσκεται στη λίστα των νικητών της ELT Excellence awards από την ELT News στην κατηγορία Teaching Very Young Learners(4-6), για 3 συνεχή χρονιά!!!     2023-Teaching Very...

Διαβάστε Περισσότερα