Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου

από | Ιαν 7, 2022

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου μας για την τρέχουσα εβδομάδα 10/1/2022-15/1/2022

 

Αγαπητοί γονείς,
Είναι κατανοητός και σεβαστός ο φόβος και η ανησυχία σας, όπως και η δική μας, για αυτό το διάστημα που διανύουμε, όπου υπάρχει μεγάλη έξαρση και μεταδοτικότητα του ιού covid-19.

Επειδή αρκετοί από τους μαθητές – καθηγητές – και το προσωπικό μας γενικότερα είναι είτε κρούσματα, είτε στενές επαφές κρουσμάτων, αποφασίσαμε για μία βδομάδα να κάνουμε διαδικτυακά μαθήματα κυρίως για να προστατέψουμε τους μαθητές μας, καθαρά για πρόληψη και αποφυγή της διασποράς του ιού covid-19 και προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων μας, καθώς η απόλυτη πλειοψηφία των κρουσμάτων είναι σε πολύ ελαφριά κατάσταση και μπορούν να κάνουν τα μαθήματά τους κανονικά.

Δρούμε προληπτικά, υπεύθυνα και με ψυχραιμία, γιατί πρωταρχικό μας μέλημα δεν είναι άλλο από την ασφάλεια των μαθητών μας, των οικογενειών τους, αλλά και των καθηγητών μας!

Όλα μας τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν online από τις ψηφιακές μας τάξεις τις ίδιες ώρες και μέρες για το διάστημα 10/1/22 – 15/1/22.

Σωστή πρόληψη και αισιοδοξία είναι τα όπλα μας και συνεχίζουμε δυναμικά!!

 

Δεν φοβόμαστε, Προστατευόμαστε για να είμαστε όλοι καλά!

 

Ο κ. Βαγγέλης σήμερα 8/1/2022 θα είναι στην ψηφιακή αίθουσα 1 στις 18:00 το απόγευμα για όποιον από σας χρειάζεται περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες.

 

Online lessons: Πως μπαίνουμε στις online τάξεις της Επικοινωνίας

 

 

 

4 + 13 =

Τελευταία Νέα

Popular Education Abbreviations

Popular Education Abbreviations

Μυστικά της Συντομογραφίας: Εκπαιδευτικές Διαδρομές στα Αγγλικά!   Καθώς βαδίζουμε στην εκπαιδευτική μας πορεία, συναντάμε ένα πλήθος από συντομογραφίες που συχνά μας φαίνονται σαν ένας άλλος κώδικας. Ξέρατε ότι υπάρχουν συντομογραφίες στα αγγλικά που μπορούν να...

Διαβάστε Περισσότερα
Πώς λέμε τις χρονολογίες στα Αγγλικά?

Πώς λέμε τις χρονολογίες στα Αγγλικά?

Θα ήθελα να μιλήσουμε για τον τρόπο που λέμε την χρονολογία στα Αγγλικά και θα προσπαθήσω να σου δώσω παραδείγματα έτσι ώστε να σε βοηθήσω να το καταλάβεις πρακτικά και την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να διαβάσεις ένα έτος να μην κολλήσεις!!!     Οι...

Διαβάστε Περισσότερα