Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου

από | Ιαν 7, 2022

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου μας για την τρέχουσα εβδομάδα 10/1/2022-15/1/2022

 

Αγαπητοί γονείς,
Είναι κατανοητός και σεβαστός ο φόβος και η ανησυχία σας, όπως και η δική μας, για αυτό το διάστημα που διανύουμε, όπου υπάρχει μεγάλη έξαρση και μεταδοτικότητα του ιού covid-19.

Επειδή αρκετοί από τους μαθητές – καθηγητές – και το προσωπικό μας γενικότερα είναι είτε κρούσματα, είτε στενές επαφές κρουσμάτων, αποφασίσαμε για μία βδομάδα να κάνουμε διαδικτυακά μαθήματα κυρίως για να προστατέψουμε τους μαθητές μας, καθαρά για πρόληψη και αποφυγή της διασποράς του ιού covid-19 και προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων μας, καθώς η απόλυτη πλειοψηφία των κρουσμάτων είναι σε πολύ ελαφριά κατάσταση και μπορούν να κάνουν τα μαθήματά τους κανονικά.

Δρούμε προληπτικά, υπεύθυνα και με ψυχραιμία, γιατί πρωταρχικό μας μέλημα δεν είναι άλλο από την ασφάλεια των μαθητών μας, των οικογενειών τους, αλλά και των καθηγητών μας!

Όλα μας τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν online από τις ψηφιακές μας τάξεις τις ίδιες ώρες και μέρες για το διάστημα 10/1/22 – 15/1/22.

Σωστή πρόληψη και αισιοδοξία είναι τα όπλα μας και συνεχίζουμε δυναμικά!!

 

Δεν φοβόμαστε, Προστατευόμαστε για να είμαστε όλοι καλά!

 

Ο κ. Βαγγέλης σήμερα 8/1/2022 θα είναι στην ψηφιακή αίθουσα 1 στις 18:00 το απόγευμα για όποιον από σας χρειάζεται περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες.

 

Online lessons: Πως μπαίνουμε στις online τάξεις της Επικοινωνίας

 

 

 

11 + 14 =

Τελευταία Νέα

Ανοιχτά Μαθήματα Ρομποτικής στην Επικοινωνία

Ανοιχτά Μαθήματα Ρομποτικής στην Επικοινωνία

🚀Ξεκινάμε🚀   Ανοιχτά Μαθήματα Ρομποτικής για παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου!   💥Κλείστε τη θέση σας στα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα γνωριμίας με τη Ρομποτική Σάββατο 24/9 ή Σάββατο 1/10 & ώρα 11:00 - 12:00 & γίνε & εσύ μέλος της εξαιρετικής μας...

Διαβάστε Περισσότερα
Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Εισαγωγή   Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά γίνεται τι είναι η Υβριδική Διδασκαλία και πως μπορούν τα παιδιά μας να επωφεληθούν από αυτή έτσι ώστε να μάθουν ξένες γλώσσες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.   Τι είναι η Υβριδική...

Διαβάστε Περισσότερα