Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου

από | Ιαν 7, 2022

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου μας για την τρέχουσα εβδομάδα 10/1/2022-15/1/2022

 

Αγαπητοί γονείς,
Είναι κατανοητός και σεβαστός ο φόβος και η ανησυχία σας, όπως και η δική μας, για αυτό το διάστημα που διανύουμε, όπου υπάρχει μεγάλη έξαρση και μεταδοτικότητα του ιού covid-19.

Επειδή αρκετοί από τους μαθητές – καθηγητές – και το προσωπικό μας γενικότερα είναι είτε κρούσματα, είτε στενές επαφές κρουσμάτων, αποφασίσαμε για μία βδομάδα να κάνουμε διαδικτυακά μαθήματα κυρίως για να προστατέψουμε τους μαθητές μας, καθαρά για πρόληψη και αποφυγή της διασποράς του ιού covid-19 και προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων μας, καθώς η απόλυτη πλειοψηφία των κρουσμάτων είναι σε πολύ ελαφριά κατάσταση και μπορούν να κάνουν τα μαθήματά τους κανονικά.

Δρούμε προληπτικά, υπεύθυνα και με ψυχραιμία, γιατί πρωταρχικό μας μέλημα δεν είναι άλλο από την ασφάλεια των μαθητών μας, των οικογενειών τους, αλλά και των καθηγητών μας!

Όλα μας τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν online από τις ψηφιακές μας τάξεις τις ίδιες ώρες και μέρες για το διάστημα 10/1/22 – 15/1/22.

Σωστή πρόληψη και αισιοδοξία είναι τα όπλα μας και συνεχίζουμε δυναμικά!!

 

Δεν φοβόμαστε, Προστατευόμαστε για να είμαστε όλοι καλά!

 

Ο κ. Βαγγέλης σήμερα 8/1/2022 θα είναι στην ψηφιακή αίθουσα 1 στις 18:00 το απόγευμα για όποιον από σας χρειάζεται περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες.

 

Online lessons: Πως μπαίνουμε στις online τάξεις της Επικοινωνίας

 

 

 

2 + 9 =

Τελευταία Νέα

Αγγλικά και Έκθεση: 15 τρόποι για να γράψεις καλύτερα

Αγγλικά και Έκθεση: 15 τρόποι για να γράψεις καλύτερα

Δίνεις εξετάσεις Αγγλικών? Τότε σίγουρα το Writing σε απασχολεί και σε αγχώνει ιδιαίτερα!   Αν πραγματικά θέλεις να γράφεις μια καλή και σωστά δομημένη έκθεση, η οργάνωση της δουλειάς σου είναι το σημαντικότερο μέρος της προετοιμασίας σου, καθώς και η καθημερινή...

Διαβάστε Περισσότερα
Υλικό Προετοιμασίας για τις εξετάσεις Αγγλικών ECCE και ECPE

Υλικό Προετοιμασίας για τις εξετάσεις Αγγλικών ECCE και ECPE

ECCE & ECPE online quizzes for practice!     Οι μαθητές που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις Αγγλικών ECCE και ECPE, έχουν την δυνατότητα να εξασκηθούν σε διαδικτυακά quiz τα οποία προσφέρει η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση.   Κάνοντας συστηματική...

Διαβάστε Περισσότερα