Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου

από | Ιαν 7, 2022

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου μας για την τρέχουσα εβδομάδα 10/1/2022-15/1/2022

 

Αγαπητοί γονείς,
Είναι κατανοητός και σεβαστός ο φόβος και η ανησυχία σας, όπως και η δική μας, για αυτό το διάστημα που διανύουμε, όπου υπάρχει μεγάλη έξαρση και μεταδοτικότητα του ιού covid-19.

Επειδή αρκετοί από τους μαθητές – καθηγητές – και το προσωπικό μας γενικότερα είναι είτε κρούσματα, είτε στενές επαφές κρουσμάτων, αποφασίσαμε για μία βδομάδα να κάνουμε διαδικτυακά μαθήματα κυρίως για να προστατέψουμε τους μαθητές μας, καθαρά για πρόληψη και αποφυγή της διασποράς του ιού covid-19 και προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων μας, καθώς η απόλυτη πλειοψηφία των κρουσμάτων είναι σε πολύ ελαφριά κατάσταση και μπορούν να κάνουν τα μαθήματά τους κανονικά.

Δρούμε προληπτικά, υπεύθυνα και με ψυχραιμία, γιατί πρωταρχικό μας μέλημα δεν είναι άλλο από την ασφάλεια των μαθητών μας, των οικογενειών τους, αλλά και των καθηγητών μας!

Όλα μας τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν online από τις ψηφιακές μας τάξεις τις ίδιες ώρες και μέρες για το διάστημα 10/1/22 – 15/1/22.

Σωστή πρόληψη και αισιοδοξία είναι τα όπλα μας και συνεχίζουμε δυναμικά!!

 

Δεν φοβόμαστε, Προστατευόμαστε για να είμαστε όλοι καλά!

 

Ο κ. Βαγγέλης σήμερα 8/1/2022 θα είναι στην ψηφιακή αίθουσα 1 στις 18:00 το απόγευμα για όποιον από σας χρειάζεται περισσότερες διευκρινήσεις ή πληροφορίες.

 

Online lessons: Πως μπαίνουμε στις online τάξεις της Επικοινωνίας

 

 

 

15 + 4 =

Τελευταία Νέα

Χρόνοι ρημάτων στα Αγγλικά

Χρόνοι ρημάτων στα Αγγλικά

Οι χρόνοι των ρημάτων στην Αγγλική γλώσσα.   TENSES   Η εκμάθηση των χρόνων των Αγγλικών είναι ένα μεγάλο κομμάτι για την επικοινωνία στα Αγγλικά. Για την ακρίβεια πολλοί είναι οι μαθητές που διστάζουν να προβούν στην παραγωγή γραπτού, αλλά και προφορικού...

Διαβάστε Περισσότερα
Η Επικοινωνία πάει Αράχωβα!

Η Επικοινωνία πάει Αράχωβα!

Η Επικοινωνία πάει Ολοήμερη εκδρομή στη γραφική Αράχωβα!   ''Η ονειρική αλπική πλευρά του Παρνασσού.''   Μονοήμερη Οδική Εκδρομή με προορισμό τη γραφική Αράχωβα-Αγόριανη. Είτε λευκή, είτε στα πράσινα της... είτε κατάμεστη από κόσμο, είτε πιο ήσυχη, η...

Διαβάστε Περισσότερα
All Simple Tenses in English

All Simple Tenses in English

Η εκμάθηση των χρόνων της Αγγλικής γλώσσας είναι ένα μεγάλο κομμάτι για την επικοινωνία στα Αγγλικά. Για την ακρίβεια πολλοί είναι οι μαθητές που διστάζουν να προβούν στην παραγωγή γραπτού, αλλά και προφορικού λόγου, γιατί νιώθουν ανασφαλείς, επειδή «δεν ξέρουν τους...

Διαβάστε Περισσότερα