Κανόνες για υποψήφιους εξετάσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

από | Μάι 7, 2021

Κανόνες για υποψήφιους εξετάσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Μένουμε ασφαλείς από τον ιό COVID-19.Κανόνες για υποψήφιους εξετάσεων.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοίνωσε σύνολο μέτρων πρόληψης έναντι του ιού COVID-19, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες των αρμόδιων εξεταστικών φορέων και αρχών.

Τα μέτρα θα ισχύουν για όλες τις εξετάσεις που η Ελληνοαμερικανική Ένωση θα διεξάγει έως τις 31 Ιουλίου 2021.

Τα ακόλουθα αφορούν αποκλειστικά στις εξετάσεις που διεξάγει η Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Όλες οι εξετάσεις που διεξάγει η Ελληνοαμερικανική Ένωση, χαρακτηρίζονται από την προσπάθεια όλων να μείνουμε ασφαλείς από τον ιό COVID-19 .

Διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες για υποψήφιους εξετάσεων που ακολουθούν.

Για διευκόλυνσή σας, στο τέλος των κανόνων, θα βρείτε τρεις φόρμες που θα εκτυπώσετε, συμπληρώσετε και θα χρησιμοποιήσετε στις εξετάσεις.

Αν έχετε απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήτσε με το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

Γενικά, για όλες τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις που θα διεξαχθούν..

Την ημέρα των γραπτών και την ημέρα των προφορικών εξετάσεών σας, πριν μπείτε σε αίθουσα ή δωμάτιο εξετάσεων, πρέπει να επιδείξετε δήλωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19. Αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) έως και 24 ώρες πριν την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) έως και 72 ώρες πριν την εξέταση. Επίσης, το προσωπικό θα σας θερμομετρήσει. Το θερμόμετρο είναι υπερύθρων που δεν απαιτεί σωματική επαφή. Αν δεν επιδείξετε τέτοια δήλωση ή η θερμοκρασία σώματός σας είναι πάνω από 37,3°C, δεν θα σας επιτραπεί να συμμετάσχετε στις εξετάσεις.

Προσωπικά αντικείμενα που δεν επιτρέπεται να φέρετε σε κτίρια εξετάσεών: κινητό τηλέφωνο ή άλλη τέτοια ηλεκτρονική συσκευή (π.χ. smartwatch), σημειώσεις/βιβλία, τσάντα, τσάντα χεριού, σακίδιο κ.λπ.

Αντικείμενα που επιτρέπεται να φέρετε σε κτίρια εξετάσεών : ρολόι ή ρολόι χειρός, το οποίο πρέπει να φοράτε συνεχώς. Γόμα, ξύστρα μολυβιών, χάρακας, εμφιαλωμένο νερό, αντισηπτικό υγρό, γάντια, μάσκα προσώπου.

Αντικείμενα που πρέπει να φέρετε: αποδεικτικό ταυτότητας σε ισχύ, έντυπο προγράμματος εξετάσεων, δήλωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19, βεβαίωση μετακίνησης που χορηγεί η Ελληνοαμερικανική Ένωση. Φόρμα με προσωπικά στοιχεία υποψήφιου, μαλακό μολύβι HB #2 (ή μαύρο/μπλε στυλό για τις εξετάσεις PETfS, FCEfS, CAE και CPE ή ξυλομπογιές για τις εξετάσεις YLE). Το προσωπικό δεν θα έχει να σας δώσει μολύβι (ή στυλό ή ξυλομπογιές), γόμα ή ξύστρα μολυβιών.

Την ημέρα των γραπτών και την ημέρα των προφορικών εξετάσεών σας, αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιείσετε το δικό σας αντισηπτικό υγρό και να φοράτε τα δικά σας γάντια και μάσκα προσώπου/προσωπίδα. Η Ελληνοαμερικανική Ένωση θα διαθέτει επιπλέον γάντια και μάσκες προσώπου σε όλα τα κτίρια εξετάσεών.

Είναι υποχρεωτικό να φοράς μάσκα προσώπου/προσωπίδα καθ’ όλη την παραμονή σας σε κλειστούς χώρους αναμονής, πριν και μετά τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις. Καθώς και σε χώρους στους οποίους διεξάγονται γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση φέρει ευθύνη για την εφαρμογή των παρόντων κανονισμών εντός των χώρων των κτιρίων εξετάσεών και όχι εκτός αυτών (π.χ. πεζοδρόμιο, δρόμος κ.λπ.).

Ειδικά για τις γραπτές εξετάσεις…

•Πρέπει να βρίσκεστε στο κτίριο εξετάσεων έως και 45 λεπτά πριν αρχίσουν οι γραπτές εξετάσεις σας. Σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα που έχετε λάβει. Μόλις φτάσετε εκεί, το προσωπικό εξετάσεών θα σας καθοδηγήσει ώστε να πάτε απευθείας στην αίθουσά σας. Δεν θα περιμένετε καθόλου μέσα ή έξω από το κτίριο πριν ξεκινήσετε τις γραπτές εξετάσεις σας.

•Κατά τη διάρκεια των γραπτών εξετάσεών σας, δεν επιτρέπεται να μοιράζεστε οποιοδήποτε αντικείμενο με άλλους στην αίθουσα.

•Ο εξεταστής και οι επιτηρητές θα φορούν μάσκες προσώπου/προσωπίδες κατά τη διάρκεια των γραπτών εξετάσεών σας. Αν δώσουν κάποια οδηγία και δεν την καταλάβετε, μη διστάσετε να τους ζητήσετε να επαναλάβουν.

•Ο εξεταστής και οι επιτηρητές, έχουν ενημερωθεί ότι θα φοράτε μάσκα προσώπου/προσωπίδα.

•Αν οι γραπτές εξετάσεις σας περιλαμβάνουν διαλείμματα, αυτά θα γίνονται μέσα στην αίθουσα. Δεν επιτρέπεται να βγείτε από την αίθουσα όταν γίνονται διαλείμματα.

Ειδικά για τις προφορικές εξετάσεις…

•Πρέπει να βρίσκεστε στο κτίριο εξετάσεων 5 λεπτά πριν αρχίσουν οι προφορικές εξετάσεις σας. Σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα που έχετε λάβει. Δεν θα περιμένετε έξω από το κτίριο πριν ξεκινήσετε τις προφορικές εξετάσεις σας.

•Οι εξεταστές θα φορούν μάσκες προσώπου/προσωπίδες κατά τη διάρκεια των προφορικών εξετάσεων. Αν οι εξεταστές πουν κάτι και δεν το καταλάβετε, μη διστάσετε να τους ζητήσετε να επαναλάβουν και η βαθμολόγησή σας δεν θα επηρεαστεί.

•Οι εξεταστές μας έχουν ενημερωθεί ότι θα φοράτε μάσκα προσώπου/προσωπίδα. Αν πείτε κάτι και δεν το καταλάβουν οι εξεταστές, θα σας ζητήσουν να το επαναλάβετε χωρίς να επηρεαστεί η βαθμολόγησή σας.

Οι φόρμες που θα εκτυπώσετε, θα συμπληρώσετε και θα χρησιμοποιήσετε στις εξετάσεις.

14 + 7 =

Τελευταία Νέα

10 σημεία επιλογής φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών

10 σημεία επιλογής φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών

10 σημεία επιλογής φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών   Σε κάθε αρχή σχολικής χρονιάς μεταξύ άλλων, υπάρχει και το άγχος για το φροντιστήριο ξένων γλωσσών των παιδιών μας. Ποιο να διαλέξω; Τι να προσέξω; Είναι το κόστος το μοναδικό κριτήριο επιλογής;   Πώς λοιπόν...

Διαβάστε Περισσότερα
Varia Lecto: Πως να παραγγείλετε τα βιβλία σας

Varia Lecto: Πως να παραγγείλετε τα βιβλία σας

Φέτος, για να κάνουμε τη διαδικασία πιο εύκολη και αποτελεσματική για όλους εσάς, έχουμε κάποιες αλλαγές στο πώς θα αποκτήσετε τα βιβλία:   Μπορούμε να σας στείλουμε τη λίστα των βιβλίων και να τα προμηθευτείτε από το αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο. Ή να επιλέξετε...

Διαβάστε Περισσότερα
ELT Excellence Awards 2023

ELT Excellence Awards 2023

ELT Excellence Awards 2023   Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για το σχολείο μας, να βρίσκεται στη λίστα των νικητών της ELT Excellence awards από την ELT News στην κατηγορία Teaching Very Young Learners(4-6), για 3 συνεχή χρονιά!!!     2023-Teaching Very...

Διαβάστε Περισσότερα