Δωρεάν E-books

Δωρεάν E-books – Εκπαιδευτικό Υλικό

Κατεβάστε Δωρεάν τα E-books της Επικοινωνίας και ενδυναμώστε τις γνώσεις σας!

Η εξάσκηση και η επανάληψη, βελτιώνει πάντα την επίδοση σας!!!

Alphabet Cards

Το Alphabet Cards ebook σχεδιάστηκε για να βοηθήσει και να διδάξει στους μικρούς μας μαθητές το αγγλικό αλφάβητο. Κάθε σελίδα εμφανίζει και από ένα γράμμα του αλφάβητου με μια χαριτωμένη εικόνα. Ενσωματωμένη στην εικόνα είναι μια λέξη που ξεκινά με αυτό το γράμμα. Η έννοια του βιβλίου, που περιλαμβάνει τα γράμματα του αλφαβήτου από το Α έως το Ζ χρησιμοποιώντας κάθε γράμμα με λέξεις λεξιλογίου, βοηθά στην ανάπτυξη λεξιλογίου, γραμματισμού και κατανόησης.

Από τον αλιγάτορα στη ζέβρα, οι νέοι αναγνώστες θα μάθουν το αλφάβητο κοιτάζοντας τα αγαπημένα τους αντικείμενα. Δείτε αν το παιδί σας μπορεί να αναγνωρίσει το γράμμα και τη λέξη!

Telling the Time

What time is it? ή What’s the time? Είναι το ίδιο σωστές και οι 2 ερωτήσεις για να μάθουμε τι ώρα είναι; Είσαι σίγουρος πως γνωρίζεις τι σημαίνουν τα a.m. και p.m. όταν λέμε την ώρα στα αγγλικά; Για να κάνετε εξάσκηση στο πως λέμε την ώρα στα Αγγλικά, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το ebook μας.

Numbers for Language Learners

Οι αριθμοί, όπως ξέρετε, είναι σημαντικοί γιατί είναι παντού στη ζωή μας. Κατανόηση και σωστή γραφή αριθμών και λέξεων. Μαθαίνουμε τους αριθμούς στα Αγγλικά. Ένα ebook που δημιουργήθηκε για να μάθουμε τους αριθμούς στα αγγλικά με διασκέδαση.

Digital classroom Guidelines

Τα online μαθήματα δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα μαθήματα που κάνουμε στις αίθουσες του φροντιστηρίου μας και γι’ αυτό θα πρέπει να δείχνουμε τον ανάλογο σεβασμό στο μάθημα, στους δασκάλους και στους συμμαθητές μας!

 

CoronaVirus-7 tips to protect yourself

Στο συγκεκριμένο ebook, μπορείτε να βρείτε οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα υγείας. Πληροφορίες και οδηγίες προστασίας σχετικά με το νέο κορονοϊό στα Αγγλικά.

Easter Activities

Πασχαλινές δραστηριότητες στα Αγγλικά και στην καθημερινή Μελέτη, που συνδυάζουν τη μάθηση με τη ψυχαγωγία. Aσκήσεις και δραστηριότητες, που βασίζονται στις γνωστικές ικανότητες των παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους.

Easter Traditions

Ένα Ebook βασισμένο και σχεδιασμένο για να γνωρίσουμε τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του Πάσχα. Πασχαλινά Έθιμα στην Αγγλία. Η γιορτή του Πάσχα (Easter) στην Αγγλία, είναι μια παραδοσιακή γιορτή για την ανάσταση του Ιησού Χριστού. Πασχαλινές διακοπές. Πασχαλινά έθιμα

Πασχαλινό Ebook για μαθητές Junior A & B

Ένα Πασχαλινό Ebook γεμάτο δραστηριότητες για μαθητές απιπέδου Junior A & B.

Πασχαλινές δραστηριότητες στα Αγγλικά και στην Καθημερινή Μελέτη, που συνδυάζουν τη μάθηση με τη ψυχαγωγία. Με αφορμή λοιπόν τη γιορτή του Πάσχα, μπορείτε να οργανώσετε ένα διασκεδαστικό μάθημα, γεμάτο με παιχνίδια, δραστηριότητες και φύλλα εργασίας που είναι πλούσια σε δυνατότητες μάθησης.

Present Perfect Tense

Αν ψάχνετε για ασκήσεις χρήσης των χρόνων, θα τις βρείτε εδώ!

Δοκιμάστε τις γραμματικές σας δεξιότητες σε αυτό το ebook και ενδυναμώστε τις γνώσεις σας!

Λεξιλόγιο για το Τoeic

Τι να κάνω για μάθω το λεξιλόγιο για το toeic test; Η μελέτη και η εκμάθηση ομάδων λέξεων, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εμπλουτίσετε το λεξιλόγιο σας και σίγουρα θα σας βοηθήσει  πολύ στο 3ο Μέρος του τεστ TOEIC.

ECPE Speaking Test

Προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε χρήσιμο υλικό και πληροφορίες για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για την προφορική εξέταση του Speaking Part στο Michigan Proficiency (ECPE) με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγκεκριμένα το e-book αυτό περιέχει :

Test description

The stages

Candidates should be prepared to

Procedure before the beginning of the test

Test-taking tips

Exam Day Tips for the ECCE – ECPE

Οι εξετάσεις Lower Michigan πλησιάζουν! Αγωνία, είναι η λέξη που σε χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα; Σας παραθέτουμε λοιπόν μερικές  Exam Day Tips χρήσιμες συμβουλές για τους  υποψηφίους ECCE  για την ημέρα πριν τις εξετάσεις – την ημέρα των εξετάσεων αλλά και την ώρα της εξέτασης!

Michigan Proficiency Speaking Test

Προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε χρήσιμο υλικό  και πληροφορίες για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις του Michigan Proficiency (ECPE) με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγκεκριμένα το e-book αυτό περιέχει :

ECPE Θέματα προετοιμασίας για την προφορική εξέταση του Speaking Part στο Proficiency Course του Πανεπιστημίου Michigan.

Exam Day Tips for the ESB

Το πτυχίο ESB (English Speaking Board) είναι οι εξετάσεις αγγλομάθειας του πανεπιστημίου Central Lancashire, όπου στην Ελλάδα διοργανώνονται από το EUROPALSO.

Exam Day Tips – χρήσιμες συμβουλές για τους  υποψηφίους ESB για την ημέρα πριν τις εξετάσεις – την ημέρα των εξετάσεων αλλά και την ώρα της εξέτασης!

Sample Test for Toeic

Αποφασίσατε να δώσετε το πτυχίο γλωσσομάθειας TOEIC για προσωπικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς; Το πρώτο και κύριο μέλημά σας πρέπει να είναι η σωστή προετοιμασία σας πριν τις εξετάσεις. Τι σημαίνει αυτό; Οργανωθείτε, ενημερωθείτε και γνωρίστε το δίπλωμα το οποίο σκοπεύετε να δώσετε εξετάσεις. Δείτε αναλυτικά την δομή και το περιεχόμενο του Toeic Test κατεβάζοντας δωρεάν το ebook μας.

Οι υποθετικοί λόγοι στα Αγγλικά

Αυτό το ebook, αποτελεί μια αναλυτική παρουσίαση των υποθετικών λόγων της Αγγλικής γλώσσας. Οι Υποθετικοί Λόγοι στα Αγγλικά αποτελούν σημαντικό μέρος της καθομιλουμένης. Πώς θα κάνεις υποθέσεις στα Αγγλικά; Μάθε να χρησιμοποιείς σωστά τη γραμματική: Conditionals

Αγγλικά και Μαθησιακές Δυσκολίες

Προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε χρήσιμες πληροφορίες  για την διδασκαλία Αγγλικών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ,για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε εάν είναι εφικτή η προσέγγιση των αγγλικών.

Συγκεκριμένα το e-book αυτό περιέχει :

  • Τι είναι οι Μαθησιακές Δυσκολίες.
  • Οι πιο συνηθισμένες μαθησιακές δυσκολίες.
  • Αγγλικά και Μαθησιακές Δυσκολίες.
  • Συμβουλές/Tips για το διάβασμα, την ανάγνωση, την γραπτή έκφραση, τον προφορικό λόγο.
  • Και αλλά πολλά.

Exam Day Tips for the ECPE

Οι εξετάσεις Proficiency Michigan πλησιάζουν! Αγωνία, είναι η λέξη που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα; Σας παραθέτουμε λοιπόν μερικές  Exam Day Tips – χρήσιμες συμβουλές για τους  υποψηφίους ECPE για την ημέρα πριν τις εξετάσεις – την ημέρα των εξετάσεων αλλά και την ώρα της εξέτασης!

Βιωματικά Εργαστήρια Αγγλικών

Στην Επικοινωνία δεν μαθαίνουμε Αγγλικά, ζούμε τα Αγγλικά! Προσπαθούμε να συμβάλουμε στην εξερεύνηση των πραγματικών δυνατοτήτων των παιδιών μας. Εφαρμόζουμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα edutainment που βασίζεται πρώτα από όλα στο συναίσθημα και σε ένα πλήθος κιναισθητικών και βιωματικών δραστηριοτήτων με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της φαντασίας.

Michigan Proficiency Writing

Βρείτε ποικιλία υλικού προετοιμασίας για την εξέταση C2 Proficiency και προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις εξετάσεις.

  • Format
  • Main parts for the essay
  • The questions I should ask to check my writing
  • During-Writing questions

Michigan Proficiency speaking expressions

Proficiency Michigan ECPE – χρήσιμα tips για το speaking του ECPE Proficiency. Πρόκειται για ένα e-book επιπέδου C2 που στόχο έχει να προετοιμάσει επαρκώς τον μαθητή για την ενότητα speaking του πιστοποιητικού Michigan ECPE.

Tense Revision

Ένα Ebook σχεδιασμένο για να κάνετε εξάσκηση στους χρόνους των ρημάτων. Υπάρχουν μια σειρά ασκήσεων για τους χρόνους της αγγλικής γλώσσας, οι οποίεςκαλύπτουν όλα τα γραμματικά φαινόμενα. Κατεβάστε δωρεάν το ebook μας και ενδυναμώστε τις γνώσεις σας.Είμαστε η καλύτερη αφετηρία για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Cambridge Lower FCE – First for Schools

ο FCE, το Cambridge Lower είναι οι πιο γνωστές εξετάσεις Αγγλικών στη χώρα μας. Οι εξετάσεις FCE είναι επίσης μια από τις παλαιότερες εξετάσεις Αγγλικών στον κόσμο. Το Lower Cambridge είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό στο επίπεδο B2 γνώσης στα Αγγλικά, με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς και το ΑΣΕΠ, δηλαδή στην περιγραφή γνώσης Αγγλικών, «καλή γνώση». Αυτό σημαίνει ότι έχοντας FCE, χειρίζεστε καλά τα Αγγλικά, γραπτά και προφορικά, σε επαγγελματική ή εκπαιδευτική βάση.

MICHIGAN EXAMS

Εξετάσεις Αγγλικών Michigan Lower ECCE – ECPE Proficiency. Τα πιστοποιητικά Lower & Proficiency αποτελούν επίσημα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο B2 & Γ2, όπως αυτό ορίζεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Απονέμονται από το Πανεπιστήμιο του Michigan, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια των Η.Π.Α. στον τομέα της γλωσσικής έρευνας, με μακρά πείρα στη δημιουργία και ανάπτυξη εξετάσεων γλωσσομάθειας της Αγγλικής.