Καλοκαιρινά μαθήματα Αγγλικών

από | Μάι 24, 2023

Κάνε τα Αγγλικά σου να λάμπουν αυτό το Καλοκαίρι!  Ενίσχυσε τις Δεξιότητές σου και ξεχώρισε!

 

Καλοκαιρινά μαθήματα Αγγλικών!

 

Ο χρόνος προετοιμασίας δεν είναι ποτέ χαμένος χρόνος!

 

Μέσα από το πρόγραμμα των καλοκαιρινών μας μαθημάτων, καλύπτουμε την ύλη της υφιστάμενης σχολικής χρονιάς και προετοιμαζόμαστε για την επόμενη, εντοπίζοντας τα μαθησιακά κενά!

 

Φυσικά, όλα γίνονται μέσα από ευχάριστες μεθόδους διδασκαλίας, με τρόπο που η μάθηση να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε παιδιού!

 

Χωρίς το άγχος και την πίεση της σχολικής χρονιάς, με χαρούμενες δραστηριότητες κάνουμε την γνώση παιχνίδι. Αξιοποιούμε τον ελεύθερο χρόνο του καλοκαιριού για να καλύψουμε κενά και απορίες και η νέα χρονιά να μας βρει προετοιμασμένους.

 

Καλοκαιρινά Μαθήματα Αγγλικών για όλα τα Επίπεδα. Η Επικοινωνία προσφέρει την δυνατότητα ταχύρρυθμων Καλοκαιρινών Μαθημάτων σε όλα τα επίπεδα.

 

Έναρξη μαθημάτων: 19 Ιουνίου 2023 – 20 Ιουλίου 2023

 

Παρακαλώ ενημερώστε μας εγκαίρως για κράτηση θέσεων!

 

Δηλώστε συμμετοχή στα καλοκαιρινά μας μαθήματα που θα ξεκινήσουν στις 19 Ιουνίου! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210.21.39.438 ή στο 6972737372.

1 + 11 =

Τελευταία Νέα

10 σημεία επιλογής φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών

10 σημεία επιλογής φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών

10 σημεία επιλογής φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών   Σε κάθε αρχή σχολικής χρονιάς μεταξύ άλλων, υπάρχει και το άγχος για το φροντιστήριο ξένων γλωσσών των παιδιών μας. Ποιο να διαλέξω; Τι να προσέξω; Είναι το κόστος το μοναδικό κριτήριο επιλογής;   Πώς λοιπόν...

Διαβάστε Περισσότερα
Varia Lecto: Πως να παραγγείλετε τα βιβλία σας

Varia Lecto: Πως να παραγγείλετε τα βιβλία σας

Φέτος, για να κάνουμε τη διαδικασία πιο εύκολη και αποτελεσματική για όλους εσάς, έχουμε κάποιες αλλαγές στο πώς θα αποκτήσετε τα βιβλία:   Μπορούμε να σας στείλουμε τη λίστα των βιβλίων και να τα προμηθευτείτε από το αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο. Ή να επιλέξετε...

Διαβάστε Περισσότερα
ELT Excellence Awards 2023

ELT Excellence Awards 2023

ELT Excellence Awards 2023   Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για το σχολείο μας, να βρίσκεται στη λίστα των νικητών της ELT Excellence awards από την ELT News στην κατηγορία Teaching Very Young Learners(4-6), για 3 συνεχή χρονιά!!!     2023-Teaching Very...

Διαβάστε Περισσότερα