Φιλανθρωπικό Christmas Workshop 4/12/2021

από | Νοέ 26, 2021

Φιλανθρωπικό Christmas Workshop

Η οικογένεια της Επικοινωνίας διοργανώνει για Καλό Σκοπό – Christmas Workshop το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00-18:30, για να ενισχύσει τον Σύλλογο Α.Μ.Ε.Α. Γαλατσίου ΖΩΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

Στο πνεύμα των εορτών που πλησιάζουν, διοργανώνουμε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή, που πρώτα απ’ όλα θέλουμε να τη μοιραστούμε με τα παιδιά μας και παράλληλα να μαζέψουμε χρήματα για τις ανάγκες του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Γαλατσίου ΖΩΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

Από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 18:30 τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές χριστουγεννιάτικες δημιουργικές στιγμές. Να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και με την καθοδήγηση των δασκάλων να φτιάξουν περίτεχνα στολίδια και να διασκεδάσουν πολύ.

  • Arts and Crafts
  • Just Dance
  • Treasure Hunt

 

Η συμμετοχή για όλες τις δραστηριότητες ανέρχεται στα €5 ανά παιδί. Κρατήσεις θέσεων στην Γραμματεία μας στο τηλέφωνο 210.21.39.438

 

 

Σας προσκαλούμε να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων παρέα και να υποστηρίξουμε τον Σύλλογο Α.Μ.Ε.Α. Γαλατσίου ΖΩΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

Ο Σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. Γαλατσίου ΖΩΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, είναι σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α. ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1995 από πρωτοβουλία γονέων και κηδεμόνων Α.Μ.Ε.Α ( με τη στήριξη του Δήμου Γαλατσίου ) με σκοπό να παρέχει :
Δημιουργική Απασχόληση, Κοινωνικοποίηση, Εκπαίδευση και Ψυχαγωγία των ατόμων με αναπηρία.

 

Πιστεύουμε ότι έστω και λίγο συμβάλλαμε και εμείς στην υποστήριξη αυτών των ανθρώπων, ειδικά σήμερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

14 + 10 =

Τελευταία Νέα

Ενημέρωση για τα μαθήματα του Φροντιστηρίου

Ενημέρωση για τα μαθήματα του Φροντιστηρίου

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου για την τρέχουσα εβδομάδα 17/1/2022-22/1/2022   Αγαπητοί γονείς, Λόγω της συνεχόμενης αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στις μαθητικές κοινότητες, αποφασίσαμε και αυτή την εβδομάδα να συνεχίσουμε τα online μαθήματα...

Διαβάστε Περισσότερα
Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Φροντιστηρίου μας για την τρέχουσα εβδομάδα 10/1/2022-15/1/2022   Αγαπητοί γονείς, Είναι κατανοητός και σεβαστός ο φόβος και η ανησυχία σας, όπως και η δική μας, για αυτό το διάστημα που διανύουμε, όπου υπάρχει μεγάλη έξαρση και...

Διαβάστε Περισσότερα