Στην Επικοινωνία είστε . . . ασφαλείς! - epikinonia-school | Γαλάτσι

Στην Επικοινωνία είστε . . . ασφαλείς!

Στην Επικοινωνία είστε . . . ασφαλείς!

 

 

 

Στην Επικοινωνία είστε . . . ασφαλείς!

Κάθε φροντιστήριο ξένων γλωσσών οφείλει να προσφέρει στους μαθητές του πέρα από σύγχρονα μέσα, σωστή εκπαίδευση, άριστο διδακτικό προσωπικό, ασφάλεια και σιγουριά. Για τους περισσότερους γονείς εκείνο που προέχει είναι να ξέρουν πως τα παιδιά τους είναι ασφαλή και φυσικά, δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτό.

Η προστασία και η ασφάλεια των μαθητών αποτελεί πρώτιστο μέλημα και αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτικής του φροντιστηρίου Επικοινωνία!!!

Είναι γνωστό σε όλους ότι η Επικοινωνία δεν είναι παρά μια μεγάλη οικογένεια! Όπως λοιπόν είναι αυτονόητο, για την οικογένειά μας θέλουμε πάντα το καλύτερο.

Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να ασφαλίσουμε όλους τους μαθητές μας σε συνεργασία με την ΝΝ και φυσικά εντελώς δωρεάν για εσάς.

Στην Επικοινωνία είστε . . . ασφαλείς!

Παραλάβαμε και τις δικές μας κάρτες ασφάλισης από τον κύριο Γιάννη Καναρά – Γιάννης Καναράς!

Είμαστε πάντα στο πλευρό σας – νοιαζόμαστε και φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια!!!!

Αναλυτικά η κάλυψη με την ΝΝ ισχύει:

α) Για τις ώρες διδασκαλίας μία ώρα πριν την έναρξη των μαθημάτων και μια ώρα μετά το πέρας τους.

β) Κατά τη διάρκεια εκδρομών, αθλητικών εκδηλώσεων ή όποιας άλλης εκπαιδευτικής δραστηριότητας εντός Ελλάδας, υπό την επίβλεψη του συμβαλλόμενου.Βαγγέλης Γωγούσης
Author: Βαγγέλης Γωγούσης
Ο Βαγγέλης Γωγούσης είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του κέντρου ξένων γλωσσών Επικοινωνία. Διδάσκει σε όλα τα επίπεδα από το 1993. Δε θα τον βρείτε σχεδόν ποτέ στο γραφείο γιατί βρίσκεται συνεχώς στην αίθουσα γιατί απλά εκεί πιστεύουν ότι είναι η θέση του. Στόχος του είναι η συνεχής βελτίωση του φροντιστηρίου και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου των μαθημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Scroll Up