Αποτελέσματα ECPE Michigan Proficiency

από | Ιούλ 15, 2022

Αποτελέσματα Εξετάσεων Ecpe Michigan Proficiency Μαϊου 2022.

 

Οι επιτυχίες στην οικογένεια μας συνεχίζονται και είμαστε κατά ενθουσιασμένοι!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα Επικοινωνιάκια μας για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχαν στις εξετάσεις Αγγλικών ECPE!

 

Simply the Best!

 

Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα Επικοινωνιάκια μας που τα κατάφεραν για ακόμη μια φορά στις εξετάσεις τους!

 

 

Η επιτυχία στις εξετάσεις Αγγλικών ήταν δεδομένη με μια τέτοια ομάδα μαθητών και της Dream Team μας.

 

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σίγουρα δεν πρέπει να είναι μια στείρα διαδικασία με μόνο αυτοσκοπό την απόκτηση ενός πιστοποιητικού! Αλλά κανείς επίσης δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι πιστοποιήσεις κύρους, αποτελούν ορόσημο στην εξέλιξη του μαθητή, όπως και τη χαρά που παίρνουμε όλοι, μαθητές – γονείς – δάσκαλοι με τέτοια αποτελέσματα!!

 

Για ακόμη μια φορά μας κάνατε περήφανους!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ👏

 

10 + 11 =

Τελευταία Νέα

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

a/ an / the   Χρησιμοποιούμε a / an με αριθμήσιμα ουσιαστικά στον ενικό αριθμό. a pen, a cat, a university, a big elephant, a famous actor, an exercise, an animal, an hour, an open door, an umbrella   Τα χρησιμοποιούμε: 1) πριν από επαγγέλματα.   Lionel...

Διαβάστε Περισσότερα
2022 ELT Excellence Awards

2022 ELT Excellence Awards

2022 ELT Excellence Awards     Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για το σχολείο μας, να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη στη λίστα των νικητών της ELT Excellence awardsαπό την ELT News στην κατηγορία Gamification in education. .   Πολύ Περήφανοι και ευτυχισμένοι, για...

Διαβάστε Περισσότερα