Απόψεις Γονέων/Μαθητών

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Επικοινωνία είναι ένα αξιόπιστο φροντιστήριο με ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Οι καθηγητές είναι φιλικοί με τα παιδιά και με εμάς τους γονείς. Τα παιδιά μου χαίρονται πολύ κάθε φορά που έρχονται για μάθημα και είναι πολύ ενθουσιασμένα κάθε φορά που επιστρέφουν. Σας ευχαριστούμε πολύ για ότι κάνετε!
Χρύσα Γεωργέλλη
μητέρα Γιώτας και Γιώργου Σκρίνου
Είναι ένα φροντιστήριο όπως χαρακτηριστικά λέει ο κύριος Βαγγέλης μια οικογένεια, μέσα στην οποία το παιδί αισθάνεται οικειότητα και ασφάλεια. Η χρήση δε των διαδραστικών πινάκων βοηθά πολύ τον Ιάσονα στην κατανόηση του μαθήματος, πράγμα το οποίο το βλέπω και στο σπίτι, καθώς έχει ήδη κατανοήσει το μάθημα και δεν βρίσκει δυσκολία στο να κάνει τις ασκήσεις του, όπως επίσης και την ανάγνωση του μαθήματος του. Ο κύριος Βαγγέλης και η κυρία Στέλλα είναι αγαπητοί στο παιδί και πολύ συχνά ο Ιάσονας αναφέρεται στο πόσο εύκολο του φάνηκε το μάθημα. Ξεχωριστή αναφορά θα ήθελα να κάνω και στον κύριο Θύμιο τον οδηγό μας που κάθε φορά που τον έχουμε χρειαστεί πέραν του καθορισμένου δρομολογίου μας έχει εξυπηρετήσει και μας έχει μεταφέρει τον Ιασονάκο με ασφάλεια! Ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!
Έλενα Μπον
μητέρα του Ιάσονα Γιαλαμά.
Θα σταθώ στο ανθρώπινο κομμάτι που για μας σαν οικογένεια είναι το σημαντικότερο. Το οικογενειακό κλίμα και η όμορφη ‘’μεταχείριση’’ των παιδιών μας κάνει εμάς τους γονείς να νιώθουμε ασφαλείς σε όλα τα επίπεδα. Αυτό λοιπόν συνάμα με την σωστή διδασκαλία, τα ποσοστά επιτυχίας και όλες τις παροχές δεν μπορεί παρά να μας κάνουν να σας προτιμάμε. Συνεχίστε έτσι! Ευχαριστούμε πολύ!
Άννα Βρούτση
μητέρα της Κατερίνας Μοραΐτη.
Ένα καλά οργανωμένο φροντιστήριο με σκοπό τη γνώση αλλά και την ευχάριστη παρακολούθηση των μαθημάτων από τους μαθητές τους.
Νεκταρία-Μαρία Παπαδάκη
μητέρα της Δήμητρας και Ελένης Σκοπετέα.
Στην «Επικοινωνία» έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου έχοντας τις καλύτερες εμπειρίες και το πιο ευχάριστο μάθημα. Ένα ζεστό περιβάλλον με γλυκύτατους καθηγητές- προσωπικό οι οποίοι το μεταφέρουν σε μαθητές και γονεις! Άψογη εξυπηρέτηση, απίστευτη οργάνωση, αξιόλογο εκπαιδευτικό σύστημα, συνεχής ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών, σίγουρη επιτυχία!!!Χαίρομαι ιδιαιτέρως για την πολυετή συνεργασία μας!
Μαίρη Συντίλα και Κώστας Φλωρόπουλος
γονείς της Δήμητρας και Τζίνας Φλωροπούλου
Ένα οικογενειακό κέντρο εκμάθησης, φροντίδας και διασκέδασης των παιδιών μας. Ερχόμαστε με χαρά κι αυτό για εμάς ως γονείς είναι το σημαντικότερο! Σας αγαπάμε!!!
Μαρία Μπάρκα
μητέρα του Άγγελου Πέτσα.
Εξαιρετική ‘επικοινωνία’ με τους γονείς και επικέντρωση στον μαθητή. Τailor made θεωρητικά και πρακτικά ως προς τη μέθοδο διδασκαλίας.
Δέσποινα Ντάικου
μητέρα του Πέτρου Πρωτονοτάριου.
Ευγνώμονες και περήφανοι που ανήκουμε στην υπέροχη οικογένεια της Επικοινωνίας. Άνθρωποι με ήθος που αγαπάνε το έργο τους και το δείχνουν με το καθημερινό αποτέλεσμα τους. Καθηγητές πάντα δίπλα στα παιδιά μας με αγάπη, οδηγοί με γνώμονα τη συνέπεια και φυσικά το κορίτσι μας η γραμματέας της Επικοινωνίας πρόθυμη και ακούραστη πάντα να μας εξυπηρετεί. Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε θερμά !!
Μαρία Γρηγοροπούλου και Κώστας Κατής
μητέρα και πατέρας της Έλσας και Αντωνίας Κατή
Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω την εξέλιξη στις γνώσεις του παιδιού μου, απολαμβάνω τη χαρούμενη διάθεση με την οποία φεύγει από το σπίτι για να έρθει κοντά σας και την ακόμη καλύτερη όταν επιστρέφει. Σας ευχαριστώ για όλα!! Είστε οι καλύτεροι!
Δήμητρα Νιώρα
μητέρα του Συμεών Αναγνωστόπουλου.
Οικογενειακό περιβάλλον, φιλικά πρόσωπα, χαμόγελα, ευγένεια, προθυμία. Σύγχρονες εγκαταστάσεις και μέθοδοι διδασκαλίας. Λόγοι που καθιστούν τη μάθηση ευχάριστη . Η Επικοινωνία με τους μαθητές δεν τελειώνει μετά το πέρας της διδακτικής ώρας. Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται ίσως και πιο ουσιαστικά με τις εξωσχολικές δραστηριότητες και συναντήσεις. Η επικοινωνία με τους γονείς ουσιαστική και σίγουρα πολύτιμη για την προσφορά βοήθειας στο παιδί στο σπίτι πλέον.
Γεωργία Γ.
μητέρα του Κωνσταντίνου Κ.
Πρωτότυπο, πρωτοπόρο, ενδιαφέρον, σχολαστικό, με σοβαρή και ουσιαστική δουλειά από όλους, μέσα στο πνεύμα της εποχής και της τεχνολογίας.
Τζίνα Πανδρούλα
μητέρα Ανδρέα Κουρδουνούλη
Το φροντιστήριο Επικοινωνία είναι ένα από τα καλύτερα της περιοχής καθώς παρέχει αρκετές και καλές υπηρεσίες που εξυπηρετούν τους μαθητές κυρίως αλλά και τους γονείς. Ανάμεσα στα θετικά του φροντιστηρίου πρέπει να επισημανθεί και αυτό της συνεχούς εκσυχρόνισης του με την βελτίωση των παροχών του και την εισαγωγή νέων παροχών. Ελπίζουμε αυτή η τάση για εξέλιξη να μην σταματήσει και το φροντιστήριο να συνεχίσει να πρωτοτυπεί.
Μυρσίνη Π.
μητέρα Γιώργου Π.
Έχει οικογενειακό περιβάλλον, είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου, πηγαίνουν οι φίλοι του γιου μου, γίνεται μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον ένα πολύ καλό μάθημα. Το κτίριο είναι καθαρό, η γραμματέαςsuper. Το παιδί είναι πολύ ευχαριστημένο. Δεν αισθάνεται με τίποτα ότι πηγαίνει ‘φροντιστήριο’. Σαν να διαβάζει στο σπίτι .Μάλλον πολύ καλύτερα γιατί η μαμά φωνάζει…. Είναι στα καλύτερα χέρια . Δεν κάνετε μια οποιαδήποτε δουλειά. Κάνετε τη δουλειά που αγαπάτε και φαίνεται!!!
Μαρία Σ.
μητέρα του Έκτορα – Δημήτριου Γ.
Η επικοινωνία με τον καθηγητή μου είναι άριστη, το κλίμα είναι πολύ όμορφο και το μάθημα αρκετά διασκεδαστικό. Ως ενήλικη μαθήτρια ήθελα έναν καθηγητή ο οποίος να μπορέσει ουσιαστικά να ασχοληθεί μαζί μου μετά από τόσα χρόνια απουσίας από την ξένη γλώσσα την οποία διδάσκομαι. Έχοντας ήδη το πρώτο μου πτυχίο από την περσινή επιτυχία μας, είμαι στο δρόμο για το δεύτερο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη και εύχομαι πάντα να έχουν επιτυχίες και να είναι τόσο ευχάριστοι άνθρωποι.
Ελεονώρα Κ.
Τηλεφωνική εξυπηρέτηση φιλική και άψογη. Ευχάριστο περιβάλλον, καθαρό και ωραίο κτίριο. Καθηγητές με προσπάθεια συνεχή για βελτίωση των μαθητών. Ενημέρωση άριστη προς τους γονείς. Συνεργασία και οργάνωση. Ωραίες πρωτοβουλίες (παραδείγματος χάρη Χριστουγεννιάτικη γιορτή). Δεν αντιμετωπιζόμαστε ως πελάτες, τα παιδιά μας μαθαίνουν και φυσικά η εξυπηρέτηση με το σχολικό για εμάς που τώρα είμαστε μακριά. Ευχαριστούμε πολύ!!!!
Γεωργία Σ.
μητέρα Γεωργίου Σ.
Άψογη δουλειά , άψογη εξυπηρέτηση ,υπευθυνότητα σε όλα. Το περιβάλλον είναι πολύ καλό, οικογενειακό, επαγγελματικό. Οι καθηγητές και οι μαθητές είναι όλοι σε μια ισορροπία. Το παιδί δεν μου έχει φέρει ποτέ κανένα παράπονο από το φροντιστήριο και δεν έχει πει ποτέ ότι δεν θέλει να πάει για κανένα λόγο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πρόοδο του γιου μου και με όλους. Μπράβο σας!! Καλή συνέχεια!
Κατερίνα Χ.
μητέρα του Κωνσταντίνου Μ.
Ονομάζομαι Μαρία και εκ μέρους και της αδερφής μου Χριστίνας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ιδιαίτερη και άκρως επικοινωνιακή συνεργασία μας. Τα μαθήματα προχωρούν ομαλά χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και αυτό οφείλεται στην σωστή και λεπτομερή καθοδήγηση της καθηγήτριάς μας Μαριάνθης, η οποία είναι ιδιαίτερα συμπαθής και πρόθυμη να μας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστούμε.Έχει μεταδοτικότητα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και αξιοπρόσεκτο. Σας ευχαριστούμε πολύ και τους δύο και ευχόμαστε να συνεχίσετε το έργο σας με τον ίδιο ζήλο και πάντα να προσφέρετε απλόχερα τις γνώσεις σας. Με έκτιμηση, Μαρία και Χριστίνα
Μαρια & Χριστινα
Γενικά είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι πάνω απ'όλα γιατί βλέπουμε το παιδί μας να έχει αγαπήσει τ'αγγλικά και αυτό χάρη σ'εσάς, καθώς και ότι νιώθει οικεία και ευχάριστα στο χώρο και με τους καθηγητές . Επίσης πιστεύουμε ότι έχετε ότι χρειάζεται για να γίνεται σωστό το μάθημα και ευχάριστα. Σας ευχαριστούμε που μας ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ!!!
Φρόσω Μ.
μητέρα της 'Όλγας Μ.
Πιστεύω ότι μακράν είναι το καλύτερο . Συνεχίστε έτσι. Μακάρι να σας μιμηθούν και άλλα φροντιστήρια . Εξαιρετικό περιβάλλον, άριστοι καθηγητές , τέλεια σχέση με τους μαθητές σας και τους γονείς.
Βασιλική Ε.
μητέρα του Αντρέα Κ.
Έχοντας μια μακρόχρονη εμπειρία στην συνεργασία μου με το κέντρο σας μπορώ να πω τα παρακάτω για εσάς : – μεγάλη επαγγελματικότητα – σεβασμό στα παιδιά και τους γονείς – σεβασμό στην δουλειά σας και το όνομα σας. Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι.
Μαρία Π.
μητέρα της Όλγας Μ.
Μια χαρά όλα εξαιρετικά σε όλους τους τομείς λαμβάνοντας υπόψιν μου την γνώμη του παιδιού μου το οποίο είναι ικανοποιημένο.
Χατζηρέτε Κ.
μητέρα της Τζέσικα Κ.
Ότι καλύτερο θα μπορούσε να υπάρχει στην γειτονιά μας.
Παναγιώτα Λ.
μητέρα της Αντιγόνης Κ.
Ένα πολύ καλό και με φιλικό περιβάλλον φροντιστήριο που το αντιπροσωπεύει το συνεργάσιμο προσωπικό του!!
Ελένη Μ.
μητέρα της Τάνιας Γ.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι όλοι πολύ ευγενικοί και υπάρχει άψογη συνεργασία!!!
Ολυμπία Π.
μητέρα της Μαρίας Π.
Το σημαντικότερο είναι πως περνάνε καλά τα παιδιά μας. Όλοι οι καθηγητές είναι εξαιρετικοί και πάνω απ’ όλα είναι ένα ευχάριστο αλλά και οικογενειακό περιβάλλον.
Μαργαρίτα Ν.
μητέρα της Πανδώρας Ν.
Όλα είναι άριστα! Συνεχίστε έτσι!
Μαρία Θ.
μητέρα της Ελεντίνας Χ.
Είναι ένα καλό φροντιστήριο όπου τα παιδιά μου νιώθουν ευχάριστα που είναι πολύ σημαντικό για την απόδοση τους.
Μαλαματένια Σ.
μητέρα της Ευγενίας & του Δημήτρη Η.
Το πολύ καλό περιβάλλον, η επικοινωνία γονέων-καθηγητών άριστη, η διδασκαλία πολύ καλή και η ασφάλεια μέσα στις πολύ καλές κτιριακές εγκαταστάσεις που παρέχουν.
Χρύσα Γ.
μητέρα του Γιωργου Σ.
Τα παιδιά μου και εγώ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι πολύ υψηλά. Το περιβάλλον είναι το καλύτερο για μάθηση.
Σταυρούλα Ψ.
μητέρα της Ευαγγελίας & Αθανασίας Κ.
Μας παρέχει ‘΄ στήριξη ’’ και κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε , κάνοντας πιο ευχάριστο το μάθημα !
Σοφία Μ.
μαθήτρια του τμήματος Proficiency!
Είναι από τα πολύ λίγα φροντιστήρια που κάνουν πολύ καλή δουλειά με τους μαθητές τους, που συνεργάζονται με τους γονείς, που έχουν πολύ καλό κτίριο και πεντακάθαρο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους γονείς. Δεν θα το μετανιώσουν.
Γεωργία Ν.
μητέρα της Φαίδρας & του Φοίβου Α.
Οι καλύτεροι. Υψηλό επίπεδο μόρφωσης, συμπεριφοράς των καθηγητών.
Παναγιώτα Λ.
μητέρα Αντιγόνης
Με λίγα λόγια συγχαρητήρια για τον τρόπο επικοινωνίας που έχετε και την προσπάθεια που καταβάλετε ώστε να έχουν ένα ευχάριστο περιβάλλον και σωστή μόρφωση.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Αθηνά Κ.
μητέρα Γιάννη Ν.
Είναι ένα φιλικό και οικογενειακό φροντιστήριο με πολλούς καλούς καθηγητές, προσφέροντας σωστές γνώσεις στα παιδιά μας. Ταυτόχρονα κάνει εμάς τους γονείς να αισθανόμαστε ασφάλεια για τα παιδιά μας.
Ταξιαρχουλα Π.
μητέρα Γιάννη Τ.
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, όλα είναι όμορφα και οι καθηγητές είναι τέλειοι.
Σταυρούλα Κ.
μητέρα Λυδίας Α.
Είναι ευχάριστο περιβάλλον. Η συνεργασία με τους καθηγητές είναι άψογη. Το παιδί μου είναι ευχαριστημένο από την μεταδοτικότητα των καθηγητών της στα μαθήματα.
Κατερίνα Κ.
μητέρα Ελπίδας Ν.
Πρόκειται για ένα πολύ καλό φροντιστήριο. Είναι πολύ θετικό και σημαντικό ότι υπάρχει ενδιαφέρον όχι μόνο για τη μαθησιακή πρόοδο των παιδιών, αλλά και για τη γενική συμπεριφορά τους.
Βαρβάρα Κ.
μητέρα Γεωργίου και Μαρίας-Ελένης Γ.
Σας ευχαριστώ πολύ που στηρίζετε το παιδί μου, που είσαστε κοντά του. Είναι δύσκολο να στέκεται ένας καθηγητής δίπλα του, γνωρίζοντας ότι υπάρχει κάποιο μικρό πρόβλημα δυσλεξίας (δυσαριθμία) και να του διδάσκει σαν να κάνει μάθημα μόνο του (δηλαδή ιδιαίτερο). Και πάλι σας ευχαριστώ!!!
Βασιλική Κ.
μητέρα Ντόρας Λ.
Ήδη ο μεγάλος μας γιος πέτυχε στις εξετάσεις Proficiency με την πρώτη και ήταν πολύ ευχαριστημένος με το επίπεδο των παιδιών σας. Συνεχίζουμε να σας υποστηρίζουμε και να δεχόμαστε τις γνώσεις σας με το μικρό μας γιο. Πιστεύουμε πως θα πετύχει και αυτός. Ευχαριστούμε.
Κυριακή Λ.
μητέρα του Θάνου Μ.
Είναι ένα φροντιστήριο με άριστες προδιαγραφές. Όλοι οι εργαζόμενοι είναι χαμογελαστοί και εξυπηρετικοί. Η συνεργασία δασκάλων-γονέων είναι άψογη. Το περιβάλλον είναι πάρα πολύ ευχάριστο και ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας.
Κωνσταντίνα Ζ.
μητέρα της Νίκης και του Λευτέρη Σ.
Πιστεύουμε ότι κάναμε τη σωστή επιλογή για τα παιδιά μας και αν το γνωρίζαμε πιο νωρίς για το φροντιστήριο σας θα το είχαμε επιλέξει. Μας αρέσει που έχουμε πολύ καλή συνεργασία μαζί σας. Επίσης το ευχάριστο περιβάλλον που έχετε στις εγκαταστάσεις και φυσικά η συνεργασία που έχουμε και έχουν τα παιδιά μας με τους καθηγητές σας.
Διονύσης Σ. - Νίκη Π.
γονείς Ελισάβετ και Παντελή Σ.
Ότι γίνεται καλή δουλειά και τα παιδιά πετυχαίνουν το στόχο τους σε ένα φιλικό περιβάλλον χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Άννα Κ.
μητέρα του Αντώνη και Νικόλα Κ.
Είναι πολύ καλό. Είναι εξυπηρετικό και γενικά είναι πάρα πολύ καλό . Όλα είναι εντυπωσιακά και όμορφα.
Σαμπρί Κ.
μητέρα της Τζέσικας Κ.
Η άποψη μου σχετικά με την ekmathisi είναι η καλύτερη. Τα παιδιά μαθαίνουν αγγλικά με ευχάριστο τρόπο, η περισσότερη δουλειά γίνεται στο φροντιστήριο χωρίς να έχουν φορτωμένο πρόγραμμα στο σπίτι.
Ειρήνη Β.
μητέρα του Νικόλα και της Κέλλυς Κ.
Είναι το πιο αξιόλογο και πλήρες σε εκπαιδευτικό υλικό, καθηγητές και οργάνωση φροντιστήριο που έχω γνωρίσει.
Μαργαρίτα Α.
μητέρα της Ελευθερίας και Νικολέτας Μ.
Υπάρχει οργάνωση . Όλοι είναι πολύ φιλικοί και ευγενικοί και παρατηρώ ότι υπάρχει μεγάλη πρόοδος στα παιδιά. Επίσης, η τακτική και σωστή ενημέρωση είναι μοναδική. Τέλος, η φιλικότητα και το ζεστό περιβάλλον δεν συναντιέται εύκολα σε άλλα φροντιστήρια.
Κατερίνα Γ.
μητέρα της Ελευθερίας Σ.
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ekmathisi αποτελεί ένα χώρο όπου το παιδί μαθαίνει με ευχάριστο τρόπο σωστά την Αγγλική Γλώσσα. Οι καθηγητές είναι ευγενικοί, πρόθυμοι να βοηθήσουν με κάθε πληροφορία που είτε οι γονείς είτε τα παιδιά χρειάζονται και κρίνοντας από το αποτέλεσμα ιδιαίτερα καλοί στη δουλειά τους.
Ηλίας Π.
πατέρας του Σπύρου Π.
Είναι πολύ καλό και πάνω απ’όλα είναι άνθρωποι που καταλαβαίνουν.
Κατερίνα Β.
μητέρα του Δημήτρη Κ.
Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία του φροντιστηρίου με τους γονείς. Φιλικό περιβάλλον. Απ’ότι γνωρίζουμε έχει πολλές επιτυχίες στις εξετάσεις.
Άννα Α.
μητέρα της Χρυσούλας Κ.
Εμπιστευόμαστε το φροντιστήριο ekmathisi εδώ και πολλά χρόνια και στα τρία μας παιδιά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους καθηγητές , με την ευγένεια τους και την καλή ενημέρωση. Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση είναι φιλική και άψογη. Το κτίριο καθαρό και ωραίο. Με λίγα λόγια συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε!
Χριστίνα Δ.
μητέρα του Γιώργου Β.
Είναι πολύ καλή η γνώμη μου σχετικά με το φροντιστήριο ekmathisi έχει καλούς καθηγητές με γνώση του αντικειμένου, αγάπη για τους μαθητές τους και συνδυάζει επιτυχώς το σύγχρονο τρόπο εκμάθησης με τον κλασσικό!
Ιωάννης Μ.
πατέρας της Άννας Μ.
Ένα πολύ καλό φροντιστήριο, φιλικό και με άψογη συνεργασία και με τον μαθητή αλλά και με τον γονέα.
Αμαλία Μ.
μητέρα του Ευθύμη Π.
Η γενικότερη άποψη είναι ότι αποτελεί ένα πολύ καλό Κέντρο Ξένων Γλωσσών.
Σπύρος Σ.
πατέρας του Μιλτιάδη Σ.
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το φροντιστήριο ekmathisi. Το περιβάλλον ευχάριστο! Η εξυπηρέτηση της γραμματείας ΤΕΛΕΙΑ! Οι καθηγητές ΑΨΟΓΟΙ!
Ιωάννης Γ.
πατέρας του Κωνσταντίνου Γ.
Έχουμε πολύ θετική άποψη για την ekmathisi! Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κάνετε κάθε χρόνο για την αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα . Εισπράττουμε ευγένεια, ενδιαφέρον για το κάθε παιδί. Το μάθημα τους είναι ευχάριστο κι ένα σημαντικό κομμάτι απ’οσα μαθαίνουν τους εντυπώνετε ήδη από το φροντιστήριο. Επίσης, το έξτρα υλικό (ηλεκτρονικό) είναι πολύ υποβοηθητικό και κεντρίζει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του παιδιού. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε!!!
Δημήτρης Χ.
πατέρας του Γιάννη Χ.
Είστε SUPER ομάδα. Συνεχίστε έτσι!!!
Αγαθή Π.
μητέρα της Μαρίας Π.
Πρόκειται για ένα φροντιστήριο αξιόπιστο, που κάνει ουσιαστική δουλειά με τους μαθητές, ακολουθεί σύγχρονους τρόπους μάθησης και διατηρεί το ενδιαφέρον των παιδιών. Ακόμα υπάρχει καλή επικοινωνία με τους γονείς και τους μαθητές.
Ειρήνη Γ.
μητέρα της Μαρίας Φ.
Υψηλού επιπέδου γνώσεις από τους διδάσκοντες, άριστη ικανότητα μετάδοσης γνώσεων. Ευγένεια, χρήση τεχνολογίας, υψηλά επίπεδα επιτυχίας στις εξετάσεις . Ό,τι ψάχνει κάθε γονέας σχετικά με την εκμάθηση ξένης γλώσσας στο παιδί του. Συνεχίστε την άψογη πορεία σας.
Βασιλική Τ.
μητέρα του Μάξιμου-Περσέα και της Άννας-Μαρίας Χ.
Εκτός από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, Εκτός από την σωστή προετοιμασία των μαθητών... Η οργάνωση και ο έγκαιρος προγραμματισμός, είναι από τα βασικά στοιχεία της " Επικοινωνίας", τα οποία αποδείχτηκαν ακόμη περισσότερο απαραίτητα στις νέες συνθήκες που όλοι βιώσαμε!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη της οικογένειας της Επικοινωνίας, για το χαμόγελο και την στήριξη που ποτέ δεν μας έλειψε.
Γεωργια Γιαννικοπουλου
Είμαστε ευχαριστημένοι . Θεωρούμε ότι γίνεται καλή δουλειά. Η μέθοδος του φροντιστηρίου δεν αφήνει περιθώρια να ‘ξεφύγει’ ο μαθητής , να παρανοήσουν οι γονείς τι ακριβώς πρέπει να κάνει ο μαθητής σχετικά με την ύλη του κάθε μαθήματος.
Παναγιώτα Κ.
μητέρα της Ναταλίας Λ.
"Νομίζω ότι λειτουργεί το γονίδιο του γονιού σε κάθε προσπάθεια που γίνεται στην Επικοινωνία. Αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας σαν δικά τους παιδιά και προσπαθούν για το καλύτερο‼️ Οι επιτυχίες που έχουν σαν φροντιστήριο, δεν τους εφησυχάζουν και προσπαθούν να κερδίζουν τον σεβασμό και την εκτίμηση μας κάθε μέρα
ωάννα Πανουσάκη
Άψογη συνεργασία, οργάνωση, ενημέρωση, εκμάθηση!!! Πολύ καλή επικοινωνία ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καθώς επίσης ανάμεσα και σε εκπαιδευτικούς με γονείς! Πλήρης κατανόηση για οποιοδήποτε πρόβλημα!!! Συγχαρητήρια σε όλους σας!!!
Μαίρη Σ.
μητέρα της Δήμητρας και Τζίνας Φ.
Το φροντιστήριο ekmathisi έχει πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Τα παιδιά έρχονται και φεύγουν χαρούμενα. Η συνεργασία με τους γονείς είναι άψογη όπως και με τους μαθητές. Συνεχίστε έτσι. Σας ευχαριστούμε πολύ .
Χρύσα Γ.
μητέρα της Γιώτας και του Γιώργου Σ.
Είναι εξαιρετικό κέντρο. Το περιβάλλον πολύ φιλικό και εστιάζει στην πραγματική μάθηση της ξένης γλώσσας. Η επικοινωνία με τους γονείς είναι άψογη. Χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα, διατηρώντας το ενδιαφέρον των παιδιών.
Νίκος Μ.
πατέρας του Γιώργου Μ.
Σε ένα φιλικό, ευχάριστο και ανθρώπινο περιβάλλον για παιδιά σε συνδυασμό με το πολύ καλό επίπεδο των καθηγητών το φροντιστήριο ξένων γλωσσών ekmathisi είναι μια πολύ καλή επιλογή για την πρόοδο των παιδιών μου στην Αγγλική γλώσσα.
Ευαγγελία Κ.
μητέρα του Διονύση και Θωμά Ξ.
Δείχνει πολύ καλό εννοώντας πάντα από την μάθηση των παιδιών. Το βλέπω πολύ σύγχρονο σε όλα τα επίπεδα . Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και το παιδί μου να μάθει πολύ καλά Αγγλικά. Ελπίζω και οι καθηγητές να είναι καλά εκπαιδευμένοι σε αυτό που κάνουν και με μεγάλη υπομονή για την αντιμετώπιση των παιδιών.
Κατερίνα Π.
μητέρα του Αλκιβιάδη Π.
Θεωρώ ότι λειτουργεί μεθοδικά με άρτια καταρτισμένο προσωπικό που σε συνδυασμό με την σύγχρονη τεχνολογία και τη μέθοδο που ακολουθεί γίνεται το μάθημα των παιδιών ιδιαιτέρως ευχάριστο και με αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο μεταδοτικότητας.
Θεοδώρα Μ.
μητέρα της Ναταλίας και Μαριάννας Τ.
Η άποψη μου για το φροντιστήριο μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας μαζί σας είναι η καλύτερη και θα σας σύστηνα ανεπιφύλακτα.
Νεκτάριος Μ.
πατέρας της Κατερίνας Μ.
Είναι ένα από τα καλύτερα της περιοχής!!
Βασιλική Μ.-Κ.
μητέρα του Ηρακλή της Ελπίδας και Αργυρούς Κ.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πιστεύω ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά!!! Να συνεχίσετε έτσι!!!
Άννα Κ.
μητέρα του Γιάννη Π.
+ Πολύ καλά μέσα διδασκαλίας + Άμεση και σωστή ενημέρωση καθηγητών-γονέων + Πολύ καλοί οι καθηγητές + Πολύ καλή και εξυπηρετική η γραμματεία
Καλλιόπη Κ.
μητέρα της Αθηνάς Σ.
Έχει πολύ καλούς δασκάλους, ευγενικούς χωρίς να φωνάζουν στα παιδιά. Το παιδί μου βελτιώνεται αρκετά στα αγγλικά και σας ευχαριστώ που του δίνετε γνώσεις.
Αφρίμ Κ.
πατέρας της Έρικας Κ.
Η άποψη μας σχετικά με την ekmathisi είναι πως το οικογενειακό κλίμα που την διακρίνει βοηθάει τρομερά τα παιδιά ώστε να αποδώσουν στο μάθημα και να διαβάσουν με ευχαρίστηση ώστε να υπάρχει αποτελεσματικότητα.
Αθηνά Κ.
μητέρα της Αλεξάνδρας Μ.
Είναι το πιο άρτια οργανωμένο φροντιστήριο ξένων γλωσσών.
Φανή Κ.
μητέρα της Γεωργίας Κ.
Έχει καλούς καθηγητές, οι οποίοι έχουν καλή επικοινωνία με τους μαθητές. Το επίπεδο των μαθημάτων είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.
Αγγελική Κ.
μητέρα του Χρήστου και Δημήτρη Μ.
-Φιλικό περιβάλλον -Γίνεται αρκετή δουλειά
Κατερίνα Π.
μητέρα του Σωτήρη Μ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!
Σοφία Κ.
μητέρα του Μιχαήλ Γ.
Είναι εξαιρετικό φροντιστήριο. Οι καθηγητές είναι πολύ καλοί και βελτιώνεται το επίπεδο μάθησης των παιδιών μου στα αγγλικά.
Βασιλική Μ.
μητέρα του Αντρέα Μ.
Είναι ένα φροντιστήριο που γίνεται ευχάριστα το μάθημα και βοηθάει τα παιδιά μας να μάθουν την ξένη γλώσσα.
Ενείντα Λ.
μητέρα της Εμμανουέλας Λ.
Θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια αυτή τη στιγμή. Η δουλειά που γίνεται ξέρω ότι είναι υπεύθυνη και σοβαρή.
Μαρία Τ.
μητέρα του Δημήτρη Γ.
Είναι ένα φροντιστήριο που μπορεί να προταθεί ανεπιφύλακτα.
Αλέξανδρος Τ.
πατέρας του Γιάννη Τ.
Είναι ένα φροντιστήριο με πολύ καλές προδιαγραφές και σε επίπεδο επικοινωνίας και μάθησης.
Σοφία Φ.
μητέρα του Δημήτρη Κ.
Θεωρώ το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ekmathisi πολύ καλό φροντιστήριο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την πρόοδο του γιου μου και του ιδίου του αρέσει πολύ το μάθημα και η συνεργασία με τους καθηγητές.
Σμαράγδα Τ.
μητέρα του Δημήτρη Κ.
Ένα οικογενειακό περιβάλλον με άμεση επικοινωνία γονέων και καθηγητών.
Μαριλού Π.
μητέρα της Μάιρας και του Γιάννη Σ.
Καλό φροντιστήριο με οικογενειακό περιβάλλον και αρκετά υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις.
Γιώτα Π.
μητέρα της Νικολέτας και Αννίτας Δ.
Είμαστε ευχαριστημένοι και εχουμε αψογη συνεργασια.
Αλέξανδρος Κ.
πατέρας του Πέτρου και της Κατερίνας Κ.
-Πολύ καλή εξυπηρέτηση -Άμεση και έγκαιρη ενημέρωση -Βελτίωση μάθησης της ξένης γλώσσας και ενδιαφέρον από το παιδί.
Θεοδώρα Μ.
μητέρα του Βαγγέλη Ξ.
Σωστή μεθοδολογία, φιλικό περιβάλλον, συνεχής και καλή ενημέρωση, σύγχρονος τρόπος μάθησης.
Φωτεινή Μ.
μητέρα του Τάσου Κ.
Είναι ένα πολύ καλό φροντιστήριο που σέβεται τους μαθητές και τους γονείς.
Βασιλική Α.
μητέρα του Ερμή και Λευτέρη Μ.
Καλό φροντιστήριο με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.
Βασίλης Μ.
πατέρας του Κωνσταντίνου Μ.
Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που παρακολουθεί την εποχή της και προσαρμόζεται σε αυτήν.
Καλλιόπη Κ.
μητέρα του Φίλιππου και Μάριου Σ.
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ekmathisi είναι το κοντινότερο στην γειτονιά. Έχει οικογενειακό περιβάλλον, χαμηλά δίδακτρα και εξαιρετικούς καθηγητές. Είναι απλώς τέλειο!
Ισμήνη Γ.
μητέρα του Αλέξανδρου και της Αγγελικής Π.
-Οικογενειακό περιβάλλον -Αμεσότητα -Καλό επίπεδο καθηγητών –υπηρεσιών -Άριστες εγκαταστάσεις
Κωνσταντίνα Β.
μητέρα της Δήμητρας και Έλενας Π.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Εσύ θα περιμένεις?

Έλα στην οικογένειά μας