Ανοιχτά Μαθήματα Ρομποτικής στην Επικοινωνία

από | Σεπ 21, 2022

🚀Ξεκινάμε🚀

 

Ανοιχτά Μαθήματα Ρομποτικής για παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου!

 

💥Κλείστε τη θέση σας στα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα γνωριμίας με τη Ρομποτική Σάββατο 24/9 ή Σάββατο 1/10 & ώρα 11:00 – 12:00 & γίνε & εσύ μέλος της εξαιρετικής μας ομάδας‼️

 

💥 Τμήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για Παιδιά. Η νέα ρομποτική χρονιά κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας ήρωες 🤖🤩

 

💥Οι μικροί μας ήρωες, είναι έτοιμοι να έρθουν αντιμέτωποι με νέους προβληματισμούς και να εξερευνήσουν τον κόσμο μέσω της κατασκευής και του προγραμματισμού ρομπότ🤖

 

 

– Ρομποτική για μαθητές Προ νηπίου – Νηπίου

Ενθαρρύνουμε τη Μάθηση μέσα από το Παιχνίδι. Χρησιμοποιούμε το παιχνίδι για να προσφέρουμε στους μαθητές της προσχολικής ηλικίας τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της Ρομποτικής!

Πρακτικές και συναρπαστικές δραστηριότητες εξάπτουν τη παιδική περιέργεια και προάγουν την αγάπη και τη θέληση για νέες ανακαλύψεις. Παράλληλα αναπτύσσουν τις απαραίτητες κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες!

 

-Ρομποτική για Μαθητές Δημοτικού

Εμπνέουμε την Δια Βίου Μάθηση. Προσφέρουμε τη δυνατότητα στους μαθητές του Δημοτικού να εξερευνήσουν βασικές έννοιες STEM και να τις συνδυάσουν με τις εμπειρίες τους.

Αναπτύσσουμε την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία, τη κριτική σκέψη αλλά και τη Δια Βίου Μάθηση μέσα από διασκεδαστικές και συναρπαστικές δραστηριότητες.

 

-Ρομποτική για μαθητές Μαθητές Γυμνασίου

Αναπτύσσουμε Δεξιότητες για κάθε Πρόκληση. Προσφέρουμε τη δυνατότητα στους μαθητές του Γυμνασίου να δημιουργήσουν τις δικές τους εξελιγμένες κατασκευές.

Αναπτύσσουμε την επιστημονική διαίσθηση, τη μηχανική, την ανάλυση δεδομένων, έτσι ώστε μέσα από τα μαθήματα STEM που διδάσκονται σήμερα, να εξελιχθούν σε πετυχημένους ψηφιακούς πολίτες του αύριο.

 

 

Για πληροφορίες και κράτηση θέσης επικοινωνήστε με την γραμματεία μας ☎️ 210.2139438

 

 

6 + 13 =

Τελευταία Νέα

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Εισαγωγή   Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά γίνεται τι είναι η Υβριδική Διδασκαλία και πως μπορούν τα παιδιά μας να επωφεληθούν από αυτή έτσι ώστε να μάθουν ξένες γλώσσες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.   Τι είναι η Υβριδική...

Διαβάστε Περισσότερα