Αγιασμός 2021

από | Σεπ 18, 2021

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, για 24η συνεχόμενη χρονιά, τελέστηκε ο αγιασμός μας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022 από τον Πατέρα Αθηναγόρα!

Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε φέτος στο νέο μας παράρτημα, στην Απειράνθου 16 στο Γαλάτσι, μόνο με τη Dream Team των καθηγητών της Επικοινωνίας, λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού Covid-19.

Μπορεί να μην ακολούθησε όπως κάθε χρόνο Back to school party, αλλά είχαν όλοι οι μαθητές και οι γονείς την δυνατότητα να δουν live τον αγιασμό, από την ψηφιακή μας αίθουσα και να παρακαλουθήσουν τις κληρώσεις για τα δώρα που κάναμε όπως κάθε φορά!

 

Οι νικητές μας πολλοί και τα δώρα μας πλούσια:

  • 1 Υποτροφία Αγγλικών για την σχολική χρονιά 2021-2022
  • 1 Set βιβλία Αγγλικών για την σχολική χρονιά 2021-2022
  • 2 Set Bookmania Readers
  • 1 Τablet από τον Gimkit διαγωνισμό μας

Οι ευχές, προς όλους σας, από όλη την οικογένεια της Επικοινωνίας είναι πολλές και ειναι γεμάτες αγάπη και αισιοδοξία για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Ραντεβού στις αίθουσες μας!

10 + 13 =

Τελευταία Νέα

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

a/ an / the   Χρησιμοποιούμε a / an με αριθμήσιμα ουσιαστικά στον ενικό αριθμό. a pen, a cat, a university, a big elephant, a famous actor, an exercise, an animal, an hour, an open door, an umbrella   Τα χρησιμοποιούμε: 1) πριν από επαγγέλματα.   Lionel...

Διαβάστε Περισσότερα
2022 ELT Excellence Awards

2022 ELT Excellence Awards

2022 ELT Excellence Awards     Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για το σχολείο μας, να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη στη λίστα των νικητών της ELT Excellence awardsαπό την ELT News στην κατηγορία Gamification in education. .   Πολύ Περήφανοι και ευτυχισμένοι, για...

Διαβάστε Περισσότερα