Χριστουγεννιάτικα e-book για τους μικρούς μας φίλους

από | Δεκ 12, 2019

Χριστουγεννιάτικα e-book για τους μικρούς μας φίλους!

Η μάθηση είναι χαρά, είναι μια θετική και δημιουργική διαδικασία που ξεκινά από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ζωής. Είναι μια σειρά από ατελείωτα “γιατί” που πρέπει όλα να απαντηθούν με τον κατάλληλο τρόπο.

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για την ομαλή ανάπτυξη και εξέλιξη του ανθρώπου που όμως επιτυγχάνεται μόνο με πολλά χαμόγελα, αγάπη, επιβράβευση, ομαδική προσπάθεια και μέθοδο.

22 χρόνια προσπαθούμε να προσφέρουμε σε όλους τη δυνατότητα να μάθουν ξένες γλώσσες γρήγορα, ευχάριστα, εύκολα και οικονομικά. Για αυτό και εμείς δημιουργήσαμε αυτά τα e-book που θα βοηθήσουν όλα τα παιδιά να ανακαλύψουν τη μαγεία της μάθησης.

Γιατί είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι της γνώσης.

Ετοιμάσαμε για όλους εσάς δύο Christmas Books, που θα σας βοηθήσουν να περάσετε όμορφες στιγμές παρέα με τους μικρούς μας φίλους.


Κατεβάστε τα ebooks δωρεάν, πατώντας πάνω στην εικόνα.

 

                                         χριστουγεννιατικα e-book

 

 

2 + 2 =

Τελευταία Νέα

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

a/ an / the   Χρησιμοποιούμε a / an με αριθμήσιμα ουσιαστικά στον ενικό αριθμό. a pen, a cat, a university, a big elephant, a famous actor, an exercise, an animal, an hour, an open door, an umbrella   Τα χρησιμοποιούμε: 1) πριν από επαγγέλματα.   Lionel...

Διαβάστε Περισσότερα
2022 ELT Excellence Awards

2022 ELT Excellence Awards

2022 ELT Excellence Awards     Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για το σχολείο μας, να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη στη λίστα των νικητών της ELT Excellence awardsαπό την ELT News στην κατηγορία Gamification in education. .   Πολύ Περήφανοι και ευτυχισμένοι, για...

Διαβάστε Περισσότερα