ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Σεμινάρια για καθηγητές Ξένων Γλωσσών

seminaria-gia-kathigites Στην ekmathisi διοργανώνουμε σεμινάρια για Καθηγητές Ξένων Γλωσσών ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Προσπαθούμε πάντα το περιεχόμενο των σεμιναρίων να είναι επίκαιρο και πρακτικό. Τα σεμινάρια απευθύνονται τόσο σε έμπειρους όσο και σε καθηγητές που τώρα ξεκινάνε την καριέρα τους. Αν θέλεις να ενημερώνεσαι δεν έχεις παρά να γραφτείς στο newsletter της ekmathisi και θα σε ενημερώνουμε για αυτά. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε δείγματα από σεμινάρια που έχουν γίνει στο παρελθόν καθώς και μια ενδεικτική θεματολογία (που όμως αλλάζει συνέχεια και προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής). Μέσα από αυτά τα σεμινάρια αντλούνται και οι μελλοντικοί συνεργάτες του εκπαιδευτικού οργανισμού ekmathisi. Σεμινάριο Μάρτιος 2016 “ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ – Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ” Σεμινάριο Online Διδασκαλίας Ιανουάριος 2016  Σεμινάριο Καθηγητών Ξένων Γλωσσών 16 & 17 Ιουνίου 2015 Σεμινάρια Καθηγητών 2014

Ενδεικτική Θεματολογία

Παρακολούθησε τα σεμινάρια επιμόρφωσης στην ekmathisi και εξασφάλισε την επαγγελματική σου σταδιοδρομία . Τα σεμινάρια απευθύνονται σε:

  • Νέους καθηγητές που θέλουν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές της επιτυχημένης διδασκαλίας, να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες και να αποκτήσουν τεχνικές που θα τους επιτρέψουν να διδάξουν με αυτοπεποίθηση.
  • Έμπειρους καθηγητές που θέλουν να ανανεώσουν τις διδακτικές τους δεξιότητες και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες με άλλους συναδέλφους.

Όλοι οι καθηγητές εκπαιδεύονται στο σύστημα διδασκαλίας της ekmathisi και μπορούν να εξελιχθούν σε μόνιμους συνεργάτες εξασφαλίζοντας έτσι την επαγγελματική τους καριέρα.

Ενημερώσου σχετικά με τις αναγνωρισμένες εξετάσεις γλωσσομάθειας και μάθε πως μπορείς να προετοιμάζεις τους μαθητές σου με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Αναλύονται λεπτομερώς όλες οι πτυχές των εξετάσεων – η βαρύτητα της κάθε άσκησης , τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται , οι προυποθέσεις επιτυχίας κτλ.

Γίνετε πρωτοπόροι της νέας εκπαίδευσης! Κάντε την τάξη σας να περιμένει με αγωνία για το επόμενο μάθημα. Μάθετε τις καταπληκτικές δυνατότητες του διαδραστικού πίνακα και εντυπωσιάστε τους μαθητές σας εμπλέκοντάς τους σε ένα ατελείωτο εκπαιδευτικό παιxνίδι. Δημιουργήστε μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία για τους μαθητές σας και μάθετε να αξιοποιείτε αποτελεσματικά τους διαδραστικούς πίνακες .

Θέλετε να διδάξετε σε μαθητές σε όλο το κόσμο; Θέλετε να γίνετε ένας καθηγητής της νέας ψηφιακής εποχής; Nιώθετε ότι έχετε μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τους μαθητές σας στη χρήση του υπολογιστή και των τεχνολογικών μέσων; Tότε το σεμινάριο Digital School Essentials θα σας λύσει τα χέρια. θα γίνετε expert στην διδασκαλία μέσω της εκπαιδευτικής μας πλατφόρμας σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Θα μάθετε πώς να ξεπερνάτε μόνοι σας τα τεχνικά προβλήματα που ίσως συναντήσετε και να παρασύρετε τους μαθητές στο θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης. Θα μάθετε να δημιουργείτε διαδραστικά τεστ πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχισης με εικόνες και ήχους και να τα βλέπουν οι μαθητές σας από το internet. Θα δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε on line ή εκτυπώσιμα σταυρόλεξα ή ακροστιχίδες, πως να βρίσκετε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και πως να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά ένα πρόγραμμα δημιουργίας εκπαιδευτικού υλικού. Μετά από το σεμινάριο e-class η τάξη σας δε θα είναι ποτέ η ίδια. Οι μαθητές σας θα εντυπωσιάζονται με τα διαδραστικά τεστ και παιχνίδια που θα τους παρουσιάζετε και έτσι θα τους αποδείξετε ότι υπάρχει και η δημιουργική πλευρά του διαδικτύου και των υπολογιστών.

Scroll Up