Οι προεγγραφές ξεκίνησαν για τη χρονιά 2019-2020

από | Φεβ 20, 2019

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν!!!

Αγαπητή Μαμά και Αγαπητέ Μπαμπά,

Βρισκόμαστε στα μέσα μιας ιδιαίτερα συναρπαστικής και δημιουργικής χρονιάς στην οποία όλοι μαζί –παιδιά, γονείς και δάσκαλοι έχουμε δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, έτσι ώστε τα παιδιά μας να #μαθαίνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Σας ενημερώνουμε ότι οι προεγγραφές ξεκίνησαν για το σχολικό έτος 2019-2020. Όσοι είστε μέλη της οικογένειάς μας για πολύ καιρό, ίσως παραξενευτήκατε με αυτό το γεγονός, καθώς δεν είναι κάτι που το συνηθίζουμε!

Ο μοναδικός λόγος είναι ότι θέλουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μαθήματα ακόμη πιο #ποιοτικά και #καινοτόμα και να εξασφαλίσετε μια θέση στην οικογένειά μας.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η φετινή χρονιά ήταν μια καταπληκτική χρονιά για την οικογένεια της Επικοινωνίας. Μια χρονιά στην οποία μας επιβραβεύσατε και μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας. Εμείς από τη πλευρά μας προσπαθούμε καθημερινά να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας!

Να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι!

Την επόμενη σχολική χρονιά ετοιμαζόμαστε να σας προσφέρουμε #υπηρεσίες που σκοπό έχουν πρώτα από όλα τα παιδιά μας να μαθαίνουν Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά ουσιαστικά, βιωματικά και ευχάριστα. Ταυτόχρονα όμως ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση, να καλύψουμε κάθε εκπαιδευτική ανάγκη των παιδιών σας.

Για αυτό το λόγο θα προσθέσουμε στις υπηρεσίες μας:

? Καθημερινή μελέτη (14:00-17:00) για παιδιά δημοτικού στο κτίριό μας στην οδό Αστέρων 13.

? Καθημερινή μελέτη (14:00 – 18:00) για παιδιά δημοτικού στο κτίριό μας στην οδό Βεΐκου 39. Όσοι επιθυμούν ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά εντάσσονται στο τμήμα (15:30-17:30)

? Καθημερινή μελέτη για παιδιά Γυμνασίου στο κτίριο επί της Βεΐκου 39.

? Μαθήματα για μαθητές λυκείου και προετοιμασία για πανελλήνιες στο κτίριο επί της Βεΐκου 39.

? Βιωματικά εργαστήρια στα Αγγλικά με ποικιλία θεμάτων που καλύπτουν όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής κάθε Σάββατο απόγευμα.

? Μαθήματα λογοθεραπείας, εργασιοθεραπείας, αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών σε συνεργασία με τον Όμορφο Κόσμο στο κτίριο μας στην οδό Βεΐκου 33.

 

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με την #προεγγραφή σας (για την οποία απλά πληρώνετε 20€, ποσό που αφαιρείται από τη πρώτη σας πληρωμή) συμμετέχετε στην κλήρωση για τα παρακάτω:

1. Ετήσια υποτροφία μελέτης μαθημάτων δημοτικού – αξίας έως και 1000 ευρώ.

2. Πέντε (5) σετ με τα βιβλία Αγγλικών της χρονιάς αξίας έως και 120 ευρώ το κάθε ένα.

Η περίοδος των #προεγγραφών θα λήξει την Κυριακή 31 Μαρτίου και όλες οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Open Day Festival που θα διοργανώσει η Επικοινωνία.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72 για να ενημερωθείτε πλήρως.

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Έλενα Χατζηκυριάκου – Γωγούσης Βαγγέλης

Γονείς 3 παιδιών και δάσκαλοι εκατοντάδων μαθητών!

 

13 + 14 =

Τελευταία Νέα

10 σημεία επιλογής φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών

10 σημεία επιλογής φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών

10 σημεία επιλογής φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών   Σε κάθε αρχή σχολικής χρονιάς μεταξύ άλλων, υπάρχει και το άγχος για το φροντιστήριο ξένων γλωσσών των παιδιών μας. Ποιο να διαλέξω; Τι να προσέξω; Είναι το κόστος το μοναδικό κριτήριο επιλογής;   Πώς λοιπόν...

Διαβάστε Περισσότερα
Varia Lecto: Πως να παραγγείλετε τα βιβλία σας

Varia Lecto: Πως να παραγγείλετε τα βιβλία σας

Φέτος, για να κάνουμε τη διαδικασία πιο εύκολη και αποτελεσματική για όλους εσάς, έχουμε κάποιες αλλαγές στο πώς θα αποκτήσετε τα βιβλία:   Μπορούμε να σας στείλουμε τη λίστα των βιβλίων και να τα προμηθευτείτε από το αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο. Ή να επιλέξετε...

Διαβάστε Περισσότερα
ELT Excellence Awards 2023

ELT Excellence Awards 2023

ELT Excellence Awards 2023   Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για το σχολείο μας, να βρίσκεται στη λίστα των νικητών της ELT Excellence awards από την ELT News στην κατηγορία Teaching Very Young Learners(4-6), για 3 συνεχή χρονιά!!!     2023-Teaching Very...

Διαβάστε Περισσότερα