Οι προεγγραφές ξεκίνησαν για τη χρονιά 2019-2020 - epikinonia-school | Γαλάτσι

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν για τη χρονιά 2019-2020

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν!!!

Αγαπητή Μαμά και Αγαπητέ Μπαμπά,

Βρισκόμαστε στα μέσα μιας ιδιαίτερα συναρπαστικής και δημιουργικής χρονιάς στην οποία όλοι μαζί –παιδιά, γονείς και δάσκαλοι έχουμε δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, έτσι ώστε τα παιδιά μας να #μαθαίνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Σας ενημερώνουμε ότι οι προεγγραφές ξεκίνησαν για το σχολικό έτος 2019-2020. Όσοι είστε μέλη της οικογένειάς μας για πολύ καιρό, ίσως παραξενευτήκατε με αυτό το γεγονός, καθώς δεν είναι κάτι που το συνηθίζουμε!

Ο μοναδικός λόγος είναι ότι θέλουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μαθήματα ακόμη πιο #ποιοτικά και #καινοτόμα και να εξασφαλίσετε μια θέση στην οικογένειά μας.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η φετινή χρονιά ήταν μια καταπληκτική χρονιά για την οικογένεια της Επικοινωνίας. Μια χρονιά στην οποία μας επιβραβεύσατε και μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας. Εμείς από τη πλευρά μας προσπαθούμε καθημερινά να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας!

Να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι!

Την επόμενη σχολική χρονιά ετοιμαζόμαστε να σας προσφέρουμε #υπηρεσίες που σκοπό έχουν πρώτα από όλα τα παιδιά μας να μαθαίνουν Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά ουσιαστικά, βιωματικά και ευχάριστα. Ταυτόχρονα όμως ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση, να καλύψουμε κάθε εκπαιδευτική ανάγκη των παιδιών σας.

Για αυτό το λόγο θα προσθέσουμε στις υπηρεσίες μας:

? Καθημερινή μελέτη (14:00-17:00) για παιδιά δημοτικού στο κτίριό μας στην οδό Αστέρων 13.

? Καθημερινή μελέτη (14:00 – 18:00) για παιδιά δημοτικού στο κτίριό μας στην οδό Βεΐκου 39. Όσοι επιθυμούν ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά εντάσσονται στο τμήμα (15:30-17:30)

? Καθημερινή μελέτη για παιδιά Γυμνασίου στο κτίριο επί της Βεΐκου 39.

? Μαθήματα για μαθητές λυκείου και προετοιμασία για πανελλήνιες στο κτίριο επί της Βεΐκου 39.

? Βιωματικά εργαστήρια στα Αγγλικά με ποικιλία θεμάτων που καλύπτουν όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής κάθε Σάββατο απόγευμα.

? Μαθήματα λογοθεραπείας, εργασιοθεραπείας, αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών σε συνεργασία με τον Όμορφο Κόσμο στο κτίριο μας στην οδό Βεΐκου 33.

 

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με την #προεγγραφή σας (για την οποία απλά πληρώνετε 20€, ποσό που αφαιρείται από τη πρώτη σας πληρωμή) συμμετέχετε στην κλήρωση για τα παρακάτω:

1. Ετήσια υποτροφία μελέτης μαθημάτων δημοτικού – αξίας έως και 1000 ευρώ.

2. Πέντε (5) σετ με τα βιβλία Αγγλικών της χρονιάς αξίας έως και 120 ευρώ το κάθε ένα.

Η περίοδος των #προεγγραφών θα λήξει την Κυριακή 31 Μαρτίου και όλες οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Open Day Festival που θα διοργανώσει η Επικοινωνία.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72 για να ενημερωθείτε πλήρως.

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Έλενα Χατζηκυριάκου – Γωγούσης Βαγγέλης

Γονείς 3 παιδιών και δάσκαλοι εκατοντάδων μαθητών!

 Βαγγέλης Γωγούσης
Author: Βαγγέλης Γωγούσης
Ο Βαγγέλης Γωγούσης είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του κέντρου ξένων γλωσσών Επικοινωνία. Διδάσκει σε όλα τα επίπεδα από το 1993. Δε θα τον βρείτε σχεδόν ποτέ στο γραφείο γιατί βρίσκεται συνεχώς στην αίθουσα γιατί απλά εκεί πιστεύουν ότι είναι η θέση του. Στόχος του είναι η συνεχής βελτίωση του φροντιστηρίου και η διατήρηση του υψηλού επιπέδου των μαθημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Scroll Up