Οι προεγγραφές ξεκίνησαν για τη χρονιά 2019-2020

από | Φεβ 20, 2019

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν!!!

Αγαπητή Μαμά και Αγαπητέ Μπαμπά,

Βρισκόμαστε στα μέσα μιας ιδιαίτερα συναρπαστικής και δημιουργικής χρονιάς στην οποία όλοι μαζί –παιδιά, γονείς και δάσκαλοι έχουμε δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, έτσι ώστε τα παιδιά μας να #μαθαίνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Σας ενημερώνουμε ότι οι προεγγραφές ξεκίνησαν για το σχολικό έτος 2019-2020. Όσοι είστε μέλη της οικογένειάς μας για πολύ καιρό, ίσως παραξενευτήκατε με αυτό το γεγονός, καθώς δεν είναι κάτι που το συνηθίζουμε!

Ο μοναδικός λόγος είναι ότι θέλουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μαθήματα ακόμη πιο #ποιοτικά και #καινοτόμα και να εξασφαλίσετε μια θέση στην οικογένειά μας.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η φετινή χρονιά ήταν μια καταπληκτική χρονιά για την οικογένεια της Επικοινωνίας. Μια χρονιά στην οποία μας επιβραβεύσατε και μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας. Εμείς από τη πλευρά μας προσπαθούμε καθημερινά να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας!

Να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι!

Την επόμενη σχολική χρονιά ετοιμαζόμαστε να σας προσφέρουμε #υπηρεσίες που σκοπό έχουν πρώτα από όλα τα παιδιά μας να μαθαίνουν Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά ουσιαστικά, βιωματικά και ευχάριστα. Ταυτόχρονα όμως ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση, να καλύψουμε κάθε εκπαιδευτική ανάγκη των παιδιών σας.

Για αυτό το λόγο θα προσθέσουμε στις υπηρεσίες μας:

? Καθημερινή μελέτη (14:00-17:00) για παιδιά δημοτικού στο κτίριό μας στην οδό Αστέρων 13.

? Καθημερινή μελέτη (14:00 – 18:00) για παιδιά δημοτικού στο κτίριό μας στην οδό Βεΐκου 39. Όσοι επιθυμούν ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά εντάσσονται στο τμήμα (15:30-17:30)

? Καθημερινή μελέτη για παιδιά Γυμνασίου στο κτίριο επί της Βεΐκου 39.

? Μαθήματα για μαθητές λυκείου και προετοιμασία για πανελλήνιες στο κτίριο επί της Βεΐκου 39.

? Βιωματικά εργαστήρια στα Αγγλικά με ποικιλία θεμάτων που καλύπτουν όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής κάθε Σάββατο απόγευμα.

? Μαθήματα λογοθεραπείας, εργασιοθεραπείας, αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών σε συνεργασία με τον Όμορφο Κόσμο στο κτίριο μας στην οδό Βεΐκου 33.

 

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με την #προεγγραφή σας (για την οποία απλά πληρώνετε 20€, ποσό που αφαιρείται από τη πρώτη σας πληρωμή) συμμετέχετε στην κλήρωση για τα παρακάτω:

1. Ετήσια υποτροφία μελέτης μαθημάτων δημοτικού – αξίας έως και 1000 ευρώ.

2. Πέντε (5) σετ με τα βιβλία Αγγλικών της χρονιάς αξίας έως και 120 ευρώ το κάθε ένα.

Η περίοδος των #προεγγραφών θα λήξει την Κυριακή 31 Μαρτίου και όλες οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Open Day Festival που θα διοργανώσει η Επικοινωνία.

Τηλεφωνήστε σήμερα στο 210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72 για να ενημερωθείτε πλήρως.

Οι προεγγραφές ξεκίνησαν! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Έλενα Χατζηκυριάκου – Γωγούσης Βαγγέλης

Γονείς 3 παιδιών και δάσκαλοι εκατοντάδων μαθητών!

 

12 + 6 =

Τελευταία Νέα

Χρόνοι ρημάτων στα Αγγλικά

Χρόνοι ρημάτων στα Αγγλικά

Οι χρόνοι των ρημάτων στην Αγγλική γλώσσα.   TENSES   Η εκμάθηση των χρόνων των Αγγλικών είναι ένα μεγάλο κομμάτι για την επικοινωνία στα Αγγλικά. Για την ακρίβεια πολλοί είναι οι μαθητές που διστάζουν να προβούν στην παραγωγή γραπτού, αλλά και προφορικού...

Διαβάστε Περισσότερα
Η Επικοινωνία πάει Αράχωβα!

Η Επικοινωνία πάει Αράχωβα!

Η Επικοινωνία πάει Ολοήμερη εκδρομή στη γραφική Αράχωβα!   ''Η ονειρική αλπική πλευρά του Παρνασσού.''   Μονοήμερη Οδική Εκδρομή με προορισμό τη γραφική Αράχωβα-Αγόριανη. Είτε λευκή, είτε στα πράσινα της... είτε κατάμεστη από κόσμο, είτε πιο ήσυχη, η...

Διαβάστε Περισσότερα
All Simple Tenses in English

All Simple Tenses in English

Η εκμάθηση των χρόνων της Αγγλικής γλώσσας είναι ένα μεγάλο κομμάτι για την επικοινωνία στα Αγγλικά. Για την ακρίβεια πολλοί είναι οι μαθητές που διστάζουν να προβούν στην παραγωγή γραπτού, αλλά και προφορικού λόγου, γιατί νιώθουν ανασφαλείς, επειδή «δεν ξέρουν τους...

Διαβάστε Περισσότερα