Επικοινωνία.Η μεγάλη οικογένεια μας.

από | Σεπ 10, 2018

Επικοινωνία

Η οικογένεια Επικοινωνία!

Η Επικοινωνία δεν είναι ένα κέντρο προετοιμασίας υποψηφίων για το Lower ή το Proficiency. Δεν είναι καν ένα απλό κέντρο ξένων γλωσσών!Είναι μια μεγάλη #οικογένεια στην οποία ο ένας φροντίζει τον άλλο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Στην Επικοινωνία μαθαίνουμε ξένες γλώσσες χρησιμοποιώντας τα συναισθήματά μας. Τις εμπειρίες μας, βιωματικές δραστηριότητες, λύνοντας προβλήματα και ολοκληρώνοντας projects.

Στην Επικοινωνία (γιατί άραγε λεγόμαστε έτσι;!) απλά επικοινωνούμε ουσιαστικά τόσο με τους μαθητές όσο και με τους γονείς. ΟΛΟΙ μας είμαστε ένα – μια #οικογένεια – κι έτσι πορευόμαστε εδώ και 21 χρόνια!

Στην Επικοινωνία δάσκαλοι και μαθητές μαθαίνουμε καινούρια πράγματα κάθε μέρα. Ξεφεύγουμε από τα πλαίσια της τυπικής διδασκαλίας. Μαθαίνουμε παίζοντας, τραγουδώντας, χορεύοντας, μέσα από βιωματικές διαδικασίες που κάνουν το μάθημα πολλές φορές να μη μοιάζει και τόσο πολύ με μάθημα!

Στην Επικοινωνία πάνω από όλα μας αρέσει να χτίζουμε ανθρώπινες σχέσεις. Ανθρώπινες σχέσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο #σεβασμό και στην #αγάπη. Σεβόμαστε τη #διαφορετικότητα του καθενός και πάντα είμαστε στην αναζήτηση του κλειδιού που ξεκλειδώνει τον κάθε μαθητή μας και του επιτρέπει να αποκαλύψει τις δυνατότητές του.

Στην Επικοινωνία διαβάζουμε βιβλία και κάνουμε project και διαγωνισμούς. Πάνω σε αυτά, βλέπουμε ταινίες και τρώμε pop corn, μαθαίνουμε διασκεδάζοντας ή τελικά διασκεδάζουμε μαθαίνοντας;

Ελάτε να μας συναντήσετε και να μας γνωρίσετε από κοντά γιατί είμαστε #διαφορετικοί!!! Δεν είμαστε ένα ακόμη φροντιστήριο Αγγλικών.

Είμαστε η μεγάλη οικογένεια της Επικοινωνίας.

ΥΓ1.

Ομολογώ ότι πολλές φορές έχουμε κάνει το λάθος να διαλαλούμε τις επιτυχίες μας στις εξετάσεις αλλά αυτό οφείλεται στην επιθυμία μας να καμαρώσουμε την επιτυχία των παιδιών μας.

ΥΓ2.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία Νταββού που μια δική της δημοσίευση μου έδωσε την αφορμή αλλά και την έμπνευση για να γράψω τα παραπάνω. Επίσης με την ευκαιρία να εκφράσω τον σεβασμό μου και το θαυμασμό μου για τη δουλειά που κάνει (τουλάχιστον όσο μπορώ να τη γνωρίσω μέσα από τον ψηφιακό κόσμο του Internet).

 

Βαγγέλης Γωγούσης

11 + 7 =

Τελευταία Νέα

Καλοκαιρινά μαθήματα Αγγλικών

Καλοκαιρινά μαθήματα Αγγλικών

Κάνε τα Αγγλικά σου να λάμπουν αυτό το Καλοκαίρι!  Ενίσχυσε τις Δεξιότητές σου και ξεχώρισε!   Καλοκαιρινά μαθήματα Αγγλικών!   Ο χρόνος προετοιμασίας δεν είναι ποτέ χαμένος χρόνος!   Μέσα από το πρόγραμμα των καλοκαιρινών μας μαθημάτων, καλύπτουμε την...

Διαβάστε Περισσότερα
Η Επικοινωνία πάει Waterfun

Η Επικοινωνία πάει Waterfun

Το απόλυτο θεματικό Water Park - Waterfun   Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 και ώρα συνάντησης 11:00π.μ   Θάλασσα δε θα πάμε...θα πάμε όμως στη μεγαλύτερη πισίνα της Αττικής! Είστε έτοιμοι για συναρπαστικές βουτιές, πολλή φόρα και ανδρεναλίνη;   Το μεγαλύτερο...

Διαβάστε Περισσότερα
Ecpe Speaking Test

Ecpe Speaking Test

ECPE Speaking Test Michigan Proficiency   Tο πιστοποιητικό ECPE (Proficiency) είναι ένα επίσημο αποδεικτικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Γ2, όπως αυτό ορίζεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Απονέμεται από το...

Διαβάστε Περισσότερα