Επικοινωνία.Η μεγάλη οικογένεια μας.

από | Σεπ 10, 2018

Επικοινωνία

Η οικογένεια Επικοινωνία!

Η Επικοινωνία δεν είναι ένα κέντρο προετοιμασίας υποψηφίων για το Lower ή το Proficiency. Δεν είναι καν ένα απλό κέντρο ξένων γλωσσών!Είναι μια μεγάλη #οικογένεια στην οποία ο ένας φροντίζει τον άλλο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Στην Επικοινωνία μαθαίνουμε ξένες γλώσσες χρησιμοποιώντας τα συναισθήματά μας. Τις εμπειρίες μας, βιωματικές δραστηριότητες, λύνοντας προβλήματα και ολοκληρώνοντας projects.

Στην Επικοινωνία (γιατί άραγε λεγόμαστε έτσι;!) απλά επικοινωνούμε ουσιαστικά τόσο με τους μαθητές όσο και με τους γονείς. ΟΛΟΙ μας είμαστε ένα – μια #οικογένεια – κι έτσι πορευόμαστε εδώ και 21 χρόνια!

Στην Επικοινωνία δάσκαλοι και μαθητές μαθαίνουμε καινούρια πράγματα κάθε μέρα. Ξεφεύγουμε από τα πλαίσια της τυπικής διδασκαλίας. Μαθαίνουμε παίζοντας, τραγουδώντας, χορεύοντας, μέσα από βιωματικές διαδικασίες που κάνουν το μάθημα πολλές φορές να μη μοιάζει και τόσο πολύ με μάθημα!

Στην Επικοινωνία πάνω από όλα μας αρέσει να χτίζουμε ανθρώπινες σχέσεις. Ανθρώπινες σχέσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο #σεβασμό και στην #αγάπη. Σεβόμαστε τη #διαφορετικότητα του καθενός και πάντα είμαστε στην αναζήτηση του κλειδιού που ξεκλειδώνει τον κάθε μαθητή μας και του επιτρέπει να αποκαλύψει τις δυνατότητές του.

Στην Επικοινωνία διαβάζουμε βιβλία και κάνουμε project και διαγωνισμούς. Πάνω σε αυτά, βλέπουμε ταινίες και τρώμε pop corn, μαθαίνουμε διασκεδάζοντας ή τελικά διασκεδάζουμε μαθαίνοντας;

Ελάτε να μας συναντήσετε και να μας γνωρίσετε από κοντά γιατί είμαστε #διαφορετικοί!!! Δεν είμαστε ένα ακόμη φροντιστήριο Αγγλικών.

Είμαστε η μεγάλη οικογένεια της Επικοινωνίας.

ΥΓ1.

Ομολογώ ότι πολλές φορές έχουμε κάνει το λάθος να διαλαλούμε τις επιτυχίες μας στις εξετάσεις αλλά αυτό οφείλεται στην επιθυμία μας να καμαρώσουμε την επιτυχία των παιδιών μας.

ΥΓ2.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία Νταββού που μια δική της δημοσίευση μου έδωσε την αφορμή αλλά και την έμπνευση για να γράψω τα παραπάνω. Επίσης με την ευκαιρία να εκφράσω τον σεβασμό μου και το θαυμασμό μου για τη δουλειά που κάνει (τουλάχιστον όσο μπορώ να τη γνωρίσω μέσα από τον ψηφιακό κόσμο του Internet).

 

Βαγγέλης Γωγούσης

3 + 6 =

Τελευταία Νέα

Red Day 2023

Red Day 2023

Red Day στην Επικοινωνία!   Τετάρτη 6 & Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023   Για ακόμη μια χρονιά, συνεχίζουμε την παράδοση στην οικογένεια της Επικοινωνίας και ντυνόμαστε στα κόκκινα! Βάλτε όλοι τα Αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια σας, ντυθείτε στα κόκκινα ή φορέστε τις...

Διαβάστε Περισσότερα
Christmas Sweets Around the World

Christmas Sweets Around the World

Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τις γιορτινές γεύσεις και τα έθιμα άλλων χωρών?   Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές γεύσεις και παραδόσεις!   Μέσα από το project "Christmas Sweets Around the World", έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε, να...

Διαβάστε Περισσότερα
Τα “Αγιοβασιλάκια” της Επικοινωνίας!

Τα “Αγιοβασιλάκια” της Επικοινωνίας!

Τα "Αγιοβασιλάκια" της Επικοινωνίας!     Τα "Αγιοβασιλάκια" επιστρέφουν και μας καλούν σε μια περιπέτεια γεμάτη μουσική, χαρά και θαύματα!   Σας περιμένουμε να γίνετε μέρος αυτής της ξεχωριστής γιορτής, όπου θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα και θα στείλουμε...

Διαβάστε Περισσότερα