Μεθοδολογία

idiaitera-mathimata

Ολιγομελή Τμήματα

Ομοιογενή τμήματα που εξασφαλίζουν την άμεση επικοινωνία ανάμεσα στον καθηγητή και το μαθητή και τη δυνατότητα εξατομικευμένης διδασκαλίας. Την προηγούμενη σχολική περίοδο λειτούργησαν 52 τμήματα με 7 μαθητές κατά μέσο όρο. Σε γενικές γραμμές τα τμήματα αποτελούνται από 6 – 10 μαθητές.

Οικονομικά Δίδακτρα

Διατηρούμε τα δίδακτρά μας σταθερά για έκτη χρονιά σε πολύ λογικά επίπεδα, προσπαθώντας να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα για προσιτή και ποιοτική εκπαίδευση.

  • Δωρεάν Εγγραφή
  • Δωρεάν Σχολική Τσάντα
  • Δωρεάν Pre-Junior
  • Δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία
  • Έκπτωση σε αδέρφια (και στα δύο και όχι μόνο στο μικρότερο)
  • Έκπτωση σε δεύτερη ξένη γλώσσα (και στις δύο γλώσσες)
  • Υποτροφίες

Έχεις ακόμα απορίες για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας?

Είμαστε στη διάθεσή σας

Interactive Board – Διαδραστικός Πίνακας

Διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε! Χρησιμοποιούμε διαδραστικούς πίνακες για να εξασφαλίσουμε το ενδιαφέρον και την ενεργητική συμμετοχή των μαθητών, ώστε να αποκτήσουν άριστη γνώση γρήγορα και ευχάριστα! Οι μαθητές των μικρών επιπέδων παρακολουθούν το μάθημα με τη μορφή κινουμένων σχεδίων, ενώ στα μεγαλύτερα επίπεδα οι δικαιολογήσεις των απαντήσεων τόσο στις ακουστικές ασκήσεις όσο και στα κείμενα παρουσιάζονται ξεκάθαρα.

Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Σπουδών

Εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών που επιτρέπει στους μαθητές να πάρουν το Lower στα 13 και το Proficiency στα 15. Σε γενικές γραμμές, στόχος μας είναι οι μαθητές να ξεκινούν τα Αγγλικά και την Πληροφορική στη Β’ Δημοτικού και να παίρνουν το Lower στη Β’ Γυμνασίου και το Proficiency στην Α΄ Λυκείου. Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Ισπανικά μπορούν να αρχίσουν στην Δ’ Δημοτικού και να αποκτήσουν το πρώτο δίπλωμα σε τρία με πέντε χρόνια.

Διδακτική Ώρα

Η διδακτική ώρα διαρκεί για την πλήρη κατανόηση και εμπέδωση της διδακτέας ύλης . Χαρακτηριστικά, μπορούμε να αναφέρουμε ότι στην Junior A οι 3 ώρες που γίνονται εβδομαδιαίως ισοδυναμούν με 4 διδακτικές ώρες.

SMS ενημέρωση

Οι γονείς των μαθητών ενημερώνονται για τις δραστηριότητες του φροντιστηρίου μας, καθώς και για τις απουσίες των μαθητών μέσω SMS που λαμβάνουν στο κινητό τους τηλέφωνο.

Τετράδιο Επικοινωνίας

Ειδικά σχεδιασμένο τετράδιο που οργανώνει τους μαθητές και επιτρέπει στους γονείς να ενημερωθούν σχετικά με τα μαθήματα που πρέπει οι μαθητές να μελετήσουν. Στο τετράδιο αυτό αναφέρονται λεπτομερώς οι εργασίες που πρέπει να κάνει ο μαθητής για το επόμενο μάθημα, καθώς και οι ασκήσεις που ίσως δεν έχουν γίνει.

Συνεργασία με Γονείς

Οι γονείς των μαθητών ενημερώνονται για την πορεία των μαθημάτων σε μηνιαία βάση, αλλά και σε ιδιαίτερες συναντήσεις , όταν αυτό είναι απαραίτητο. Οι μηνιαίες συναντήσεις γίνονται Σάββατο απόγευμα για να μη διακόπτεται η ομαλή λειτουργία των μαθημάτων και να διευκολύνονται οι γονείς που εργάζονται. Επίσης, σε περίπτωση απουσίας τους ενημερώνονται για τη διδαχθείσα ύλη. (Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής φαξ ή e-mail ).

Δανειστική Βιβλιοθήκη

Πλούσια συλλογή από βιβλία , περιοδικά, CDs και DVDs όλων των επιπέδων που οι μαθητές μπορούν να δανείζονται ανά πάσα στιγμή.

Πλάνο Ύλης

Η εξέλιξη των μαθημάτων είναι προγραμματισμένη από την αρχή της χρονιάς με ετήσια και εβδομαδιαία πλάνα ύλης. Έτσι κατορθώνουμε να ολοκληρώνουμε όλη την ύλη κάθε χρόνο.

Οι καθηγητές μας θα σου δείξουν τον τρόπο να πετύχεις

Γνώρισέ τους!

e-book

Σε όλους τους μαθητές δίνεται ένα CD-ROM. Χρησιμοποιείται στον υπολογιστή στο σπίτι ή αν δεν έχετε υπολογιστή, στο ComputerLab του φροντιστηρίου. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο επανάληψης και εμπέδωσης της ύλης που έχει διδαχθεί μέσα στην τάξη, καθώς επίσης και προετοιμασίας για τα διαγωνίσματα. Περιέχει εκπαιδευτικά παιχνίδια, επαναληπτικές ασκήσεις  και  τεστ γραμματικής και λεξιλογίου.

Online Courses (Αποκλειστικά στην “Επικοινωνία”)

Σε όλους τους μαθητές μας δίνεται δωρεάν πρόσβαση στην online πλατφόρμα ασύγχρονης διδασκαλίας της Επικοινωνίας η οποία συνεχώς ανανεώνεται με νέα μαθήματα. Εκεί μπορούν να παρακολουθήσουν σε video-μαθήματα εντελώς δωρεάν όλη την ύλη του επιπέδου τους (καθώς και όλων των επιπέδων). Με αυτό επιτυγχάνεται η απόλυτη εμπέδωση καθώς ο μαθητής παρακολουθεί την παράδοση της ύλης από τους καθηγητές μας όσες φορές θέλει στην άνεση του σπιτιού του. Ενημερωθείτε για την πλατφόρμα ασύγχρονης εκμάθησης εδώ.

Kahoot!

Κάνουμε επανάληψη πριν από κάθε τεστ με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Παίζοντας στο πιο διασκεδαστικό διαδραστικό παιχνίδι ερωτήσεων. Οι μαθητές χωρίζονται σε ομάδες ή παίζουν ατομικά με τα κινητά τους και έχουν 20″ για να απαντήσουν σωστά στην ερώτηση που φαίνεται στον πίνακα. Όποιος έχει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις στο συντομότερο χρόνο κερδίζει! Όλοι βέβαια βγαίνουν κερδισμένοι γιατί έχουν κάνει την απαραίτητη επανάληψη για το τεστ που ακολουθεί χωρίς καν να το καταλάβουν! Οι ερωτήσεις φυσικά έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τον καθηγητή ώστε να επιτυγχάνονται οι εκάστοτε εκπαιδευτικοί στόχοι.

Προσομοίωση Εξετάσεων

Γίνονται επιπλέον ειδικά μαθήματα προσομοίωσης των εξετάσεων (Mock Tests) κατά τη διάρκεια των οποίων οι μαθητές ολοκληρώνουν ένα διαγώνισμα σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων και διδάσκονται τις τεχνικές που πρέπει να αναπτύξουν για να επιτύχουν σε αυτές. Επίσης, προβάλλονται βίντεο με προφορικές εξετάσεις, ώστε οι μαθητές να γνωρίζουν ακριβώς  τη μορφή των εξετάσεων . Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας.

Computer Exam Support (Αποκλειστικά στην “Επικοινωνία”)

Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ειδικά κατασκευασμένο λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στους υπολογιστές του εργαστηρίου μας για να κάνουν Listening, καθώς και ολόκληρα Practice Tests – Past Papers, τα οποία διορθώνονται αυτόματα δείχνοντας στο μαθητή τις τυχόν αδυναμίες που έχει.

Δείτε τη γνώμη έχουν γονείς και μαθητές για εμάς

Ενισχυτική Διδασκαλία

Ομάδα μελέτης και δωρεάν ιδιαίτερα μαθήματα για αδύνατους μαθητές. Όταν διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν αδυναμίες σε κάποιο μαθητή, τότε σε συνεννόηση με τους γονείς κανονίζουμε επιπλέον μαθήματα σε ατομικό επίπεδο.

Ψυχολογική – Μαθησιακή Υποστήριξη

Ο εκπαιδευτικός όμιλός μας σε συνεργασία με το συμβουλευτικό κέντρο οικογένειας παιδιού Όμορφος Κόσμος παρέχει στους μαθητές μας δωρεάν διάγνωση τυχόν μαθησιακών ιδιαιτεροτήτων στο χώρο του φροντιστηρίου μας καθώς και ενημερωτικά σεμινάρια για τους γονείς με θεματολογία που αλλάζει βάση των αναγκών γονέων και μαθητών κάθε φορά.

Κοινωνικές Εκδηλώσεις – Εκδρομές

Ανακύκλωση λεξιλογίου και επανάληψη γραμματικής μέσα από τραγούδια και θεατρικές παραστάσεις , εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Επίσης, διοργανώνουμε Christmas Bazaar για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αποκριάτικο πάρτι, καθώς και εκδρομές ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Διδακτικό Προσωπικό

Η επιλογή των καθηγητών γίνεται με αυστηρότατα κριτήρια. Είναι πτυχιούχοι πανεπιστημίου , νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, γνώστες του αντικειμένου τους και ειδικά εκπαιδευμένοι στο σύστημα διδασκαλίας της “Επικοινωνία”.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Εσύ θα περιμένεις?

Έλα στην οικογένειά μας