Καλοκαιρινά μαθήματα στην Επικοινωνία

από | Μάιος 7, 2019

Καλοκαιρινά μαθήματα 2019

Καλοκαιρινά μαθήματα απο το κέντρο ξένων γλωσσών ” Επικοινωνία ”. Η Επικοινωνία προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές ανεξαρτήτως γλώσσας ή επιπέδου να παρακολουθήσουν εντατικά #καλοκαιρινά μαθήματα.

Τα καλοκαιρινά μας μαθήματα καλύπτουν όλες τις διδασκόμενες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά) και όλα τα #επίπεδα.

Η έναρξη και η διάρκεια των καλοκαιρινών μαθημάτων προσαρμόζεται στις ανάγκες και υποχρεώσεις των μαθητών μας : παιδιών, φοιτητών και ενηλίκων. Τα #μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα ή με τη μορφή ιδιαιτέρου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο προσφέρουμε στον μαθητή υψηλού επιπέδου διδασκαλία σε ένα άνετο, υπερσύγχρονο και κλιματιζόμενο χώρο.

Κερδίστε χρόνο!

Τα καλοκαιρινά μαθήματα έχουν συνολική διάρκεια 5 εβδομάδες. Αυτές τις 5 βδομάδες, καλύπτεται η ύλη μιας ολόκληρης #τάξης. Μιας ολόκληρης χρονιάς.

Τα μαθήματα ξεκινούν μέσα Ιουνίου και τελειώνουν περίπου 20 Ιουλίου. Το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών και να γίνουν αυτές οι αλλαγές που θα βοηθήσουν την ομαλότερη διεξαγωγή μαθημάτων. Η επιλογή των καλοκαιρινών μαθημάτων γίνεται σε συνεργασία του γονιού με τον καθηγητή και την διεύθυνση σπουδών προκειμένου να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτέλεσματα.

Με τα καλοκαιρινά μαθήματα επιτυγχάνεται ένας άριστος συνδυασμός εντατικών μαθημάτων και διακοπών.

Οι μαθητές αποδίδουν πολύ καλά διότι δεν έχουν άλλες σχολικές υποχρεώσεις. Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μαθημάτων, διενεργούνται πάντοτε αντικειμενικές #εξετάσεις πιστοποίησης επιπέδου, εξασφαλίζοντας έτσι την σωστή εμπέδωση της ύλης. Έτσι εξασφαλίζουμε:

• και μαθήματα και διακοπές

• καθημερινή τριβή

• αποκλειστική ενασχόληση με την ξένη γλώσσα χωρίς άλλες σχολικές υποχρεώσεις

• αντικειμενικές εξετάσεις πιστοποίησης επιπέδου

Στο τέλος του καλοκαιριού, ο μέσος όρος σχολικής #επίδοσης βρίσκεται ένα μήνα πριν από αυτόν που είχε διαμορφωθεί την Άνοιξη! Συνεπώς, τα καλοκαιρινά εντατικά και ταχύρρυθμα προγράμματα είναι μία #ευκαιρία να καλυφθούν κενά, αλλά και να μείνει αμείωτο το ενδιαφέρον για μάθηση, πριν ανοίξουν τα σχολεία!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες  και ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Θα μας βρείτε το 210.21.39.438. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε και γραπτώς μαζί μας στέλνοντας μας ένα email στο info@epikinonia-school.gr

 

listening

 

7 + 6 =

Τελευταία Νέα

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Εισαγωγή   Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά γίνεται τι είναι η Υβριδική Διδασκαλία και πως μπορούν τα παιδιά μας να επωφεληθούν από αυτή έτσι ώστε να μάθουν ξένες γλώσσες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.   Τι είναι η Υβριδική...

Διαβάστε Περισσότερα
Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

a/ an / the   Χρησιμοποιούμε a / an με αριθμήσιμα ουσιαστικά στον ενικό αριθμό. a pen, a cat, a university, a big elephant, a famous actor, an exercise, an animal, an hour, an open door, an umbrella   Τα χρησιμοποιούμε: 1) πριν από επαγγέλματα.   Lionel...

Διαβάστε Περισσότερα