Ιδιαίτερα Μαθήματα

idiaitera-mathimata

Ικανοποιούμε τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις στις ξένες γλώσσες

Στην Επικοινωνία  προσφέρουμε ποιοτικά μαθήματα ξένων γλωσσών στο χώρο σας σε πολύ προσιτές τιμές.

Ποιές ώρες και μέρες μπορώ να κάνω τα μαθήματά μου;

Οι ώρες και ημέρες που θα κάνετε μαθήματα ορίζονται πλήρως από εσάς, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Μας αναφέρετε πότε είστε διαθέσιμοι και εμείς αναλαμβάνουμε να βρούμε τον κατάλληλο καθηγητή που θα εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες σας. Επίσης, τόσο η ύλη όσο και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται στα δεδομένα και τις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Ποιοί είναι οι καθηγητές σας;

Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι, κατέχουν άδεια διδασκαλίας και έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια που πραγματοποιούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Επικοινωνία  ώστε να διασφαλίζουμε ότι εφαρμόζεται σωστά η μέθοδος διδασκαλίας που ακολουθούμε.

Ποιό είναι το κόστος των μαθημάτων;

Το κόστος των μαθημάτων διαμορφώνεται ανάλογα το επίπεδο στο οποίο βρίσκεστε καθώς και τον αριθμό των ατόμων από τα οποία θα απαρτίζεται το ιδιαίτερο μάθημα (πχ ιδιαίτερο μάθημα 2 ή 3 ατόμων). Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το κόστος, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Θέλετε να κάνετε μαθήματα με τους καλύτερους;

Πριν αποφασίσετε γνωρίστε μας από κοντά

Μαθήματα Ξένων Γλωσσών για Επιχειρήσεις – Γενικές Πληροφορίες

business english

Θέλετε να αναβαθμίσετε το επίπεδο των εργαζομένων και της επιχείρησής σας; Θέλετε να ανοιχτείτε εμπορικά σε χώρες πέρα από την Ελλάδα και την Κύπρο; Κάνετε εμπορικές συναλλαγές και συνεργασίες με εταιρείες του εξωτερικού και έρχεστε καθημερινά σε επαφή μαζί τους; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η εκμάθηση ξένων γλωσσών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και οικονομική. Εκμεταλλευτείτε τα πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών του εκπαιδευτικού οργανισμού Επικοινωνία και αναβαθμείστε το επίπεδο της επιχείρησής σας.

Στην Επικοινωνία αναλαμβάνουμε εταιρείες και επιχειρήσεις από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και διαμορφώνουμε το πρόγραμμα και την δομή των μαθημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες και τους σκοπούς της εκάστoτε επιχείρησης. Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί το πρόγραμμα το οποίο θα καλύψει τις ενδοεταιρικές σας ανάγκες καθώς και τις εμπορικές σας συνεργασίες με άλλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

Η διδασκαλία ξένων γλωσσών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι για την ομάδα των εκπαιδευτικών της Επικοινωνίας που το αντιμετωπίζουν με πολύ αγάπη, επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματισμό.

Με το πέρασμα των χρόνων έχουν ακουστεί και γραφτεί αρκετά σχετικά με τις μαθησιακές δυσκολίες που έρχονται αντιμέτωπα αρκετά παιδιά κατά την επαφή τους με τις μαθησιακές προκλήσεις τόσο του σχολείου όσο και των παράπλευρων εκπαιδευτικών τους δραστηριοτήτων. Όπως είναι λογικό, ολοένα και περισσότεροι γονείς συνειδητοποιούν και κατανοούν τις δυσκολίες αυτές των παιδιών τους και αναζητούν ειδική και σωστή ενημέρωση προκειμένου να χειριστούν ορθά την κατάσταση.

adhd-teaching

Στην Επικοινωνία αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια αυτή των γονιών και ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες. Οι εκπαιδευμένοι καθηγητές μας μπορούν μέσα από τις κατάλληλες μεθόδους που ακολουθούμε να ενισχύσουν τους μικρούς μαθητές με μαθησιακές ιδιαιτερότητες.

Μέσα από την εμπειρία μας στη διδασκαλία και την επαφή μας με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες αντιλαμβανόμαστε, και προσπαθούμε να κατανοήσουν και οι γονείς, ότι οι δυνατότητες κάθε μαθητή είναι διαφορετικές. Έτσι στην Επικοινωνία προτείνουμε τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών ως την πιο αξιόπιστη λύση προκειμένου τα μαθήματα να μπορούν να προσαρμόζονται ακριβώς πάνω στις ανάγκες του εκάστοτε παιδιού αλλά και για να έχει ο μαθητής την απόλυτη βοήθεια και προσοχή από τον καθηγητή.

Η ενσωμάτωση ενός παιδιού με μαθησιακές δυσκολίες σε μία τάξη φροντιστηρίου θεωρητικά του ίδιου επιπέδου ή σε τάξη που απαρτίζεται από μαθητές διαφορετικών επιπέδων και δυνατοτήτων όπως συνήθως συμβαίνει στο σχολείο, δεν μπορεί να ωφελήσει το παιδί αν ο σχεδιασμός διδασκαλίας δεν είναι τέτοιος ώστε να προνοεί για την επαρκή κάλυψη των αναγκών του. Στα ιδιαίτερα μαθήματα τόσο η ύλη όσο και ο ρυθμός των μαθημάτων προσαρμόζεται και αλλάζει σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού. Σκοπός στις περιπτώσεις μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες δεν είναι να ολοκληρωθεί μια συγκεκριμένη ύλη, αλλά να ολοκληρωθεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό κατανόησης από τον μαθητή.

Δείτε τη γνώμη έχουν γονείς και μαθητές για εμάς

Όσον αφορά τα ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, η Επικοινωνία παρέχει:

Έμπειρο διδακτικό προσωπικό

Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι τόσο στις μαθησιακές δυσκολίες έχοντας παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια μαθησιακών δυσκολιών όσο και στην διδασκαλία ξένων γλωσσών αριθμώντας πολλές ώρες ενεργών μαθημάτων στο δυναμικό τους.

Κατάλληλα σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα

Με χρήση κατάλληλων και ειδικά διαμορφωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων πετυχαίνουμε να κεντρίζουμε την προσοχή των μικρών μαθητών, να διατηρούμε την προσοχή τους στο μάθημα και να αφομιώνουν την ύλη με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Αγάπη για το αντικείμενο

Ο χώρος των ιδιαιτέρων μαθημάτων όταν μάλιστα αφορά παιδιά με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες θα ήταν κενός αν δεν αγαπούσαμε αυτό που κάνουμε. Με τους μαθητές μας προσπαθούμε να δημιουργούμε ένα οικείο περιβάλλον προκειμένου η εκμάθηση να είναι ευχάριστη και αποδοτική. Ελάτε στην οικογένεια του εκπαιδευτικού οργανισμού της Επικοινωνίας να σας γνωρίσουμε προσωπικά.

Θέλεις να κάνεις Ιδιαίτερα μαθήματα

Μάθε πως μπορείς να ξεκινήσεις