Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω Βίντεο

από | Οκτ 3, 2018

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω βίντεο

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Επικοινωνία προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας με κάθε τρόπο. Τα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών μέσω βίντεο δημιουργήθηκαν για να δώσουν την δυνατότητα στους μαθητές μας να κάνουν επανάληψη τη θεωρία της γραμματικής όποτε θέλουν, όπου κι αν βρίσκονται.

Τα Μαθήματα Αγγλικών μέσω βίντεο μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε από τους μαθητές μας στο φροντιστήριο στο Γαλάτσι είτε από τους μαθητές μας που κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών.

Στα βίντεο που θα βρείτε παρακάτω υπάρχει μια συνοπτική εξήγηση της θεωρίας της γραμματικής. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα ζωντανά μαθήματα με καθηγητή. Είναι όμως ένα χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να ενισχύσει τους μαθητές.

Τώρα οι μαθητές μπορούν να τα παρακολουθούν ακόμη πιο εύκολα! Επισκεφτείτε απλά τη παρακάτω σελίδα και βρείτε όλα τα βίντεο συγκεντρωμένα.

Παρακολούθησε τα μαθήματα σα να έχεις τον καθηγητή στο σπίτι, δίπλα σου!

Εμπιστεύσου μας και απογείωσε το επίπεδο των γνώσεών σου!
Όλοι τώρα μπορούν να εχουν πρόσβαση στην online πλατφόρμα μας που καλύπτει με βιντεομαθήματα όλη τη Γραμματική από αρχάριους έως προσωρημένους.
Συνολικά περιλαμβάνονται 8 επίπεδα που καλύπτουν τα επίπεδα Junior A – Proficiency.

tinyurl.com/Online-Grammar-JuniorA
tinyurl.com/Online-Grammar-JuniorB
tinyurl.com/Online-Grammar-SeniorA
tinyurl.com/Online-Grammar-SeniorB
tinyurl.com/Online-Grammar-SeniorC
tinyurl.com/Online-Grammar-SeniorD
tinyurl.com/Online-Grammar-SeniorE
tinyurl.com/Online-Grammar-Proficiency

Μέσα από τα βίντεο που δημιουργήσαμε για εσάς θα δούμε αναλυτικά την γραμματική της αγγλικής γλώσσας, με ανάλυση θεωρίας και παραδείγματα. Πρώτη φορά η παρακολούθηση γραμματικής γίνεται τόσο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη!

Θέλοντας να συντάξουμε μια γραμματική αφενός χρηστική, άρα και σύντομη, και αφετέρου που να μπορεί να χρησιμεύσει ως βιβλίο αναφοράς, τέτοιου είδους επιλογές ήταν απαραίτητες. Έτσι, τονίσαμε στοιχεία της γλώσσας που είναι πολύ λίγο ή καθόλου προβλέψιμα. Τουλάχιστον από κάποιον που θέλει να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα και όχι να τη μελετήσει. Σχολιάσαμε λιγότερο μηχανισμούς των οποίων η δομή και οι κανόνες είναι πιο διαφανείς και εξάγονται ευκολότερα με την τριβή της επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε την καθηγήτρια αγγλικών Ελένη Κορδονούρη, για τη στήριξή της κατά τη δημιουργία της προκείμενης γραμματικής.

14 + 6 =

Τελευταία Νέα

10 tips για να διαβάζουν τα παιδιά Αγγλικά βιβλία

10 tips για να διαβάζουν τα παιδιά Αγγλικά βιβλία

Το διάβασμα Αγγλικών βιβλίων για παιδιά είναι ένας σημαντικός τρόπος να ενισχυθεί η γλωσσική δεξιότητα και η φαντασία τους.   Μέσα από την ποικιλία των επιλογών, τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα οφέλη του διαβάσματος, όπως η ανάπτυξη της γλωσσικής επάρκειας...

Διαβάστε Περισσότερα
Popular Education Abbreviations

Popular Education Abbreviations

Μυστικά της Συντομογραφίας: Εκπαιδευτικές Διαδρομές στα Αγγλικά!   Καθώς βαδίζουμε στην εκπαιδευτική μας πορεία, συναντάμε ένα πλήθος από συντομογραφίες που συχνά μας φαίνονται σαν ένας άλλος κώδικας. Ξέρατε ότι υπάρχουν συντομογραφίες στα αγγλικά που μπορούν να...

Διαβάστε Περισσότερα