Δωρεάν Σχολικό Λεωφορείο

Το Φροντιστήριο Επικοινωνία έτοιμο για άλλη μια χρονιά, ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει κάθε παιδί της πόλης του Γαλατσίου και της ευρύτερης περιοχής, να το καλοσωρίσει στον μαγικό κόσμο των Ξένων Γλωσσών και να το οδηγήσει στην επιτυχία!

“…η μάθηση είναι χαρά! Είναι μία θετική και δημιουργική διαδικασία που ξεκινά από τα πρώτα δευτερόλεπτα της ζωής!!!

22 χρόνια στην οικογένεια της Επικοινωνίας, προσπαθούμε να προσφέρουμε σε όλους τη δυνατότητα να μάθουν ξένες γλώσσες ευχάριστα, εύκολα, σύγχρονα, οικογενειακά και οικονομικά…”

Το Φροντιστήριο Επικοινωνία στεγάζεται σε ένα όμορφο κτίριο, με υπέροχο περιβάλλον που βρίσκεται στην οδό Αστέρων 13 , στο Γαλάτσι.

Δες τις εγκαταστάσεις μας!

Στην Επικοινωνία δεν μαθαίνουμε Ξένες Γλώσσες, Ζούμε τις Ξένες Γλώσσες !!!

Στα 22 χρόνια λειτουργίας μας, μέλημα μας είναι να δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μαθαίνουν με τον καλύτερο τρόπο και οι γονείς να νιώθουν ασφαλείς σε όλα τα επίπεδα!

Γι΄αυτό το λόγο η Επικοινωνία, πάντα δίπλα στα παιδιά και τους γονείς, είναι το μόνο φροντιστήριο που διαθέτει Σχολικό Λεωφορείο με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά προς και από το Φροντιστήριο!

Πρόκειται για μία δωρεάν παροχή προς όλους τους μαθητές της Επικοινωνίας, που γλιτώνει τους γονείς από έξοδα μετακίνησης, το άγχος της μεταφοράς, ενώ ταυτόχρονα τους διευκολύνει στον καθημερινό οικογενειακό προγραμματισμό.

Είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που εξυπηρετεί τους γονείς, όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ο χρόνος τους, δε τους επιτρέπουν πάντα να μεταφέρουν τα παιδιά τους στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

Έτσι λοιπόν οι γονείς, μπορούν να είναι ήσυχοι όσο εμείς αναλαμβάνουμε την εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά τους.

Είμαστε το  μοναδικό φροντιστήριο στο Γαλάτσι, και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, που αναλαμβάνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τη μεταφορά των μαθητών του με απόλυτη ασφάλεια!!!

Αυτό ισχύει σε όλα τα επίπεδα και για όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

Από το σχολείο ή από το σπίτι των μαθητών προς το φροντιστήριο και το αντίστροφο. Από το φροντιστήριο, επιστροφή στο σπίτι του κάθε μαθητή!

δωρεάν σχολικό λεωφορείο

Η μεταφορά μαθητών γίνεται με 4 σύγχρονα ιδιόκτητα λεωφορεία! Πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την μεταφορά των παιδιών με ασφάλεια από και προς το φροντιστήριο και το αντίστροφο.

Όλα τα σχολικά μας λεωφορεία, είναι τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, με air condition, άνετα καθίσματα και DVD!

Φροντίζουμε πάντα για την τήρηση των ωρών άφιξης και αναχώρησης στα σημεία προορισμού.

δωρεάν σχολικό λεωφορείο

Η μεταφορά των παιδιών, από και προς το σπίτι, γίνεται καθημερινά με επαγγελματίες οδηγούς, με ασφάλεια και χρονική ακρίβεια!

Με τη μακροχρόνια  εμπειρία τους, αλλά και με την πάντα καλή και φιλική τους διάθεση, οι οδηγοί μας είναι ένα από τα σημαντικότερα μας πλεονεκτήματα.

Είναι αυτοί που θα σας καλωσορίσουν στην οικογένεια της Επικοινωνίας καθημερινά και θα σας υποδεχτούν πάντα με χαμόγελο και κέφι!

Γνώρισε την ομάδα μας

Είτε μένετε μακριά ή κοντά μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο!

 

Τώρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας και να απαλλαγείτε από την υποχρέωση να μεταφέρετε το παιδί σας στο φροντιστήριο. Στα 10 χρόνια λειτουργίας αυτής της παροχής μας, έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες μαθητές! Πάνω από 200 μαθητές την περσινή χρονιά γέμιζαν με χαμόγελα και φωνές τα σχολικά μας λεωφορεία!

 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας υποδεχτούμε για να γνωρίσετε το φροντιστήριο μας-την οικογένεια μας!

  • Να ενημερωθείτε για τον τρόπο διδασκαλίας,
  • να συζητήσουμε με υπευθυνότητα τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες και
  • να λύσουμε τις απορίες σας πάνω στο θέμα εκμάθησης της ξένης γλώσσας.

 

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της οικογένειας μας, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο

2102139438 – 6972737372 ή με email στο info@epikinonia-school.gr

Έλα και εσύ στην οικογένεια μας!