Διδασκαλία Αγγλικών στην Junior A

από | Οκτ 24, 2019

Τρόπος διδασκαλίας των Αγγλικών στην Junior A

Στο συγκεκριμένο Video, σας περιγράφουμε πως κάνουμε το μάθημα στους μικρούς μας μαθητές  στη Junior A, έτσι ώστε να γνωρίζετε κάθε πτυχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η διδασκαλία είναι στηριγμένη στη ζωντανή επικοινωνία καθηγητή-μαθητή, μέσα σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα. Τα παιδιά σχολικής ηλικίας μαθαίνουν Αγγλικά μέσα από ευχάριστες επικοινωνιακές δραστηριότητες και παιχνίδια.

Σ’ αυτή την ηλικία, τα παιδιά μαθαίνουν Αγγλικά εύκολα και αποκτούν γερές βάσεις. Ο τρόπος διδασκαλίας µας βασίζεται σε ευχάριστες και δημιουργικές επικοινωνιακές δραστηριότητες που διευκολύνουν την εκμάθηση της ξένης γλώσσας.


Η Junior A θεμελιώνει τις βασικές δεξιότητες του μαθητή στη γραφή (writing), ανάγνωση (reading), ομιλία (speaking) και ακουστική κατανόηση (listening). Τα βιβλία, η χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων και το άρτια δομημένο πρόγραμμα σπουδών μας κάνει το ταξίδι της εκμάθησης των Αγγλικών ευχάριστο και δημιουργικό.

 

 

 

11 + 9 =

Τελευταία Νέα

10 tips για να διαβάζουν τα παιδιά Αγγλικά βιβλία

10 tips για να διαβάζουν τα παιδιά Αγγλικά βιβλία

Το διάβασμα Αγγλικών βιβλίων για παιδιά είναι ένας σημαντικός τρόπος να ενισχυθεί η γλωσσική δεξιότητα και η φαντασία τους.   Μέσα από την ποικιλία των επιλογών, τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα οφέλη του διαβάσματος, όπως η ανάπτυξη της γλωσσικής επάρκειας...

Διαβάστε Περισσότερα
Popular Education Abbreviations

Popular Education Abbreviations

Μυστικά της Συντομογραφίας: Εκπαιδευτικές Διαδρομές στα Αγγλικά!   Καθώς βαδίζουμε στην εκπαιδευτική μας πορεία, συναντάμε ένα πλήθος από συντομογραφίες που συχνά μας φαίνονται σαν ένας άλλος κώδικας. Ξέρατε ότι υπάρχουν συντομογραφίες στα αγγλικά που μπορούν να...

Διαβάστε Περισσότερα