Βιωματική Διδασκαλία

Δεν μαθαίνουμε Αγγλικά,

  

ζούμε τα Αγγλικά!

Βιωματική Διδασκαλία και μάθηση!!!

Πρωτοποριακό βιωματικό πρόγραμμα μαθημάτων που βασίζεται σε κιναισθητικές δραστηριότητες.

Η βιωματική μάθηση συνιστά ένα πολύτιμο εργαλείο μάθησης και διδασκαλίας αρκετά ευέλικτο, αποτελεσματικό και γεμάτο κίνητρα και δυνατότητες.

 

Μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε μαθητή. Βοηθάει τους μαθητές να προσεγγίσουν τη γνώση μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες και προσλαμβάνουσες.

 

Η βιωματική μάθηση αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο εκπαίδευσης που επεκτείνεται πέρα από τα θρανία, τα σχολικά βιβλία, τη μετωπική διδασκαλία και την απομνημόνευση της “ ύλης ”.

 

Στην Επικοινωνία δεν διδάσκουμε απλώς Αγγλικά, αλλά προσπαθούμε να συμβάλουμε στην εξερεύνηση των πραγματικών δυνατοτήτων των παιδιών μας!!!

 

Εφαρμόζουμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών, που βασίζεται πρώτα από όλα στο συναίσθημα και σε ένα πλήθος κιναισθητικών και βιωματικών δραστηριοτήτων!

βιωματική διδασκαλία

Η Βιωματική Διδασκαλία και μάθηση είναι μια διαφορετική μέθοδος

Η μέθοδος αυτή, επιδιώκει την ενεργό συμμετοχή των παιδιών στη μάθηση, θεωρώντας σημαντικές τις συναισθηματικές αντιδράσεις, τις ερωτήσεις και απορίες των μαθητών που συζητιούνται ελεύθερα στην τάξη.

Επιπλέον, τα παιδιά δουλεύουν σε ομάδες, επικοινωνούν τα βιώματά τους, επεξεργάζονται από κοινού τις αντιδράσεις τους, θέτουν τους δικούς τους στόχους, εκφράζονται και δημιουργούν.

βιωματική διδασκαλία

Καλωσορίζουμε τα μικρά μας ‘αστεράκια’ ηλικίας 3-6 ετών, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι εμπειριών, που προορισμό έχει την αγάπη για την Αγγλική γλώσσα μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και εμπειρίες!

 

Σε ένα ευχάριστο χώρο – καμβά για τις δημιουργίες τους – τα παιδιά μας έρχονται σε πρώτη επαφή με την Αγγλική γλώσσα γνωρίζοντας το περιβάλλον της τάξης και την αξία της ομάδας.

 

Θα μάθουμε τη γλώσσα χρησιμοποιώντας όλες τις αισθήσεις μας, θα γευτούμε και θα μυρίσουμε τα φρούτα μας, θα φτιάξουμε τα υγιεινά τοστάκια μας. Ζωγραφίζουμε,τραγουδάμε και χορεύουμε και όλα αυτά μαζί με υπέροχες κατασκευές σε κάθε μάθημα!

Δείτε τη γνώμη έχουν γονείς και μαθητές για εμάς

Οι ομαδικές δραστηριότητες και το παιχνίδι θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και παράλληλα θα τους χαρίσoυν :

⇒ Εξοικείωση με καθημερινές φράσεις στα Αγγλικά. Αφομοιώνουν λέξεις, τραγούδια και εκφράσεις στην Αγγλική γλώσσα.

⇒ Ευκαιρίες για έκφραση και δημιουργία. Παίζουν και συνεργάζονται με την ομάδα μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες που έχουν σκοπό την εξοικείωση με την ξένη γλώσσα.

⇒ Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης τους. Συνδέουν τη μάθηση με την κίνηση, τη συνεργασία και τη θετική εμπειρία σ’ ένα ήρεμο περιβάλλον. Δεν υπάρχει το στρες του ανταγωνισμού ή της βαθμολογίας.

⇒ Δεξιότητες οργανωτικότητας και πειθαρχίας.

⇒ Καλλιέργεια της εμπιστοσύνης, της υπομονής και της επιμονής.

“ Στην Επικοινωνία δεν διδάσκουμε απλώς Αγγλικά, αλλά προσπαθούμε να συμβάλουμε στην εξερεύνηση των πραγματικών δυνατοτήτων των παιδιών μας! ”

Θέλετε να κάνετε μαθήματα με τους καλύτερους;

Κατεβάστε δωρεάν τον Οδηγό Σπουδών και το e-book για την Βιωματική Διδασκαλία

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Εσύ θα περιμένεις?

Έλα στην οικογένεια μας