Αποτελέσματα ECCE Lower Michigan

από | Ιούλ 12, 2022

Συγκλονιστικά αποτελέσματα ECCE Lower Michigan

 

 

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας! Συγχαρητήρια στα Επικοινωνιάκια μας για τα υπέροχα αποτελέσματα και την υψηλή βαθμολογία όλων!

 

 

Αποτελέσματα ECCE Lower Michigan και η επιτυχία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

 

 

Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους τους καθηγητές μας για τη δουλειά, την αφοσίωση και την προσήλωση τους στην επιτυχία των μαθητών!!! Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σίγουρα δεν πρέπει να είναι μια στείρα διαδικασία με μόνο αυτοσκοπό την απόκτηση ενός πιστοποιητικού!

 

Αλλά κανείς επίσης δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι πιστοποιήσεις κύρους, αποτελούν ορόσημο στην εξέλιξη του μαθητή, όπως και τη χαρά που παίρνουμε όλοι, μαθητές – γονείς – δάσκαλοι με τέτοια αποτελέσματα!!

 

 

Για ακόμη μια φορά μας κάνατε περήφανους.

 

 

10 + 5 =

Τελευταία Νέα

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Εισαγωγή   Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά γίνεται τι είναι η Υβριδική Διδασκαλία και πως μπορούν τα παιδιά μας να επωφεληθούν από αυτή έτσι ώστε να μάθουν ξένες γλώσσες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.   Τι είναι η Υβριδική...

Διαβάστε Περισσότερα
Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

a/ an / the   Χρησιμοποιούμε a / an με αριθμήσιμα ουσιαστικά στον ενικό αριθμό. a pen, a cat, a university, a big elephant, a famous actor, an exercise, an animal, an hour, an open door, an umbrella   Τα χρησιμοποιούμε: 1) πριν από επαγγέλματα.   Lionel...

Διαβάστε Περισσότερα