Αποτελέσματα ECCE Δεκεμβρίου 2019

από | Φεβ 17, 2020

Αποτελέσματα ECCE Lower Michigan Δεκεμβρίου 2019

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ανοίγεις το πρωί τον υπολογιστή και να βλέπεις τις δεκάδες επιτυχίες των μαθητών σου στο Michigan ECCE !

Και φέτος στην οικογένεια της Επικοινωνίας, οι επιτυχίες στις εξετάσεις Πιστοποιητικών, αγγίζουν σχεδόν το 100%! Θρίαμβος, λοιπόν, και με τα πρόσφατα αποτελέσματα του Michigan Lower Δεκεμβρίου 2019.

Αποτελέσματα #ECCE Δεκεμβρίου 2019, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ για πολλοστή χρονιά …!!!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους καθηγητές τους, που για ακόμα μια φορά με σωστή προετοιμασία, διάβασμα και πολλή δουλειά κατέκτησαν τον στόχο τους.

Πολλά Πολλά Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τα άριστα αποτελέσματα τους  στην πιστοποιήση ECCE!!!

7 + 13 =

Τελευταία Νέα

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Υβριδική Διδασκαλία vs Διδασκαλία στην Αίθουσα vs Online Διδασκαλία

Εισαγωγή   Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά γίνεται τι είναι η Υβριδική Διδασκαλία και πως μπορούν τα παιδιά μας να επωφεληθούν από αυτή έτσι ώστε να μάθουν ξένες γλώσσες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.   Τι είναι η Υβριδική...

Διαβάστε Περισσότερα
Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

Πότε χρησιμοποιούμε το a, an και the?

a/ an / the   Χρησιμοποιούμε a / an με αριθμήσιμα ουσιαστικά στον ενικό αριθμό. a pen, a cat, a university, a big elephant, a famous actor, an exercise, an animal, an hour, an open door, an umbrella   Τα χρησιμοποιούμε: 1) πριν από επαγγέλματα.   Lionel...

Διαβάστε Περισσότερα