Μαθήματα Ισπανικών για παιδιά - Epikinonia-school.gr

Η Μεθοδολογία μας

Μαθήματα ξένων γλωσσών εστιασμένα για παιδιά και ενήλικες κάθε ηλικίας. Δείτε τη μεθοδολογία που ακολουθούμε και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται το μάθημα.

Μεθοδολογία

Οι αίθουσές μας

Όμορφες και σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με διαδραστικό πίνακα, προκαλούν το ενδιαφέρον των μαθητών για ενεργή συμμετοχή.

Δείτε τις αίθουσες

Εξειδικευμένοι Καθηγητές

Γνωρίστε την ομάδα καθηγητών μας. Με την πολυετή εμπειρία τους και το επίπεδο διδασκαλίας τους, θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. 

Γνωρίστε Μας!!

Μαθήματα Ισπανικών Για Παιδιά:

paidia

Μαθήματα Ισπανικών Στην Επικοινωνία:

Το κέντρο ξένων γλωσσών Επικοινωνία εδώ και 17 χρόνια είναι εστιασμένο στα παιδιά. Ελάτε να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε από κοντά. Τόσο οι καθηγητές όσο και οι μαθητές συμβάλλουμε όλοι μαζί ώστε το μάθημα να γίνεται μία ευχάριστη εμπειρία.

 • Ενημέρωση Γονέων.
 • Τετράδιο Επικοινωνίας.
 • SMS Ενημέρωση.
Η Μεθοδολογία Μας Αναλυτικά
 

 

Αίθουσες Διδασκαλίας Ισπανικών:

Όμορφες και σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας οι οποίες προκαλούν το ενδιαφέρον των μαθητών για ενεργή συμμετοχή. Τόσο το διαδραστικό υλικό όσο και οι σύγχρονες οθόνες προβολής εξασφαλίζουν τη σωστή μετάδοση γνώσεων.

 • Μάθημα σε κυκλικό τραπέζι και όχι θρανία.
 • Όμορφες αίθουσες διδασκαλίας.
 • Σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό.
Μάθετε Περισσότερα
kidsclass
 

Επίπεδα Ισπανικών

 • Επίπεδα +

 • Επίπεδο 1 +

  Τα παιδιά σχολικής ηλικίας μαθαίνουν μέσα από ευχάριστες επικοινωνιακές δραστηριότητες και παιχνίδια. Σ' αυτή την ηλικία, τα παιδιά μαθαίνουν εύκολα και αποκτούν γερές βάσεις. Ο τρόπος διδασκαλίας µας βασίζεται σε ευχάριστες και δημιουργικές επικοινωνιακές δραστηριότητες που διευκολύνουν την εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Πως θα βοηθήσει αυτό το πρόγραμμα το παιδί μου; Μέσα από αυτό το τμήμα οι μικροί μαθητές μας γνωρίζουν την γλώσσα και αναπτύσσουν τη δεξιότητα: κατανόησης προφορικού λόγου παραγωγής προφορικού λόγου κατανόησης γραπτού λόγου παραγωγής γραπτού λόγου Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα; Το τμήμα διαρκεί μια ακαδημαϊκή χρονιά. Τα μαθήματα ξεκινούν μέσα Σεπτεμβρίου και τελειώνουν μέσα Ιουνίου. Το τμήμα περιλαμβάνει παιχνίδια, δραστηριότητες, παραμύθια, και τραγούδια καθώς επίσης κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου και παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου.
 • Επίπεδο 2 - Α1 +

  Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και εξασκούνται στον προφορικό λόγο μέσω δομημένων διαλόγων και συζητήσεων και στο γραπτό λόγο γράφοντας παραγράφους. Πως θα βοηθήσει αυτό το πρόγραμμα το παιδί μου; Μέσα από αυτό το τμήμα οι μικροί μαθητές μας γνωρίζουν την γλώσσα και αναπτύσσουν τη δεξιότητα: κατανόησης προφορικού λόγου παραγωγής προφορικού λόγου κατανόησης γραπτού λόγου παραγωγής γραπτού λόγου Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα; Το τμήμα διαρκεί μια ακαδημαϊκή χρονιά. Τα μαθήματα ξεκινούν μέσα Σεπτεμβρίου και τελειώνουν μέσα Ιουνίου. Το τμήμα περιλαμβάνει κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου και παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου καθώς και ασκήσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
 • Επίπεδο 3 - Α2 +

  Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και οπτικοακουστικό υλικό και εξασκούνται στον προφορικό λόγο μέσω ημιδομημένων διαλόγων και συζητήσεων και στο γραπτό λόγο γράφοντας 1 – 2 παραγράφων. Πως θα βοηθήσει αυτό το πρόγραμμα το παιδί μου; Μέσα από αυτό το τμήμα οι μικροί μαθητές μας γνωρίζουν την γλώσσα και αναπτύσσουν τη δεξιότητα: κατανόησης προφορικού λόγου παραγωγής προφορικού λόγου κατανόησης γραπτού λόγου παραγωγής γραπτού λόγου Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα; Το τμήμα διαρκεί μια ακαδημαϊκή χρονιά. Τα μαθήματα ξεκινούν μέσα Σεπτεμβρίου και τελειώνουν μέσα Ιουνίου. Το τμήμα περιλαμβάνει κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου και παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου καθώς και ασκήσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σε όλους τους μαθητές δίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ e-book που περιέχει όλη την ύλη του βιβλίου και Interactive CD rom για επιπλέον εξάσκηση.
 • Επίπεδο 4 - Β1 +

  Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και οπτικοακουστικό υλικό και εξασκούνται στον προφορικό λόγο μέσω ημιελεγχόμενων διαλόγων και συζητήσεων σε οικεία θέματα, και στο γραπτό λόγο γράφοντας ανεπίσημες επιστολές και εκθέσεις 3 – 4 παραγράφων. Πως θα βοηθήσει αυτό το πρόγραμμα το παιδί μου; Μέσα από αυτό το τμήμα οι μικροί μαθητές μας γνωρίζουν την γλώσσα και αναπτύσσουν τη δεξιότητα: κατανόησης προφορικού λόγου παραγωγής προφορικού λόγου κατανόησης γραπτού λόγου παραγωγής γραπτού λόγου Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα; Το τμήμα διαρκεί μια ακαδημαϊκή χρονιά. Τα μαθήματα ξεκινούν μέσα Σεπτεμβρίου και τελειώνουν μέσα Ιουνίου. Το τμήμα περιλαμβάνει κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου και παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου καθώς και ασκήσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
 • Επίπεδο 5 - Β2 +

  Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και οπτικοακουστικό υλικό και εξασκούνται στον προφορικό λόγο μέσω ημιελεγχόμενων διαλόγων και συζητήσεων σε διάφορα θέματα εξηγώντας τα πλεονέκτημα και τα μειονεκτήματά τους, και στο γραπτό λόγο γράφοντας ημιεπίσημες επιστολές και εκθέσεις τεσσάρων παραγράφων. Πως θα βοηθήσει αυτό το πρόγραμμα το παιδί μου; Μέσα από αυτό το τμήμα οι μαθητές μας γνωρίζουν την γλώσσα και αναπτύσσουν τις δεξιότητες: κατανόησης προφορικού λόγου παραγωγής προφορικού λόγου κατανόησης γραπτού λόγου παραγωγής γραπτού λόγου του να κρατάνε σημειώσεις του να αναπτύξουν στρατηγικές Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα; Το τμήμα διαρκεί μια ακαδημαϊκή χρονιά. Τα μαθήματα ξεκινούν μέσα Σεπτεμβρίου και τελειώνουν μέσα Ιουνίου. Το τμήμα περιλαμβάνει κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου και παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου καθώς και ασκήσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με προσαρμοσμένο γραπτό και προφορικό λόγο και οπτικοακουστικό υλικό και εξασκούνται στον προφορικό λόγο μέσω ημιελεγχόμενων διαλόγων και συζητήσεων σε διάφορα θέματα εξηγώντας τα πλεονέκτημα και τα μειονεκτήματά τους, και στο γραπτό λόγο γράφοντας ημιεπίσημες επιστολές και εκθέσεις τεσσάρων παραγράφων. Πως θα βοηθήσει αυτό το πρόγραμμα το παιδί μου; Μέσα από αυτό το τμήμα οι μαθητές μας γνωρίζουν την γλώσσα και αναπτύσσουν τις δεξιότητες: κατανόησης προφορικού λόγου παραγωγής προφορικού λόγου κατανόησης γραπτού λόγου παραγωγής γραπτού λόγου του να κρατάνε σημειώσεις του να αναπτύξουν στρατηγικές Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα; Το τμήμα διαρκεί μια ακαδημαϊκή χρονιά. Τα μαθήματα ξεκινούν μέσα Σεπτεμβρίου και τελειώνουν μέσα Ιουνίου. Το τμήμα περιλαμβάνει κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου και παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου καθώς και ασκήσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
 • Επίπεδο 6 - Γ1 +

  Οι έφηβοι μαθητές εμπεδώνουν και κατανοούν την γραμματική και καλλιεργούν το λεξιλόγιο τους εκτενέστερα έτσι ώστε να μάθουν τη γλώσσα ουσιαστικά. Πως θα βοηθήσει αυτό το πρόγραμμα το παιδί μου; Μέσα από αυτό το τμήμα οι μαθητές μας γνωρίζουν την γλώσσα και αναπτύσσουν τις δεξιότητες: κατανόησης προφορικού λόγου παραγωγής προφορικού λόγου κατανόησης γραπτού λόγου παραγωγής γραπτού λόγου του να κρατάνε σημειώσεις του να αναπτύξουν στρατηγικές Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα; Το τμήμα διαρκεί μια ακαδημαϊκή χρονιά. Τα μαθήματα ξεκινούν μέσα Σεπτεμβρίου και τελειώνουν μέσα Ιουνίου. Το τμήμα περιλαμβάνει κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου και παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου καθώς και ασκήσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
 • Επίπεδο 7 - Γ2 +

  Οι έφηβοι μαθητές εμπεδώνουν και κατανοούν την γραμματική και καλλιεργούν το λεξιλόγιο τους εκτενέστερα έτσι ώστε να μάθουν τη γλώσσα ουσιαστικά. Στόχος µας είναι να εξοικειώσουμε τους μαθητές µε τις συνθήκες, το περιεχόμενο και τη δομή των εξετάσεων για την απόκτηση των πλέον αναγνωρισμένων πτυχίων. Η εξοικείωση µε τις εξετάσεις ενισχύει την αυτοπεποίθηση των μαθητών και έχει αποτέλεσμα να αποδίδουν καλύτερα την ημέρα της πραγματικής εξέτασης. Η πλούσια πρακτική εξάσκηση µε τεστ εξομοίωσης (προφορικά και γραπτά), η εποικοδομητική κριτική και η συνεχής αξιολόγηση από ειδικούς αξιολογητές παρέχουν στους μαθητές µας εγγύηση για την επιτυχία. Πως θα βοηθήσει αυτό το πρόγραμμα το παιδί μου; Μέσα από αυτό το τμήμα οι μαθητές μας γνωρίζουν την γλώσσα και αναπτύσσουν τις δεξιότητες: κατανόησης προφορικού λόγου παραγωγής προφορικού λόγου κατανόησης γραπτού λόγου παραγωγής γραπτού λόγου του να κρατάνε σημειώσεις του να αναπτύξουν στρατηγικές Πόσο διαρκεί το πρόγραμμα; Το τμήμα διαρκεί μια ακαδημαϊκή χρονιά. Τα μαθήματα ξεκινούν μέσα Σεπτεμβρίου και τελειώνουν μέσα Ιουνίου. Το τμήμα περιλαμβάνει κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου και παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου καθώς και ασκήσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
 • 1

Χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες;

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα μαθήματα που προσφέρουμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα
210.21.39.438 ή στο 69.72.73.73.72